עבור לתוכן

דחוף באמצע שדרוג ווינדוס קופצת לי הודעה לא מוסברת ונתקעת לי ההתקנה...(כולל תמונה

Featured Replies

פורסם

שלום .

אני במחשב השני באמצע התקנה וכל הזמן קופץ לי החלון הזה :

http://moshe121.root.co.il/PC050205.JPG

לא מפסיק ואם אני לןחץ לא זה חוזר ושוב לא ואז זה נתקע ומראה מסך שחור ואם אני לוחץ כן זה גם מראה .. לא יודע מזה ? תעזרו לי ..

תודה רבה .

פורסם
  • מחבר

מישהוא ?זה חשוב !

פורסם

אל דאגה זוהי לא שגיאה אלא אזהרה .. להבא תבדיל בין שגיאה לאזהרה שכן אזהרה באה בשלט צהוב ושגיאה בשלט אדום (עם X )...

זה בסה"כ אומר שההתקן של nvidia אינו עבר בדיקות רשמיות ע"י מיקרוסופט ..

פשוט תלחץ על YES

הנה הסבר קצר על עדכונים :

הקטלוג של Windows Update מציע אוסף מקיף של מנהלי התקנים נושאי הלוגו Designed for Windows. מטרת מעבדת איכות החומרה של Windows היא להבטיח את תאימות החומרה עם מערכות ההפעלה של Microsoft. WHQL מספקת ערכות מבחן המשמשות לקביעת כשירותם של התקנים, מערכות ושרתים להציג את הלוגו Designed for Windows ולשם הכללתם ב בקטלוג Windows.

קטלוג מנהלי ההתקנים, מכיל אלפי מנהלי התקנים מעודכנים לאלפי התקנים. עדכוני מנהלי התקנים אלה נבדקו בצורה מקיפה על מנת להבטיח איכות ותאימות עם מערכות ההפעלה של Windows ורכיבים קשורים

לסיכום : נגיד Nvidia בוחרת שלא לתת למיקרוסופט את המוצר שלה ושתאשר את הדרייברים שלה ( שזו זכותה המלאה ! )

הווינדוס פשוט מזהיר אותך שהתקן זה לא עבר בדיקות במעבדת מיקרוסופט ועלול לא לעבוד כשורה עם המערכת של הווינדוס

עליך כמובן להיות מודע לכך , וזה בדיוק מה שההודעה עושה .. מזהירה אותך ,לא יותר מזה ...

כמו כן Nvidia יכולה לתת את המוצר והדרייברים למיקרוסופט שתבדוק אותם ותאשר .. אבל לדעת רוב החברות

זהו בזבוז של כסף ועוד דרך בשביל מיקרוסופט לייצר הכנסות ..ועל כן בדר"כ נהוג לא לשלוח כל דרייבר שני לבדיקה במיקרוסופט ...

מקווה שעזרתי !

פורסם
  • מחבר

אחי הסבר שלך בסדר גמור רק שאני עושה yes הוא גם מראה לי אחר כך מסך שחור זה הקטע פה... וציינתי את זה למעלה ..

יש לזה פתרון ?

פורסם

roshman32, יש לך אזהרה ראשונה על הקפצה - באזהרה השלישית אתה תורחק/תושתק.

מתוך חוקי הפורום:

הקפצת דיונים:

אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים.

במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי modify.gif .

משתמשים שיקפיצו דיונים ימצאו את הדיון נעול ויקבלו אזהרה בהתאם!

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים