עבור לתוכן

קניתי לפניי חודשיים בערך נעלי ריצה של אדידס,סופרנובה

Featured Replies

פורסם

^^

אבל על נעליים 600 שקל זה לגיטימי.. :silly:

• תגובות 47
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שטויות... ה- Saucony עלו לי 600 ש''ח והן שוות כל אגורה (אני רואה את זה בתוצאות).

מצד שני יש אנשים שמוציאים 700 ש''ח על ג'ינס ובזה אני לא רואה שום הגיון, כל אחד והטעם שלו.

מה אתה מטומטם?

אנשים קונים ג'ינס יקר מאותם סיבות שאתה קונה נעליים יקרות ומכונית יקרה.

שלא יקרע להם, שיהיה נוח, שיהיה יפה. שיהיה מותג. כן כן, בדיוק כמו שאתה קונה נעליים של נייק ב100 שקל יותר, אנשים משלמים יותר בשביל ג'ינס יותר ממותג.

פורסם
link=topic=222980.msg1954673#msg1954673 date=1165235586]

זה מין פטיש שהלך לי בגיל צעיר קרירה של שחקן כדורסל חחח

דפקתי את היד ואחרי זה את הברכיים

אחחח... כדורסל .

אני גם סבלתי מאדידס . הם מייצרים נעליים צרות מאוד ולא גמישות .

סקונוי ניובלאנס נייקי

אדידס רק בסניקרס :)

פורסם

אחחח... כדורסל .

אני גם סבלתי מאדידס . הם מייצרים נעליים צרות מאוד ולא גמישות .

סקונוי ניובלאנס נייקי

אדידס רק בסניקרס :)

באמת יפות

אני מתכנן ליקנות timberland סולייה שחורה והשאר לבן

פורסם

מה אתה מטומטם?

אנשים קונים ג'ינס יקר מאותם סיבות שאתה קונה נעליים יקרות ומכונית יקרה.

שלא יקרע להם, שיהיה נוח, שיהיה יפה. שיהיה מותג. כן כן, בדיוק כמו שאתה קונה נעליים של נייק ב100 שקל יותר, אנשים משלמים יותר בשביל ג'ינס יותר ממותג.

ממש לא קשור אני מתערב איתך שג'יניס של דינמיט מיוצר אם לא באותו מפעל אז במפעל ליד של דיזל או קרוקר בסין

וביינתים אני רואה שיש לי חברים שהולכים רק עם פוקוס ונקרע להם הג'ינס ,והיה אחד בפורום שנקרע לו ג'ינס ליוויס מקורי כשהוא התכופף-בת'רד פאדיחות נראה לי.

פורסם

שמע עכשיו דיברתה שטיות גינס אולי הם מויצרים אפילו באותו מיפעל אבל לא מאותו חומר והם לא עוברים את אותו תהליך ככה זה לגבי כל מותג/ wanna be מותג

פורסם

אוי ואבוי, עכשיו יתחילו פה עוד ת'רד ענק של איזה נעליים יש לכל אחד? :s07:

LOL

לפותח הת'ראד, תיראה לא כל נעל מתאימה לכל בן אדם, זה כמו שאני רציתי ליקנות נעליים של נייק ולי הם פשוט לא היו נוחות בכלל!! אבל לבן דוד שלי שקנה את אותם נעליים דווקא אומר שכן נוח לו... הייתי הולך איתם שעה וזהו הייתי נגמר מהם לא הייתי מסוגל ללבוש אותם ומאז אני עושה חרם על נייק והנעליים שלהם כי מתחיל לצאת להם נעליים של ערסים ואני שונא את זה...

דבר נוסף, אתה לא יכול לבוא לחנות אחרי חודשיים שנעלת אותם ולהגיד להם שהם לא נוחות, על פי חוק אתה יכול להחזיר עד שבועיים מוצר שקנית בין אם החנות רוצה או לא ואותו דבר גם לגביך. בפעם הבאה שאתה קונה נעליים תמדוד אותם טוב טוב טוב בחנות! תילך איתם כמו שצריך בכל החנות, תקפוץ עליהם, תעמוד רק על העקב ואז רק על החלק הקדמי יותר של הנעל פשוט תעשה הכל עד שתהיה בטוח שאותה הנעל היא נוחה לך כי זה הכסף שלך ובאמת 500 שקל לנעל זה לא זול... גם אני קניתי נעליים של אדידס ב500 שקל ולי הם נוחות מאוד פי כמה וכמה מנייק ומכל נעל אחרת ניראה לי שעולה באותו סכום

פורסם

מה אני אגיד לך תמשיך להיות בטוח בתאוריה שלך...זה הכול פסיכולוגיה בסופו של דבר

ומה תגיד לגבי זה שג'ינס חדש מפוקס נקרע אחרי חודשיים וג'ינס של דינמיט אפילו לא השתפשף אחרי שנתיים?

פורסם

אני לא אוהב את האדידס הניו באלנס והסוקוני הרבה יותר נוחות .

זה ה NB שקניתי לאחורנה במקום ב 640 ב 200 (מצבע לעובדי מגה ספורט)

M970SB_lg.jpg

מעולה גם לריצות.

באמת שאין על ניו-באלאנס!

אני לובש ניו-באלאנס כבר שנים והנעליים שלהם פשוט מדהימות.

לפני כמה ימים החלפתי את הנייק אייר המעפנות שההורים שלי קנו לי בספרד, לבשתי אותם כמה חודשים והם לא משתוות לניו-בלאנס בשום בצורה.

החלטתי שנמאס לי מהנייק וקניתי מכספי ניו-באלאנס והנוחות מהעבר חזרה.

פורסם

מי שבראש שלו להוציא מאות שקלים על ג'ינס שיהיה לו בכיף.. אני חושב שזה טיפשי.

פורסם

^^

כנ"ל על נעליים ::)

פורסם

^^^

נעליים זה משהו שאתה הולך איתו יום יום במשך כמה חודשים, הם צריכות להיות נוחות ועמידות.

אם אתה תשלם על זה בזול זה יכול בסוף לעלות לך ביוקר (או שהם יקרעו או שהם יפצעו לך את הכף רגל כמו שקרה לפותח הת'רד).

ג'ינס זה כבר משהו אחר, אני לא חושב שצריך להוציא על זה מלא כסף.

יש כאלה (חבר שלי) שקונים ג'ינס מכוער ב-700 שח בגלל שכתוב עליו ורסצ'ה, אני מעדיף לקנות 7 זוגות ג'ינס עלומי שם ב-100 שח כ"א.

פורסם

אני חושב שלקנות נעליים ב200-250 ש"ח זה מספיק בהחלט ::)

יש לי רגל יחסית גדולה ולכן הרגל שלי מתאכלסת בד"כ בדיאדורה :silly: אדידאס סתם נעליים צרות כמו שכבר אמרו.

ובלי כל קשר, אני מעדיף נעלי כדורסל, רחבות, וגדולות ולא כמו קט רגל שבקושי מכניסים לשם ת'רגל ::)

פורסם

^^

כנ"ל על נעליים ::)

מחזק

מי שבראש שלו להוציא מאות שקלים על ג'ינס שיהיה לו בכיף.. אני חושב שזה טיפשי.

וגם מחזק

^^^

נעליים זה משהו שאתה הולך איתו יום יום במשך כמה חודשים, הם צריכות להיות נוחות ועמידות.

אם אתה תשלם על זה בזול זה יכול בסוף לעלות לך ביוקר (או שהם יקרעו או שהם יפצעו לך את הכף רגל כמו שקרה לפותח הת'רד).

ג'ינס זה כבר משהו אחר, אני לא חושב שצריך להוציא על זה מלא כסף.

יש כאלה (חבר שלי) שקונים ג'ינס מכוער ב-700 שח בגלל שכתוב עליו ורסצ'ה, אני מעדיף לקנות 7 זוגות ג'ינס עלומי שם ב-100 שח כ"א.

אווי נו כזה בולשיט לא שמעתי בחיים שלי

פותח הת'רד קנה נעליים ב500 שקל!

והן עשו לו דבר כזה.

הנעליים הכי יקרות שקניתי ב4 שנים האחרונות זה נעליים של BK ב250 שקל-ובחיים שלי אני לא אחזור על הטעות הזאת.

אחרי פחות משבוע של הליכה בפריז(קניתיי יום לפני שטסתי לחול)(הלכתי הרבה) הנעלים השתפשפו ירד הצבע בצד הפנימי של הנעל לא זה שפונה כלפי חוץ-וירד בשניהןו למרות שאם אני מצמיד תרגליים הנעליים לא נוגעות אחת בשנייה,ובמשך אותו שבוע כל הזמן לא היה נוח ברגל ימין.

לעומת זאת יש לי כבר קרוב לשנתיים נעליים של דיאדורה שעלו 100 או 130 שקל,ועד היום אני מסתובב איתן ואנשים אומרים לי איזה נעליים יפות וכו' והן מאוד נוחות ולא נקרעו ולא בטיח

ככה שכל מה שאתה מדבר עליו זה סתם פסיכולוגיה ופרסומות שמשפיעות עליך עובדה שפותח הת'רד קנה נעליים ב500 שקל והן גורמות לו לשטפי דם!

דבר שבחיים לא קרה לי עם שום נעליים שהיו לי והכי יקר שקניתי נעליים היה ב300 שקל וגם הן לא מותג כמו נייקי או אדידס.

פורסם

ממש לא קשור אני מתערב איתך שג'יניס של דינמיט מיוצר אם לא באותו מפעל אז במפעל ליד של דיזל או קרוקר בסין

וביינתים אני רואה שיש לי חברים שהולכים רק עם פוקוס ונקרע להם הג'ינס ,והיה אחד בפורום שנקרע לו ג'ינס ליוויס מקורי כשהוא התכופף-בת'רד פאדיחות נראה לי.

רגע , ואיפה אתה חושב שנייק מיוצרות? בארה"ב? ממש לא. נסה בכיוון של סין-תאילנד-אינדונזיה.

האיכות של נעלי ה"יוקרה" לא גבוהה מדי בימים אלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים