עבור לתוכן

איך אני מבטל דוח 500 שקל?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קיבל פעם צו עיקול על חניות עם רכב שעבר טוטל לוסט לפני הדוחות

• תגובות 66
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח

אז יאללה למה הם מחכים, שיעקלו את האוטו ויהיה להם לבריאות.

פורסם

ראשית אני לא מקשקש כי ההשכלה שלי בנושא היא יותר משלך ואני נאחז במציאות ולא במה שאתה אולי קורא בעיתונים. שנית, נכון.. אני מניתי את זה יחד עם שאר הכללים שמאפשרים לבטל דו"ח... הסיבה שעברתי הלאה היא כי הנושא העיקרי הוחמץ ולא נראה לי שזה המקום להרחבות בעניינים ובדקויות משפטיות.

בהחלט ניתן לדרוש לבטל דו"ח כאשר בעל הרכב לא נהג ברכב (ואני לא אמרתי לך לטעון בכל מצב שלא נהגת) ...אתה לא מצפה שאם נגנב לי הרכב והגנב ביצע עברות וקיבל קנסות אז שאני אשלם את זה במקומו. ברור שישלחו לי את הקנסות כי מספר הרכב מפנה אל הבעלים שזה אני אבל אם אציג מסמך רשמי שהרכב נגנב אז הם יאלצו לבטל דוחות (עם כל הבירוקרטיות המטופשות שלהם).

יש מספיק עילות לבטל דו"חות ואתם סתם מבלבלים אנשים בטענות הזויות שאם זה של העירייה אין סיכוי...ההליךהפרוצדורלי מה שנקרא באנגלית

DUE PROCESS OF LAW הוא לא פחות חשוב ממהות העבירה עצמה. !!!

כמו שעומרי אמר לך ולא הבנת כנראה - הדו"ח לא יבוטל אלא יהפוך להיות על שמו על מישהו אחר. יהיה לו מאוד קשה לבטל את הדו"ח כי לא רק שהוא חנה על המדרכה אלא הוא גם חנה מול שער...

פורסם
  • מחבר

אבא של ידידה שלי ביטל דוח בסגנון כמו שלי [רק 300 שקל] כששלח מכתב ואמר שהוא חולה סכרת והיה חייב לעצור ולקנות שתיה בגלל הסוכרת שלו או משהו כזה...

פורסם

אתה חולה סכרת?

פורסם

פרוטקציות

פורסם

תשכב עם השופט/ת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים