עבור לתוכן

הרג אותי בשארה !!!!!

Featured Replies

פורסם

הם לא בדיוק מעניינים אותי ככה שאני לא עוקב אחריהם ואחרי מעשיהם, רק שמתי לב(בקלות, יש לומר) שהם שונים בצורה ניכרת מבל"ד ורע"ם.

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמו שאמרתי, הם גבוליים.

מחד גיסא, הם אחת הסיעות הפעילות בכנסת מבחינת חקיקה חברתית ולתועלת ציבור הפועלים בכלל.

מאידך גיסא, למרות שהם מצהירים שהם נגד פעולות איבה מכל הצדדים, אף לא פעם אחת שמעתי אותם מגנים פיגועים והם גם בטוחים שמלחמת לבנון השנייה נגרמה בגלל ש"האימרפיאליזם" האמריקאי הורה לישראל לתקוף על מנת להסיח את דעת הקהל העולמית מעיראק והיה אינטרס של ישראל להרוג כמה שיותר לבנונים חפים מפשע במלחמה.

לסיכום, חד"ש היא מפלגה... קומוניסטית, שהיא אולי התאוריה החברתית-כלכלית הגרועה ביותר שראתה אי פעם האנושות, באותו מקום מכובד שם למעלה עם נאציזם ושמאלנית מדי שלא מודעת לעובדה שישנם אכן הבדלי תרבות, מנהג וכו' בין מדינות ובין עמים וכי לא כולם יכולים לחיות בשלום אחד עם השני ומלחמה היא מצב תמידי שבו שרוי הקיום האנושי.

וואו... בו נעצור את זה כאן... הקשר שלהם לקומוניזם הוא מיקרי לחלוטין.

בקומוניזם המדינה היא הערך העליון- מה שאומר שצריך להגן עליה בכול מחיר, לא לתת אותה במתנה לאוייבים, ולא להתחמק מהצבא. נראה לך שהערבים במפלגה הזו עשו צבא, או כל היהודים אם כבר?

הם בושה לקומוניזם. ומה גורם לך לחשוב שהכלכלה הקומוניסטית היא הכלכלה הגרועה ביותר בעולם?

אנחנו בקורס מבוא לכלכלה 102 הגענו למסקנה שמשק קפיטליסטי לחלוטין (מה שלא קיים) והמשק קומוניסטי הם בעלי אותו פוטנציאל ריווחיות... רק שקפיטליזם מלא לא יחזיק חודש בשום מקום...

ההמשך בכלל לא קשור לשום דבר אז אני לא אתייחס אליו...

פורסם

וואו... בו נעצור את זה כאן... הקשר שלהם לקומוניזם הוא מיקרי לחלוטין.

בקומוניזם המדינה היא הערך העליון- מה שאומר שצריך להגן עליה בכול מחיר, לא לתת אותה במתנה לאוייבים, ולא להתחמק מהצבא. נראה לך שהערבים במפלגה הזו עשו צבא, או כל היהודים אם כבר?

הם בושה לקומוניזם. ומה גורם לך לחשוב שהכלכלה הקומוניסטית היא הכלכלה הגרועה ביותר בעולם?

אנחנו בקורס מבוא לכלכלה 102 הגענו למסקנה שמשק קפיטליסטי לחלוטין (מה שלא קיים) והמשק קומוניסטי הם בעלי אותו פוטנציאל ריווחיות... רק שקפיטליזם מלא לא יחזיק חודש בשום מקום...

ההמשך בכלל לא קשור לשום דבר אז אני לא אתייחס אליו...

יאי דיון מעניין :)

קודם כל, לחד"ש יש המון קשר לקומוניזם שכן מק"י(המפלגה הקומוניסטית הישראלית) הינה חלק אינטגרלי ממנה ודב חנין למשל(ח"כ של חד"ש) הינו בעצם חבר מק"י.

אתה יודע מה בוא נגדיר אותם כסוציאליזם "אמיתי"(בניגוד לעבודה ולמרצ שהן סוציאל-דמוקרטיות כמו המפלגות בצרפת ובגרמניה).

שנית, הקומוניזם "הנאמן" שאתה מדבר עליו הוא המודל הסטליניסטי(בריה"מ), מק"י למרות שהיו סטליניסטים הם עכשיו יותר גלובליים, כלומר - קומוניזם בכל העולם(פועלי כל העולם התאחדו, טרוצקי).

חוץ מזה, נכון שהקומוניזם מעריך התגייסות למדינה ומחזיק אותה כערך עליון, חד"ש אכן רואים את עצמם כעובדים לטובת המדינה, רק לא לטובת מדינת ישראל, אלא לטובת מדינת "פלשתין" - ישראל מחוברת.

עד לא מזמן חד"ש לא היו בעד פיתרון שתי מדינות לשני עמים אלא במדינה אחת לשני העמים בעלת מועצה מחוקקת דמוגרפית.

ובקשר למסקנתי עם הכלכלה הקומוניסטית, קצת "נסחפתי" התכוונתי לתאוריה החברתית שמאחורי קומוניזם, שלא רק שהיא לא עובדת - היא הרסנית כמו כל אידיאולוגיה קיצונית שמוחקת את הזהות הפרטית של האדם והופכת אותו לרובוט חסר מחשבה.

פורסם
אידיאולוגיה קיצונית שמוחקת את הזהות הפרטית של האדם והופכת אותו לרובוט חסר מחשבה.

זה נולד בתקופה של סטאלין ובזמן המלחמה הקרה שהשילטון הרוסי "קצת" הגזים בתגובות שלו... בקומוניזם ובלניניזם לפרט יש הרבה חופש מחשבה ופעולה- רק לא נגד השילטון. הקומוניזם לא הצליח רק בגלל שחיטות של מנהיגים שלא מאמינים בקומוניזם ומשתמשים בו לצרכים הפרטיים שלהם.

חוץ מזה, נכון שהקומוניזם מעריך התגייסות למדינה ומחזיק אותה כערך עליון, חד"ש אכן רואים את עצמם כעובדים לטובת המדינה, רק לא לטובת מדינת ישראל, אלא לטובת מדינת "פלשתין" - ישראל מחוברת.

עד לא מזמן חד"ש לא היו בעד פיתרון שתי מדינות לשני עמים אלא במדינה אחת לשני העמים בעלת מועצה מחוקקת דמוגרפית.

ממה שאני יודע הם עדיין אזרחי ישראל- וכרגע הם פועלים נגדה. זה לא קומוניזם, ואפילו לא קרוב!

הם רוצים לשנות את שיטת הממשל תוך פגיעה במדינה, בניגוד לתנועות אחרות בעולם שהשתדלו לא להרוס את המהות של המדינות שלהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים