עבור לתוכן

קניתי לפניי חודשיים בערך נעלי ריצה של אדידס,סופרנובה

Featured Replies

פורסם

גינה, אתה טועה ובגדול לכל אחד יש רגל שונה אם יש לבן האדם פלאטפוס אז רוב הסיכויים שיהיה לו נוחה נעל כדורסל או מעל סקייט גם למי שיש רגל רחבה וכו זה לו יותר נוח

למי שיש רגל "רגילה" יהיה לו נוח נעח מעוצבת בצורת "רגל" כל אחד והנחות שלו

אני יכול להגיד לך שבחייים לא הלכתי אם נעל בצורת רגל ולא משנה כמה היא עלתה יותר מחודש זה פשוט כואב

• תגובות 47
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי יש פלטפוס ואכן אני מעדיף נעלי כדורסל 8)

בכל אופן, קוראים לו ז'ניה ;)

פורסם

רגע , ואיפה אתה חושב שנייק מיוצרות? בארה"ב? ממש לא. נסה בכיוון של סין-תאילנד-אינדונזיה.

האיכות של נעלי ה"יוקרה" לא גבוהה מדי בימים אלו.

אתה קראת בכלל את מה שכתבתי פה בדיון הזה?

זה בדיוק מה שאני טוען

link=topic=222980.msg1955268#msg1955268 date=1165252504]

גינה, אתה טועה ובגדול לכל אחד יש רגל שונה אם יש לבן האדם פלאטפוס אז רוב הסיכויים שיהיה לו נוחה נעל כדורסל או מעל סקייט גם למי שיש רגל רחבה וכו זה לו יותר נוח

למי שיש רגל "רגילה" יהיה לו נוח נעח מעוצבת בצורת "רגל" כל אחד והנחות שלו

אני יכול להגיד לך שבחייים לא הלכתי אם נעל בצורת רגל ולא משנה כמה היא עלתה יותר מחודש זה פשוט כואב

הא?

כל נעל שקנית והכלת איתה כאב לך ללכת בה במשך חודש?

לי יש פלטפוס ואכן אני מעדיף נעלי כדורסל 8)

בכל אופן, קוראים לו ז'ניה ;)

אני מעדיף ג'ניה

פורסם

אווי נו כזה בולשיט לא שמעתי בחיים שלי

פותח הת'רד קנה נעליים ב500 שקל!

והן עשו לו דבר כזה.

הנעליים הכי יקרות שקניתי ב4 שנים האחרונות זה נעליים של BK ב250 שקל-ובחיים שלי אני לא אחזור על הטעות הזאת.

אחרי פחות משבוע של הליכה בפריז(קניתיי יום לפני שטסתי לחול)(הלכתי הרבה) הנעלים השתפשפו ירד הצבע בצד הפנימי של הנעל לא זה שפונה כלפי חוץ-וירד בשניהןו למרות שאם אני מצמיד תרגליים הנעליים לא נוגעות אחת בשנייה,ובמשך אותו שבוע כל הזמן לא היה נוח ברגל ימין.

לעומת זאת יש לי כבר קרוב לשנתיים נעליים של דיאדורה שעלו 100 או 130 שקל,ועד היום אני מסתובב איתן ואנשים אומרים לי איזה נעליים יפות וכו' והן מאוד נוחות ולא נקרעו ולא בטיח

ככה שכל מה שאתה מדבר עליו זה סתם פסיכולוגיה ופרסומות שמשפיעות עליך עובדה שפותח הת'רד קנה נעליים ב500 שקל והן גורמות לו לשטפי דם!

דבר שבחיים לא קרה לי עם שום נעליים שהיו לי והכי יקר שקניתי נעליים היה ב300 שקל וגם הן לא מותג כמו נייקי או אדידס.

שמע, לא אמרתי לקנות נעליים באלפי שקלים.

אמרתי לקנות נעליים נוחות ועמידות (ואת הדבר הזה בודקים במקום הקנייה) וכשאמרתי זולות חשבתי על הנעלי 50 שקל של השוק שכבר ראיתי איך הם נהרסות תוך יומיים.

ונכון שיש נעליים פלצניות בשביל ילדי פוזות שעולות מלא בגלל המותג אבל בעצם לא שוות גרוש ואני בכלל לא מגבה את הנעליים המסריחות הללו (וההורים שלי קנו לי נעליים כאלה בספרד, תמונה למטה של הנייק).

ושפותח התרד לבש את הנעל ושם לב שזה לא נוח לו הוא בכלל לא היה צריך לקנות אותם אפילו שהכסף מבטיח הרבה.

אז כמו שאמרתי קודם, כשקונים נעליים צריך לבדוק במקום שהם נוחות באופן אישי ולא נוחות לחברים שלך (כי גם להם יש כאלה) מכיוון שנוחות זה דבר שמשתנה בין אדם לאדם ובין השאר ממש אין צורך להסתנוור מתג מחיר, הוא לא תמיד משקף את איכות המוצר.

וכן, גם צריך לבדוק שהם עמידות והאיכות הרכבה שלהם טובה כי אם לא בסופו של דבר יקרה לכם דבר כזה.

DSC00703.JPG.xs.jpg

פורסם
link=topic=222980.msg1954548#msg1954548 date=1165230376]

פשוט על תילבש אותם... היה לי אותו סיפור אם נייק שוקס[חרא נעל]

עכשיו יש לי and1

FUCKING SEXY!

newand1of1.jpg

כמה הם עולות ?

פורסם
  • מחבר

אממ קניתי אותם כי הן הנעלי ריצה הכי טובות של אדידס,ומכיוון שאני רץ על אספלט במשך שעה רצוף וכשרצתי עם נעליים פשוטות זה עשה לי כאבים בעצמות ובשוקיים אז קניתי נעליים כל כך יקרות כדי שלא יגרם לי נזק לרגליים,(בכל מקרה הייתה הנחה של 30% ;) ככה שזה יצא בסביבות ה300 ומשהו),אבל מה שאירוני ומעצבן זה שסבבה הם נוחות לריצה אין זעזועים וכאבים בעצמות ובשוקיים אבל עכשיו יש לי שטפי דם מפלצתיים ברגליים >:( זה ממש מעצבן,בכל אופן מה אני יעשה אני ימשיך לרוץ איתם פשוט ינסה מלא שיטות איך זה לא ישפשף לי את הרגל,הבעייה היא שכל פעם שאני ינסה שיטה אחרת והיא לא תעבוד הרגל תמשיך להשתפשף ואני מפחד שבסוף יהיה לי זיהום או דלקת או משהו חמור שבכלל יהיה לי קשה ללכת אפילו :\ מה אתם מציעים בהתחשב בזה שהחנות לא רוצה להחליף תנעליים,ואין לי נעלי ריצה נורמאלית אחרות...

פורסם

תתבע את החנות או לא יודע מה תפנה למועצה להגנת הצרכן.

שמע, לא אמרתי לקנות נעליים באלפי שקלים.

אמרתי לקנות נעליים נוחות ועמידות (ואת הדבר הזה בודקים במקום הקנייה) וכשאמרתי זולות חשבתי על הנעלי 50 שקל של השוק שכבר ראיתי איך הם נהרסות תוך יומיים.

ונכון שיש נעליים פלצניות בשביל ילדי פוזות שעולות מלא בגלל המותג אבל בעצם לא שוות גרוש ואני בכלל לא מגבה את הנעליים המסריחות הללו (וההורים שלי קנו לי נעליים כאלה בספרד, תמונה למטה של הנייק).

ושפותח התרד לבש את הנעל ושם לב שזה לא נוח לו הוא בכלל לא היה צריך לקנות אותם אפילו שהכסף מבטיח הרבה.

אז כמו שאמרתי קודם, כשקונים נעליים צריך לבדוק במקום שהם נוחות באופן אישי ולא נוחות לחברים שלך (כי גם להם יש כאלה) מכיוון שנוחות זה דבר שמשתנה בין אדם לאדם ובין השאר ממש אין צורך להסתנוור מתג מחיר, הוא לא תמיד משקף את איכות המוצר.

וכן, גם צריך לבדוק שהם עמידות והאיכות הרכבה שלהם טובה כי אם לא בסופו של דבר יקרה לכם דבר כזה.

DSC00703.JPG.xs.jpg

אוקיי ברור שנעליים של שוק הן כבר באמת תת רמה אבל אני בטוח ש250 שקל לנעליים זה מעל ומעבר ואפשר בהחלט להסתפק במותגים היותר זולים כמו דיאדורה ופילה.

לגבי לבדוק בחנות:לא שיערתי הצבע ירק מהנעל(אם אתה רוצה אני יכול לצלם) וכשקניתי אותן היה נוח וסבבה אחרי זה טיפה הפריע בימנית ועכשיו הן בסדר גמור

בכל מקרה הנקודה היא שלהוציא אפילו מעל 150 שקל זה כבר יותר מידי-זה כולה נעליים לא משנה כמה הן עולות הן ישחקו בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר

כשדיברתי עם החנות בטלפון אמרתי להם אני יתבע אותכם מרוב עצבים..אבל תכלס אני מדבר על איך לעזאזל אני ממשיך לרוץ? כי זה נהפך לתחביב ממש חזק שלי..ואין לי איך לרוץ חוץ מעם הנעליים המעפנות האלה...אולי אם אני יחליף את המדרסים שלהם זה יעזור?

פורסם

^ תנסה אין לך מה להפסיד. חבל לזרוק 300+ שקל לפח.

פורסם

500

פורסם

אני לא אוהב את האדידס הניו באלנס והסוקוני הרבה יותר נוחות .

זה ה NB שקניתי לאחורנה במקום ב 640 ב 200 (מצבע לעובדי מגה ספורט)

M970SB_lg.jpg

מעולה גם לריצות.

מסכים

היו לי 2 זוגות של NB מהדגמים הטובים ביותר שלהם, היו לי בעיות ברגל והחלטתי שאני לא מתפשר.

עכשיו עברתי זוג נייק שוקס שעלו 700 ש"ח ולא שוות אפילו 400 ואני עם דגם אחר של אדידס (ג'יגהרייד a^3) שגם עולות מעל 600 ואני לא מרגיש שזה שווה את המחיר. הנעליים של אדידס באמת צרות ולא מתאימות לכל אחד, אבל הרבה יותר טובות מהנייק שהיו לי.

פורסם

עכשיו עברתי זוג נייק שוקס שעלו 700 ש"ח ולא שוות אפילו 400

מחזק. מניסיון, יש נעליים הרבה יותר טובות ב250 ש"ח.

פורסם

אני 4 חודשים עם הנייק 360 החדשות...פשוט נעל פצצה נוחה בטירוף אני רץ איתה 4 פעמים בשבוע 4-5 ק"מ והיא מעולה מומלץ..אבל היא יקרה בטירוף..

פורסם

רק Merrel (אם כי לא לריצות ארוכות).

פורסם
  • מחבר

אולי החנות תסכים לתת לי מדרסים חדשים בחינם ;D (כן כן אני יודע שאני אופטימי מדיי,אבל זה טוב להיות אופטימי לא? :P)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים