פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים דוחות זה מבאס ומיותר.אני שילמתי שבוע שעבר 2200 שקל לעיריית תל אביב על הדוחות.
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים דוחות זה מבאס ומיותר.אני שילמתי שבוע שעבר 2200 שקל לעיריית תל אביב על הדוחות.אתה ממש טוב בזה..
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים תתפלאו לגלות כמה אנשים הצליחו לבטל דוחות בגלל פאשלות של שוטרים(צבע הרכב).תבקש בפורום מקס טיונינגhttp://www.max-tuning.com/forum/default.aspראיתי הרבה נושאים על אנשים שהצליחו לבטל דוחות,בעזרת עורכי דין שמתמחים בפירצות בחוק וכו'.תשאל שם אני מאמין שעם העזרה שם הדוח יתבטל.
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים קיבלתי עכשיו דוח 500 שקל על שחניתי בתוך חנייה אבל על מדרכה של יציאה משער. לא חשוב, קיצר לא היה שום שלט שאוסר על החנייה שם וגם רשום שהאוטו כחול בזמן שהוא שחור... האם יש דרך לבטל את הדוח?500 שקל ??הגזימו בצפון זה 100 ש"ח דוח על עבירה כזאת
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים מותר לך לערער ואז בית משפט יחליט מניסיון אם תבוא לשופט בגישה שהאוטו בצבע שחור ולא כחול או משהו כזה אתה תקבל בעיטה בתחת שתעיף אותך מחוץ לבית משפט ועם פי 2 כסף על הוצאות משפטאם אין שלט שאוסר על חניה במקום, ואם אתה תוכל לטעון שלא ראית שיש שם שער /או שלא ידעת שזה שער / או משהו בסגנון , ותביא תמונות שמוכיחות את טענתך (זה חשוב הקטע של התמונות כי שופט בד"כ מבקש ואם אין אז הוא גם מחפף אותך) אם יש לך איזה סיכוי לתת טענה כזו לך על זה , בכל מקרה אחר שלם את הכסף ותלמד לקח.
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים שמעו אבל המון אנשים חנו שם... מול השער היה אמור להיות "החנייה אסורה" שכן גם לפני השער [כמו שער אחורי של בית ספר] הייתה מדרכה נמוכה במיוחד בשביל רכביםאתה צריך שלט בשביל לדעת שאתה חוסם למישהו את השער??מה עם שכל ישר או אדיבות?במיוחד שיש מדרכה נמוכה אתה לא יכול להגיד שלא ידעת שאסור.וזה שאחרים חונים שם, לא אומר שזה בסדר. (להיפך, זה רק מראה איזה חארות הם)
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים זה לא של מישטרה זה של עירייה. אין פה עם מי להתווקח.בדיוק (כלומר, אחרי תרגום לעברית תקנית..), וזה מה שאתם לא מבינים.
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים מחבר האמת זה ממש לא נראה כמו שער.. אלא יותר כמו המשך של הגדרוכמו שהשוטר התבלבל בצבע, אני לא ראיתי שזה שער
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים ממתי מותר לחנות על מדרכה בכל מקום? רק אם יש שלט שמאשר באופן מפורש לחנות על המדרכה אז מותר.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים יש איזה מדריך לביטול דוחות באינטרנט תחפש אותו.תבדוק אם מספר הרכב ושם החברה והדגם רשום נכון, תבדוק בידיוק אם כל הפרטים בדוח נכונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.