פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים בזמנו הייתי שומע הרבה טראנס ויש טראק אחד בלתי נשכח של .planet b.e.n שנקרא Questionmark תהנו
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים אנחנו מדברים על טראק? כלומר טראנס/דאנס/האוס וכו'? לדעתי spiritual healing של חואן ויורק.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר כידוע בשנות ה 90 הטראנס על כל שלוחיו פרח ויש הרבה טראקים מעולים ++ אישית אני הכי אהבתי את הנ"ל
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים טראק העשור של שנות ה 90' הוא זומביניש (zombienation) ן ואני מאמין שאף אחד לא יחלוק על זה.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר רבותי !לא באתי להכריז/להתווכח וכו' רק רציתי להמליץ לכם על טראק מצוין....אם כבר טראק העשור ... אז שכל אחד ימליץ על טראק העשור לטעמו
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים אנחנו מדברים על טראק? כלומר טראנס/דאנס/האוס וכו'? לדעתי spiritual healing של חואן ויורק.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר אני כבר שנים לא שומע טראנס ונכנס בי החיידק שוב אזכל מי שהיה/עדיין שומע טראנס בבקשה לשלוח לי בפרטי שמות הרכבים/dj מומלצים
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים אנחנו מדברים על טראק? כלומר טראנס/דאנס/האוס וכו'? לדעתי spiritual healing של חואן ויורק. ועוד אחד Holymen - the last universe
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים אני כבר שנים לא שומע טראנס ונכנס בי החיידק שוב אזכל מי שהיה/עדיין שומע טראנס בבקשה לשלוח לי בפרטי שמות הרכבים/dj מומלציםלצערי המצב דיי הדרדר בשנים האחרונות. לדעתי רוב הטראנס הטוב נעשה לפני שנת 2001. דיסקים לאחר שנה זו יש לבחון בקפידה, כי יש המון שלא שווים אפילו האזנה.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים Star-XVibe TribeVoid ArtifaktEskimoExaileSkazi - האלבומים הממש ישנים שלו,אין מה להתקרב בכלל לחדשים.Holymen כמובן (: כל הלבומים שלו מעולים.Infected MushroomThe Muses RaptOforiaParanormal Attackתשמע חלק מאלה,יש טובים ויש טובים פחות...SeroxatShiftShiva ShidapuTube
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.