עבור לתוכן

קניתי לפניי חודשיים בערך נעלי ריצה של אדידס,סופרנובה

Featured Replies

פורסם

נעליים שאמורות להיות מצויינות לריצה וגם המחיר שלהן לא זול 500 ש"ח...בכל אופן הן טובות אני מרגיש שאני רץ על אוויר וכו' אבל! בפעם הראשונה שרצתי הרגשתי שהנעל משפשפת לי בצדדים העליונים הימניים של הרגליים..בהתחלה לא יחסתי לזה ממש חשיבות חשבתי שאולי זה בגלל שהנעל חדשה והרגל צריכה להתרגל אליה וכו'...אבל לאחר מספר פעמים שהלכתי לרוץ איתה השיפשופים האלה החמירו מאוד ונוצרו לי שיטפי דם גדולים באזורים אלה ברגליים..הלכתי לרופא הוא נתן לי משחה ושלחתי את הנעליים לבדיקת מעבדה דרך החנות שקניתי אותם,אחרי שבדקו אותם אמרו לי שלא מצאו שום פגם בנעליים (כמובן זה היה כל כך ברור,הרי הם לא רוצים להפסיד כסף)..והם לא יכולים להחליף לי אותם,אז חשבתי אולי זה בגלל המידה שהיא קטנה מדיי,ביקשתי מהחנות שיחליפו לי למידה גדולה יותר והם אמרו שהם לא יכולים רק אם אני יקנה מידה גדולה יותר,והם יעשו לי הנחה 'קטנה' ממש תודה...בכל אופן מה לעשות עכשיו? הם לא רוצים להחליף לי את הנעליים,ממה אתם חושבים שזה נגרם השיפשופים האלה? אולי אני צריך לקשור אותם פחות חזק? או כדאי להשים פלסטרים על הרגליים באזורים האלה כשאני הולך לרוץ,כדי שהם לא ישתפשפו?

• תגובות 47
  • צפיות 9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פשוט על תילבש אותם... היה לי אותו סיפור אם נייק שוקס[חרא נעל]

עכשיו יש לי and1

FUCKING SEXY!

newand1of1.jpg

פורסם

מסקנה: לא לקנות נעליים ב500 שקל.

זה כולה נעליים,אתה באמת לא יכול לעשות הרבה עם זה. נסה באמת לשחרר קצת תשרוכים.

פורסם
  • מחבר

אבל אחי שילמתי עליהם פאקינג 500 שקל...ואין לי נעליים אחרות לרוץ איתן :-X....ה*** הרמאים האלה לא רוצים להחליף לא כלום,מה היה לך בדיוק? גם יבלות עם שטפי דם בצדדים של הרגליים?...מה שמוזר שהנעליים האלה נחשבות לבין הכי טובות לריצה של אדידס אם לא הכי..מה באמת כדאי לעשות? אתם חושבים שאם אני ישים פלסטרים כשאני רץ זה ימנע ת'שיפשופים האלה?

פורסם

אתה שם נעליים בלי גרביים?

פורסם
  • מחבר

אתה שם נעליים בלי גרביים?

חחח ברור שעם גרביים מן הסתם...וניסיתי כבר שתי זוגות...

פורסם

אבל אחי שילמתי עליהם פאקינג 500 שקל...ואין לי נעליים אחרות לרוץ איתן :-X....ה*** הרמאים האלה לא רוצים להחליף לא כלום,מה היה לך בדיוק? גם יבלות עם שטפי דם בצדדים של הרגליים?...מה שמוזר שהנעליים האלה נחשבות לבין הכי טובות לריצה של אדידס אם לא הכי..מה באמת כדאי לעשות? אתם חושבים שאם אני ישים פלסטרים כשאני רץ זה ימנע ת'שיפשופים האלה?

נסה להחליף לגרביים מסוג אחר.

ומה אתה מצפה מהחנות למה להם להחליף לך? זה כמו שתקנה תחתונים ותגיד שהם קטנים מידי ושהם יחליפו לך.

פורסם

אני לא אוהב את האדידס הניו באלנס והסוקוני הרבה יותר נוחות .

זה ה NB שקניתי לאחורנה במקום ב 640 ב 200 (מצבע לעובדי מגה ספורט)

M970SB_lg.jpg

מעולה גם לריצות.

פורסם

אני לא אוהב את האדידס הניו באלנס והסוקוני הרבה יותר נוחות .

זה ה NB שקניתי לאחורנה במקום ב 640 ב 200 (מצבע לעובדי מגה ספורט)

M970SB_lg.jpg

מעולה גם לריצות.

גם יפות :xyxthumbs: אבל שלי יותר :smile1:

פורסם

^ אתה פשוט בקטע של נעלי כדורסל , זה לא הסיגנון שלי. ;)

פורסם
  • מחבר

כן אבל זה לא כמו שאני אומר שתחתונים קטנים עליי...עובדה שהן דפוקות...עשו לי שתי שטפי דם שכול מי שרואה מגיב ב"אייי" חזק...לא יודע איך אני יבדוק מאיפה באה הבעייה בלי להחמיר את זה? כי תכלס עשיתי הפסקה קטנהמ הריצה כדי שזה יחלים לי..ואם אני חוזר לרוץ מה כדאי לעשות לקשור אותם פחות חזק,להחליף גרביים ולהשים פלסטרים אולי?

פורסם

אוי ואבוי, עכשיו יתחילו פה עוד ת'רד ענק של איזה נעליים יש לכל אחד? :s07:

פורסם

^ אתה פשוט בקטע של נעלי כדורסל , זה לא הסיגנון שלי. ;)

זה מין פטיש שהלך לי בגיל צעיר קרירה של שחקן כדורסל חחח

דפקתי את היד ואחרי זה את הברכיים

פורסם

כן אבל זה לא כמו שאני אומר שתחתונים קטנים עליי...עובדה שהן דפוקות...עשו לי שתי שטפי דם שכול מי שרואה מגיב ב"אייי" חזק...לא יודע איך אני יבדוק מאיפה באה הבעייה בלי להחמיר את זה? כי תכלס עשיתי הפסקה קטנהמ הריצה כדי שזה יחלים לי..ואם אני חוזר לרוץ מה כדאי לעשות לקשור אותם פחות חזק,להחליף גרביים ולהשים פלסטרים אולי?

לא יודע תראה להם בחנות את הרגליים שלך/תמונה

נסה פשוט להחליש טיפה את השרוך מקדימה

ולא הייתי ממליץ על פלסטרים

פורסם

מסקנה: לא לקנות נעליים ב500 שקל.

זה כולה נעליים,אתה באמת לא יכול לעשות הרבה עם זה. נסה באמת לשחרר קצת תשרוכים.

שטויות... ה- Saucony עלו לי 600 ש''ח והן שוות כל אגורה (אני רואה את זה בתוצאות).

מצד שני יש אנשים שמוציאים 700 ש''ח על ג'ינס ובזה אני לא רואה שום הגיון, כל אחד והטעם שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים