עבור לתוכן

הרג אותי בשארה !!!!!

Featured Replies

פורסם

איך עובד לכם הלינק? אני מקבל הודעת שגיאה מה מדיה פלייר

Windows Media Player cannot connect to the server. The server name might not be correct, the server might not be available, or your proxy settings might not be correct.

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיין לא הבנתי איך ההצעה הזאת לא עברה?

מי הסתומים שהצביעו שם נגד?

ולמה עוד צריך לחכות?

שבשארה יעלה על משאית עם צעיף צהוב בתהלוכה של החיזבאללה, ירה באויר ויקרא בצורה מפורשת להשמדת מדינת ישראל?

פורסם

כמות החרא בפורום הזה כבר עוברת את הקיבולת האפשרית.

:puke:

פורסם

לצערי יש להגיד "הוא רק חבר כנסת" לארוז יפה לצבוע בירוק ולזרוק לים !!! (בעצם לא יפה ללכלך את הים)

לצבוע בכחול....

פורסם

וואלה..שילכו ללמוד מחברי מרכז ליכוד איך לדבר,ילמדו קצת קלאסה

פורסם

כמה שהליכודניקים זבל- יש להם עוד הרבה מה ללמוד מהטינופת הזה

פורסם

הטינופת הזה עושה כל כך הרבה דברים מקוממים, ואתם מתרעמים כשהוא... מקלל ?! ::)

פורסם

תכל'ס, הבנאדם מרגל של סוריה!

אז זה שהוא מקלל זה בקטנה(רציתי למצוא ביטוי מגניב לזה, אבל לא עלה לי כלום לראש ב-2 בלילה בעבודה).

פורסם

הכל הזדעקו מדוע בסקסוניה ופומרניה חברי מפלגת ה-NPD (ניאו-נאצים בתחפושת) תופסים כסאות בפרלמנט, אבל כאן נותנים למפלגות של אוייבי מדינה ייצוג בכנסת.

פורסם

^^^^^

דא ישראל ביתנו. דא שיוויון לכל! :smile1:

פורסם

סבבה, אם אני אהיה בראשות המפלגה וליברמן יהיה הדוברמן שלי. :lol:

פורסם

הכל הזדעקו מדוע בסקסוניה ופומרניה חברי מפלגת ה-NPD (ניאו-נאצים בתחפושת) תופסים כסאות בפרלמנט, אבל כאן נותנים למפלגות של אוייבי מדינה ייצוג בכנסת.

מסכים, אבל רק בקשר לבל"ד ורע"ם. לא בקשר לחד"ש.

פורסם

חד"ש הם גבוליים מאוד, מאוד מאוד מאוד.

הבן של דב חנין(ח"כ יהודי מטעם חד"ש) לומד איתי בשכבה.

פורסם

אח של מס' 4 ברשימה שלהם הוא חבר של אבא שלי.

פורסם

כמו שאמרתי, הם גבוליים.

מחד גיסא, הם אחת הסיעות הפעילות בכנסת מבחינת חקיקה חברתית ולתועלת ציבור הפועלים בכלל.

מאידך גיסא, למרות שהם מצהירים שהם נגד פעולות איבה מכל הצדדים, אף לא פעם אחת שמעתי אותם מגנים פיגועים והם גם בטוחים שמלחמת לבנון השנייה נגרמה בגלל ש"האימרפיאליזם" האמריקאי הורה לישראל לתקוף על מנת להסיח את דעת הקהל העולמית מעיראק והיה אינטרס של ישראל להרוג כמה שיותר לבנונים חפים מפשע במלחמה.

לסיכום, חד"ש היא מפלגה... קומוניסטית, שהיא אולי התאוריה החברתית-כלכלית הגרועה ביותר שראתה אי פעם האנושות, באותו מקום מכובד שם למעלה עם נאציזם ושמאלנית מדי שלא מודעת לעובדה שישנם אכן הבדלי תרבות, מנהג וכו' בין מדינות ובין עמים וכי לא כולם יכולים לחיות בשלום אחד עם השני ומלחמה היא מצב תמידי שבו שרוי הקיום האנושי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים