עבור לתוכן

תעזרו רגע עם תרגום של איזה משפט באנגלית...

Featured Replies

פורסם

טוב אני עייף, אני הולך לישון

אם אתם יכולים תעשו איזה שיפוץ לשורה כדי שזה יראה כאילו אני כתבתי

still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorifie

אני יקום בבוקר ידפיס את זה

תודה לעוזרים

ד"א אם היה לי זמן בטוח הייתי עושה על מישהו(העבודה זה על מישהו מפורסם..) שאפשר לדבר עליו ביותר יצירתיות, ולא הייתי מעתיק

אבל ככה זה תמיד, הזמן לרעתך...

לילה טוב

אתה מדבר איתי על זמן?? אני גם עבדתי באותה תקופה! שמע, אם באמת אכפת לך מאיך הבגרות שלך תיראה ושלא תצתרך להשלים אחרי הצבא אולי תשנה קצת את סדר העדיפויות שלך. לא בשבילי, לא בשביל אמא ואבא (שבטח אמרו לך את זה כבר מליון פעם) אלא בשביל עצמך. יא, ואחרי כל זה אתה גם רוצה שנשכתב לך את זה? תעשה את הפאקינג שיעורים שלך בעצמך. אני לא עושה שיעורים של אף אחד. גם בכיתה י' הייתי לוקחת מינ' 50 שקל לעבודה של 2 עמודים. :nono:

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מדבר איתי על זמן?? אני גם עבדתי באותה תקופה! שמע, אם באמת אכפת לך מאיך הבגרות שלך תיראה ושלא תצתרך להשלים אחרי הצבא אולי תשנה קצת את סדר העדיפויות שלך. לא בשבילי, לא בשביל אמא ואבא (שבטח אמרו לך את זה כבר מליון פעם) אלא בשביל עצמך. יא, ואחרי כל זה אתה גם רוצה שנשכתב לך את זה? תעשה את הפאקינג שיעורים שלך בעצמך. אני לא עושה שיעורים של אף אחד. גם בכיתה י' הייתי לוקחת מינ' 50 שקל לעבודה של 2 עמודים. :nono:

אחלה סידור 50 ש"ח ל-2 דפים...

אני לקחתי 100 ש"ח על תרגום של 9 עמודים (נכון יותר סיכום+הסברים)

הטקסט היה באנגלית וזה היה ב-י"ד שום מורה באנגלית לא יכול היה לתרגם את זה כמו שצריך - טקסט טכני (של איזה שבב מדבר ממה שזכור לי)

אבל 50 ש"ח בכיתה י'? כבוד... :lol:

אגב כל עבודת התרגום לקחה לי שעה בערך

פורסם

וואלה, 100 שקל ל-9 דפים? מאבא שלי לקחתי יותר לתרגם מסמכים משפטיים. חחח. הכי חרא, שבצבא הייתי מתרגמת מסמכים טכניים באורך 36 ע"מ, בתוך שעות ספורות ועוד בחינם ועכשיו אף אחד לא נותן לי עבודה בזה. :'(

פורסם
:lol: :lol: :funnypost:
פורסם

וואלה, 100 שקל ל-9 דפים? מאבא שלי לקחתי יותר לתרגם מסמכים משפטיים. חחח. הכי חרא, שבצבא הייתי מתרגמת מסמכים טכניים באורך 36 ע"מ, בתוך שעות ספורות ועוד בחינם ועכשיו אף אחד לא נותן לי עבודה בזה. :'(

ואי

כואב

חבל שאני לא יכול לעשות כבר את כל הבגריות באנגלית כזה מיותר

פורסם
  • מחבר

=\

לא משנה כבר הגשתי לה והיא עשתה V

בכל אופן זה לא שאני יושב בבית ולא עושה כלום

אם זה מדובר על לקבל 80 באנגלית ועבור באזרחות/ספרות/הבעה וכל אלה זה עדיף ע"פ לקבל 100 באנגלית ולה**יין בכל השאר

פורסם

אז זהו, שלא "ה**דיינתי" בכל שאר. יש לי בגרות (אם כי עדיין לדעתי עם הבגרות מהבי"ס הספציפי שלי אפשר לנגב את התחת). תראה, המורה שלך בטח יודעת אנגלית ברמה לא הרבה יותר גבוהה ממה שהיא מלמדת. אני רק מציעה לך קצת העשרה בזמן הפנוי שלך, לקרוא ספרים באנגלית, מה שישפר את הביצועים שלך במקצוע הרבה יותר מתגבור, מורה פרטי, וואטאוור ואולי, אבל רק אולי, תזכה לתענוג של לתקן את המורה לפני כל הכיתה ולפדח אותה. מה מפריע לך לקרוא ספר באוטובוס בדרך לבי"ס או בהפסקה? מה נראה לך שישבתי עם אחד 24/7?

פורסם

ואולי, אבל רק אולי, תזכה לתענוג של לתקן את המורה לפני כל הכיתה ולפדח אותה.

מה תענוג בזה ??

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שלא "ה**דיינתי" בכל שאר. יש לי בגרות (אם כי עדיין לדעתי עם הבגרות מהבי"ס הספציפי שלי אפשר לנגב את התחת). תראה, המורה שלך בטח יודעת אנגלית ברמה לא הרבה יותר גבוהה ממה שהיא מלמדת. אני רק מציעה לך קצת העשרה בזמן הפנוי שלך, לקרוא ספרים באנגלית, מה שישפר את הביצועים שלך במקצוע הרבה יותר מתגבור, מורה פרטי, וואטאוור ואולי, אבל רק אולי, תזכה לתענוג של לתקן את המורה לפני כל הכיתה ולפדח אותה. מה מפריע לך לקרוא ספר באוטובוס בדרך לבי"ס או בהפסקה? מה נראה לך שישבתי עם אחד 24/7?

בקשר של כל העצות של ההעשרה, אם היה לי עצבים לשבת ולהתחיל לקרוא ספרים אז כנראה שהייתי הולך בעקבות ההמלצה שלך

אבל היות ואני כל לא קראתי ספר מזה 17 שנה, אין לי ממש רצון להתחיל כעט

תאמת, לדעתי אני אחרי הבגרות ככל הנראה לא יתקרב יותר לכתיבת עבודות באנגלית, ועם דיבור אני מסתדר לא רע...

בכל אופן בקשר לשורה ההיא, לדעתי בשביל זה הפורומים קיימים, אחרי הכל זה לא שאני איך שראיתי תשורה ההיא אמרתי טוב נילך לHW שמה בטח יפתרו לי את זה תוך דקה ואני לא יצתרך להתאמץ

ודווקא המורה שלי נראה לי די על רמה באנגלית(רק המבטא שלא די מעצבן חצי מהמילים היא מבטאת נכון,בגלל המבטא הרוסי כמובן שיוצר בילבול...), היא נותת מלא עבודות כיתה וUBSEENים למיניהם ומחזירה את כולם די מהר ומשקיעה וזה. וואלה מורה טובה שנראה לי על רמה באנגלית, שלא כמו רוב המורות...

פורסם

ודווקא המורה שלי נראה לי די על רמה באנגלית(רק המבטא שלא די מעצבן חצי מהמילים היא מבטאת נכון,בגלל המבטא הרוסי כמובן שיוצר בילבול...), היא נותת מלא עבודות כיתה וUBSEENים למיניהם ומחזירה את כולם די מהר ומשקיעה וזה. וואלה מורה טובה שנראה לי על רמה באנגלית, שלא כמו רוב המורות...

המורות הכי טובות שהיו לי היו המורות לאנגלית, תמיד.

פורסם

מה תענוג בזה ??

מה? אתה גנוב? :o

פורסם

כִּי-הִנֵּה הַיּוֹם בָּא, בֹּעֵר כַּתַּנּוּר; וְהָיוּ כָל-זֵדִים וְכָל-עֹשֵׂה רִשְׁעָה, קַשׁ, וְלִהַט אֹתָם הַיּוֹם הַבָּא אָמַר יְהוָה צְבָאוֹת, אֲשֶׁר לֹא-יַעֲזֹב לָהֶם שֹׁרֶשׁ וְעָנָף.

כ וְזָרְחָה לָכֶם יִרְאֵי שְׁמִי, שֶׁמֶשׁ צְדָקָה, וּמַרְפֵּא, בִּכְנָפֶיהָ;וִיצָאתֶם וּפִשְׁתֶּם, כְּעֶגְלֵי מַרְבֵּק.

כא וְעַסּוֹתֶם רְשָׁעִים--כִּי-יִהְיוּ אֵפֶר, תַּחַת כַּפּוֹת רַגְלֵיכֶם: בַּיּוֹם אֲשֶׁר אֲנִי עֹשֶׂה, אָמַר יְהוָה צְבָאוֹת. {פ}

כב זִכְרוּ, תּוֹרַת מֹשֶׁה עַבְדִּי, אֲשֶׁר צִוִּיתִי אוֹתוֹ בְחֹרֵב עַל-כָּל-יִשְׂרָאֵל, חֻקִּים וּמִשְׁפָּטִים.

כג הִנֵּה אָנֹכִי שֹׁלֵחַ לָכֶם, אֵת אֵלִיָּה הַנָּבִיא--לִפְנֵי, בּוֹא יוֹם יְהוָה, הַגָּדוֹל, וְהַנּוֹרָא.

כד וְהֵשִׁיב לֵב-אָבוֹת עַל-בָּנִים, וְלֵב בָּנִים עַל-אֲבוֹתָם--פֶּן-אָבוֹא, וְהִכֵּיתִי אֶת-הָאָרֶץ חֵרֶם. {ש}

מלאכי ג'

פורסם

WTF?!

פורסם

אני חושבת שהוא מנסה להגיד שזה מאד לא יפה מצידי לפדח את המורה ואלוהים יעניש אותי. :-X

פורסם

קודם שיהיה אלוהים, אחרי זה שיעניש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים