עבור לתוכן

רוצה ליקנות שולחן מחשב אבל לא יודע מאיפה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה ליקנות שולחן למחשב שלי, עד היום כל מה שראיתי בכל מיני מקומות זה הדברים המגעילים האלה

http://www.ganganit.co.il/files/products/234232.jpg

זה שהמחשב תקוע שמה בצד ונחנק מחום ולא רואים אותו ואני שונא את זה...

אני מחפש משהו בסגנון מה שיש לי, שהמארז עצמו והמסך באותו הגובה אני רק לא יודע איך קוראים לזה, אבל מה שיש לי זה מה שצירפתי בתמונה שתיראו רק למה אני מתכוון. אני מחפש משוה בסגנון הזה רק שלא יהיה בצד שמאל ארונית כזאת גבוהה, שיהיה פשוט שולחן כזה עם מגירות אפילו אפשר או בלי זה לא משנה...

יש לכם המצלמה שראיתם איפשהו לדבר כזה?

(כן אני יודע אני צריך לסדר את החטים שמה ואת החדר)

[attachment deleted by admin]

פורסם

את שלי, וזה כמו מה שאתה מחפש,

קניתי באיקאה, אני יחפש תמונה באתר שלהם.

פורסם

תתכנן לבד ותן לנגר...יוצא הכי טוב מנסיון :xyxthumbs:

פורסם

רצוי לא לקנות שולחנות מחשב מאיקאה, אני אומר מנסיון , איכות זולה , חומרים זולים , מסילות שנשברות וצריך להרכיב לבד ( לא שיש בעיה עם זה פשוט תמיד חסר איזה חלק )

פורסם
  • מחבר

סבבה אני ממתין... ד"א איפה יש סניף שלהם באיזור פ"ת? אם בכלל באיזור?

תתכנן לבד ותן לנגר...יוצא הכי טוב מנסיון :xyxthumbs:

אין לי חוש תכנון טוב לדברים האלה, אני מעדיף ליראות את השולחנות מורכבים ואז אני יודע פחות או יותר מה לבחור, ושאלתי לגבי זה ואמרו לי שנגר שיעשה את זה זה בד"כ יקר מאוד :/

link=topic=223053.msg1955405#msg1955405 date=1165255460]

רצוי לא לקנות שולחנות מחשב מאיקאה, אני אומר מנסיון , איכות זולה , חומרים זולים , מסילות שנשברות וצריך להרכיב לבד ( לא שיש בעיה עם זה פשוט תמיד חסר איזה חלק )

אז איפה אתה ממליץ אם לא משם?

פורסם

יש איקאה בנתניה, זה הכי קרוב אליך.

פורסם
  • מחבר

מהה! :o חתיכת נסיעה זאת תהיה... אם תהיה

פורסם

אני קניתי שולחן משרד מאיקאה בשביל המחשב והוא מתאים לי בדיוק למה שאני צריך. הוא מרווח מאוד, גם ברוחב וגם בעומק, אפשר להתאים את הגבהים של הפלטה ויש גם מדף שגם לו אפשר להתאים את הגובה.

את המארז אני שם על השולחן וגם את המקלדת והכל מאוד נוח ועדיין יש המון מקום לכל מה שצריך (לפחות בשבילי)

פורסם
  • מחבר

יש לך לינק לתמונה שאוכל ליראות במה מדובר?

פורסם

יש איקאה רק בנתניה (מה לעשות שאני גר 15 דקות מנתניה :D )

והשולחן שקנתי מאיקאה- הוא מעולה!, אולי אני אפילו יצלם בשבילך אותו :), אני ישים בדיון "פינות עבודה"...

השולחן שלי אני ממש מרוצה ממנו, לא יודע למה אמרתם שהאיכות נמוכה או משהו, בגלל ששום דבר אצלי לא יתפרק ולא כלום

ואחותי פעם עבדה באיקאה, אז יש לנו הרבה מאוד דברים של איקאה, ואין שום בעיה איתם..

פורסם
  • מחבר

טוב אני יודע עכשיו בערך מה אני רוצה... אבל הדרישות שלי קצת מוזרות ויכול להיות שאין אותם באיקאה... אני רוצה שולחן שהרוחב שלו יהיה 180 ס"מ ושהעומק שלו יהיה 60 ס"מ אפילו קצת יותר לא נורא אבל לא יותר מידי ושיבוא עם מגירות כמו מה שיש לי כי זה מאוד שימושי בשבילי

וזהו, על הקיר מ2 הצדדים של החלון אני ישים מדפים כאלה ועליהם כל מיני דברים ;D

אבל רק איפה אפשר להשיג דברים כאלו זאת הבעיה :P

אם אני יקח סיכון ופשוט יסע לשם יש סיכוי שאני ימצא משהו אם זה מה שאני מחפש?

פורסם

אני הזמנתי מנגר שולחן 190, עומק 70. לדעתי עדיף אצל נגר, גם איכות יותר טובה (איקאה הכל מלמין מתפורר).

לך לנגר ותגיד לו איך אתה רוצה את השולחן.

פורסם
  • מחבר

וכמה ש"ח יצא לך כל הסיפור בסוף?

יש לך תמונה של מה שהוא עשה לך?

פורסם

יצא לי 3500 (יקר) אבל אפשר לבנות שולחן זהה במחיר של 1500 בערך לפני מה שהבנתי (שגם יהיה חזק ועשוי מעץ אורן או משהו בסגנון), יש בשולחן שלי כל מיני תוספות שסתם העלו את המחיר.

תמונה אני אשלח לך כשאני אקבל אותו. :)

פורסם
  • מחבר

פשייי באמת יקר...

מתי הזמנת ואיפה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים