עבור לתוכן

איך אני מבטל דוח 500 שקל?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי עכשיו דוח 500 שקל על שחניתי בתוך חנייה אבל על מדרכה של יציאה משער. לא חשוב, קיצר לא היה שום שלט שאוסר על החנייה שם וגם רשום שהאוטו כחול בזמן שהוא שחור... האם יש דרך לבטל את הדוח?

• תגובות 66
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עשיתה עברה תשלם.

פורסם

מניסיון לפעמים בטעות הכי קטנה בדו"ח אפשר לבטל.. תנסה להגיש ערעור

בכל מקרה, לא ראית שאתה חונה מול שער?...

פורסם

אתה יכול לנסות לשלוח מכתב לעירייה בדיוק על מה שכתבת כאן (שאין שלט וצבע האוטו לא נכון)

אבל בטח יגידו לך שקודם כל, הצבע לא באמת כזה קריטי, מה גם שזה בטח כחול עמוק והיה חשוך,

אז הפקח התבלבל (או שהוא עיוור צבעים או משהו), בכל מקרה, לא סביר שזה מה שיגרום לביטול הדו"ח

בנוגע לזה שאין שלט שאומר שאסור לחנות, אתה יכול לנסות, אבל לא הייתי בונה על זה

פורסם

^^

מה שבאתי לרשום... על הדו"ח אפשר לערער עם "מכתב האהבה" ששמו לך על האוטו או אחד שנשלח לך הביתה בדואר, בעיריה מערערים...

לערער על דו"ח חניה זה כמו לבקש משופט במשחק כדורגל שאין פאול

פורסם
  • מחבר

שמעו אבל המון אנשים חנו שם... מול השער היה אמור להיות "החנייה אסורה" שכן גם לפני השער [כמו שער אחורי של בית ספר] הייתה מדרכה נמוכה במיוחד בשביל רכבים

פורסם

^ אז מה שחונים שם הרבה רכבים , כמה כבר רכבים יכולים לחנות מול שער אחד? ועוד על מדרכה , איפה אתה חיי? עכשיו גם תגיד לי שאתה גר בתל אביב.

פורסם

שמעו אבל המון אנשים חנו שם... מול השער היה אמור להיות "החנייה אסורה" שכן גם לפני השער [כמו שער אחורי של בית ספר] הייתה מדרכה נמוכה במיוחד בשביל רכבים

בשביל שרכבים יכנסו פנימה דרך השער, לא יחנו מולו :bash:

פורסם
  • מחבר

ואם זו עבירה ראשונה?

פורסם

חחחחח, מצחיק אתה.

אם זאת הייתה עבירה ראשונה כאשר מאחוריך 10 שנים של נהיגה ללא רבב, אז יכולת אולי להמיר את הדו"ח לאזהרה/נזיפה.

אבל אתה בקושי יומיים על הכביש..

פורסם

אין שום קשר, זה דו"ח עירייה וזה לא מעניין להם את הקצה של ה***** מה העבר שלך..

לערער על דו"ח חניה זה כמו לבקש משופט במשחק כדורגל שאין פאול

בהצלחה, אתה לא תצליח.

פורסם

לא הצלחתי להבין מה מסמלות הכוכביות :smile1:

פורסם

בולבול?

פורסם
  • מחבר

טוב נו... יש 90 יום :-) כל כמה ימים נשים 10 שקל בצד חחחח ככה זה יכאב פחות... אבל באסה שהייתי בכסף הזה יכול לקנות ג'ינס או משהו...

ד"א, נסעתי להראות לאמא שלי איפה החנתי והיו באותו מקום עוד 2 מכוניות :-\ כל פעם יש שם מכוניות

פורסם

בולבול?

זה לא נכנס ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים