עבור לתוכן

Now I've had the time of my life

Featured Replies

פורסם

ללא ספק המשלחת לגרמניה, והתקופה של לפני הצבא אחרייה.

• תגובות 79
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לי שלושת הפעמים שהייתי בחו"ל: ב-99 עם המשפחה לשבועיים בנורבגיה, ב-00 בסיבוב הופעות עם התזמורת בגרמניה (פרנקפורט והאיזור), והשיא השנה באפריל שבועיים בלונדון. אני צריך הרבה כסף וזמן פנוי (לא לעבוד) בשביל לנסוע שוב לחו"ל והרבה (והרבה זה לפחות 5 חודשים בשנה. אולי. פעם.).

פורסם

מסע תרמילאים באירלנד וסקוטלנד, הטרקים המדהימים, החברים החדשים אף אחד לא ישראלי, ההתארחות בבתי משפחות אוהבות ישראל (דרך האתר "חיבורים")

צמד הגרמניות שהכרתי שם - סוזי וסקארלט.. :cool2:

אחח איזו תקופה!!

פורסם

גן ילדים.

דרום אמריקה.

אחרי כל תקופת מבחנים.

הייתי מת לעוד סיבוב בשני הראשונים.

פורסם

5 הדקות שבהן צפיתי לראשונה בIntro של Freespace 2.

פורסם

לי שלושת הפעמים שהייתי בחו"ל: ב-99 עם המשפחה לשבועיים בנורבגיה, ב-00 בסיבוב הופעות עם התזמורת בגרמניה (פרנקפורט והאיזור), והשיא השנה באפריל שבועיים בלונדון. אני צריך הרבה כסף וזמן פנוי (לא לעבוד) בשביל לנסוע שוב לחו"ל והרבה (והרבה זה לפחות 5 חודשים בשנה. אולי. פעם.).

חו"ל זה הכי אחי. הייתי אמורה לנסוע לחג מולד לגרמניה אבל חליתי ולא עבדתי מספיק החודש אז לא חושבת שזה יקרה ולא בא לי לפתוח את המסגרת שוב.

פורסם

הרבה..

שבוע באילת עם חברים...

טיולים שנתיים...

סקי בחו"ל...

חופשות בכלל בחו"ל..

הרבה :P נהנה מהחיים כמה שיותר

פורסם

טוקריה - טופקפי! פשוט חלום!

הולנד|צרפת- היה חזק ביותר רק חבל שזה היה שהייתי בן 7...

בעיקרון זה חו"ל וכל מני רגעים טובים עם בנות :-* וכמובן אנג'ל רובי ווליאמס..!

פורסם

הממממ ....

לאורך זמן - ההופעה של רוג'ר ווטרס .. לצעוק עם אבא We Don't Need No Education ;D .

אושר רגעי - הגול של יניב קטן בין הרגליים של בארטז במשחק הראשון של מכבי חיפה בליגת האלופות ...

פורסם

היא בתחילת שנת הלימודים שכולם החמיאו לי(ירדתי 16 קילו) ;).

פורסם

הממממ ....

לאורך זמן - ההופעה של רוג'ר ווטרס .. לצעוק עם אבא We Don't Need No Education ;D .

אושר רגעי - הגול של יניב קטן בין הרגליים של בארטז במשחק הראשון של מכבי חיפה בליגת האלופות ...

הייתי גם, WOW זה הייתה הופעה אדירה!

פורסם

איך רושמים רוג'ר ווטרס באנגלית?

פורסם

החברה הראשונה שלי....אחח זה היה טוב.

פורסם

סקס שני..

גדנ"ע

לקבל עובר בתנ"ך

פורסם

היה אמור להיות ב3/8 אבל התבטל :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים