עבור לתוכן

האם משתלם לקנות מחשב חדש לפני יציאת DX10?

Featured Replies

פורסם

שמעתי שלא ממש משתלם לקנות כרגע מחשב לפני יציאת DX10,

בגלל שעוד מעט יצא DX10 וכרטיסים תומכים. אז השאלה היא.. עד כמה לא משתלם לקנות מחשב חדש כרגע?

אפשר להסתדר ללא DX10 שנתיים-שלוש?

פורסם

דיי לא נכון.

קודם כל הקרטריון החשוב ביותר בנושא הזה הוא התקציב, הכל תלוי בתקציב פה, אם יש לך תקציב גבוה למערכת מומלץ מאוד לחכות לכרטיסי DX10, אם לא אז אין שום סיבה לחכות.

פורסם

אין שום קשר בין כרטיסי ה-DX10 לכדאיות הקניה של כלל המחשב. אולי אתה מדבר על כדאיות הקניה של כ.מסך.

ובכן,אם יש תקציב גדול אפשר לקנות עכשיו משהו צנוע בסיבות ה-700 ש"ח וכשירדו המחירים ויצאו משחקים תומכים לקנות כרטיס DX10.

אתה יכול לקנות את הכרטיס עכשיו רק קח בחשבון שאין כרגע שום משחק שידוע לי עליו שתומך בזה עדיין.

האם ניתן להסתדר ללא זה 2-3 שנים? אפשר להסתדר עם כ.מסך מובנה גם שלוש שנים. הכל תלוי בשימושים.

פורסם
  • מחבר

אני למשל הולך לקנות את GeForce 7600GS.

אבל כשיגיעו כרטיסים תומכי DX10 צריכים ליהיות גם כרטיסים תקציביים, אז זה כבר לא קשור למחיר. לא?

וכשאמרתי אם אפשר להסתדר שנתיים-שלוש עם כרטיס שלא תומך ב DX10, התכוונתי, אוכל להתקין בעתיד DX10 או לא?

פורסם

תוכל להתקין משחקים שתומכים ב-DX10 אבל לא תוכל להנות מכל האפקטים ששמורים ל-DX10.

בכל מקרה לא היתי מחכה עם 7600GS שנתיים שלוש. עד אז הוא יהיה חצי גרוטאה מאחר ושוק כ.המסך מתפתח במהירות גדולה במיוחד.

ד"א לגבי הכרטיסים התקצייבים - אני מאמין שהם יהיו תקציביים אבל שלא תחשוב שהם ימכרו ב-700 ש"ח כן? אני מניח שאולי 1500-1700.

פורסם
  • מחבר

אז עדיף לקנות כ. מסך חדש (מחשב חדש בעצם) עכשיו ולא לחכות, אה?

טוב, תודה על העזרה.

פורסם

אתה יכול לקנות מחשב חדש, רק אל תבזבז הרבה כסף על כרטיס מסך טוב אם אתה רוצה לשדרג לכרטיס מסך תומך DX10 בקרוב

תוודא שהלוח אם הוא עם PCI-E ולא AGP בשביל כרטיס מסך DX10 אלא אם יצאו גם גרסאות AGP..

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי,

הכרטיס שאני מזמין בין היתר זה GeForce 7600GS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים