עבור לתוכן

צריך עזרה דחוףף המחשב לא עולה לי , רק במצב בטוח עולה !

Featured Replies

פורסם

שלום .

אני עכשיו רושם ממצב בטוח , המחשב שלי לא היה בסדר כמה ימים הוא פתאום נתקע ונכבה אז החלטתי לעשות נקיון קצת והורדתי לו את האבק

עם פאן ... לאחר מכן שניסיתי לעלות הוא נתקע לי ולא עלה .. ורק דרך מצב בטוח , ניסית שיחזור מערכת לא עובד גם ..

מה עושים חייב עזרה אני כרגע על מצב בטוח ולא יודע מה לעשות תודה רבה לעוזרים .. :yelclap:

פורסם

תרשום לנו בערך איזה מחשב יש לך.

תכנס לביוס ותבדוק טמפ.

התקנת משהו חדש לאחרונה?

יכול להיות שפשוט ה WINDOWS נדפק לך ואתה צריך להתקין אותו מחדש

פורסם
  • מחבר

אחי מחשב ישן יחסית למחשבים החדשים היום , הוא פנטיום 4 .. טמפרטורות סבירות , ולגבי הווינדוס יש מצב שהוא נדפק , אז אם כבר

איך הוא עלה במצב בטוח או זה לא קשור ?

ואם אני יעשה repair זה יתקן לי ויעבוד ?

פורסם

שאלה טובה אבל לא נראה שיש ברירה אחרת.. תעשה באמת REPAIR יעבוד סבבה לא יעבוד יש בעיה גדולה..

פורסם

אם הטמפ סבירה. אז כן סביר להניח שהבעיה ב WINDOWS XP עצמו.

כאשר אתה מעלה את המחשב תלחץ F8 (אתה יודע זאת ;) כי אתה במצב בטוח ) ותבחר את האפשרות של last good known configuration או משהו בסגנון.

אם זה לא עובד - תכניס את הדיסק התקנה של WINDOWS XP ואז הוא ישאל אותך אם אתה רוצה repair או להתקין מחדש - תבחר ב repair מנסיוני בעבר יש סיכוי של 50% של יעבוד (מצד שני אין לך מה להפסיד)

אם זה לא יעבוד ויש לך כונן קשיח גדול - אז תתקין את ווינדוס מחדש אבל הפעם בתקייה אחרת לדוגמא c:\windows2

לאחר שתפעיל את המחשב אז מן הסתם שכל התוכנות \ קיצורי הדרך \ה DESKTOP וכו... יעלמו לך אבל בגלל שהתנת בספרייה אחרת אתה יכול פשוט לבצע העתקה של התקיות כמו DESKTOP \ favorites וכו... ---> לאחר שהכל יעבוד טוב תוכל למחוק את הספרייה של ה WIN שלא בשימוש

פעם הבאה תדאג לעשות גיבוי - תוכנה טובה היא Ghost של נורטון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים