פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מה היה הרגע (או התקופה) הכי מאושר בחיים שלכם? ומה אתם צריכים לעשות כדי להשיג אותו שוב וכמה שיותר? וד"א, נסו לא להגיד "שקיבלתי את המחשב החדש", למרות שאם יש מישהו שזה באמת היה הרגע הכי מאושר בחיים שלו, אז שיהיה..
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים הטיול השנתי י"ב לאילת..! :lol: זה היה צחוקים..!!של החיים..! :lol: וגדנ"ע..! ;D :smile1:
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים נדמה לי ההופעה של הלהקה האהובה עליי בגרמניה, והעובדה ששתיתי בדיוק על הלימיט שלי בלי להקיא, הרגשתי טוב וידיד אפילו הכיר אותי ללהקה ודיברתי איתם. הם היו קצת בשוק שיש מי שמכיר אותם בישראל בכלל (לא, ממש לא רק אני).
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים החיים שלי לפני המילניוםהבעיה שכדי להחזיר את זה אני יצטרך להחזיר את הזמן אחורה
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים נדמה לי ההופעה של הלהקה האהובה עליי בגרמניה, והעובדה ששתיתי בדיוק על הלימיט שלי בלי להקיא, הרגשתי טוב וידיד אפילו הכיר אותי ללהקה ודיברתי איתם. הם היו קצת בשוק שיש מי שמכיר אותם בישראל בכלל (לא, ממש לא רק אני). יש מניין?
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים השאילו ממני פעם דיסק, אחרי 8 חודשים הוא חזר אליי אחרי שהוא הסתובב בכל הסצינה. לך תדע.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים שנות התשעים . לא סתם, כש HL2 יצא... VITNIR, איך לעזאזל לי יש יותר תגובות משלך ואותך אני רואה כמעט בכל ת'רד אפשרי ?!
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים כי היא בOT ופה ההודעות לא נספרות... השאילו ממני פעם דיסק, אחרי 8 חודשים הוא חזר אליי אחרי שהוא הסתובב בכל הסצינה. לך תדע. בארץ הוא לא היה חוזר אליך.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים כי היא בOT ופה ההודעות לא נספרות... בארץ הוא לא היה חוזר אליך. מה זה OT ? ולמה אתה מוסיף סמיליים נירגזים כמו ?? זו לא הייתה תקיפה, רק סקרנות ..
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים היא בפורום כללי. בפורום הזה המונה הודעות לא עולה כדי למנוע ספאם.בכל מקרה,זו אולי קלישאה קיטשית אבל - כשאני עם חברה שלי ;D
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים off topic=OT אתה מספיק זמן פה כדי לדעת... (או שלא). מה אני נבחן על תכונות הפורום הזה ? מאיפה לי לדעת? וכן, אני המון זמן (אני חושב ש 3 שנים זה הרבה) בפורום הזה ומאוד אוהב את המקצועיות שלו. רק מה, את ה תוקפנות האקססיבית של חלק מהאנשים פה אני לא ממש אוהב... בכל מקרה, טוב לדעת טוב אז אם אתם חייבים לדעת, אז זה היה כשעשיתי דיאטה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.