עבור לתוכן

תעזרו רגע עם תרגום של איזה משפט באנגלית...

Featured Replies

פורסם

still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorified

לא מצליח לתרגם את זה נכון..

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברור למה. המשפט לא שלם או שלא בנוי נכון.

יכול להיות הגיוני אם המשפט היה בנוי כך:

Still firmly entrenched in the Tupac glorified thug aesthetic

או כך:

Still firmly entrenched in the thug aesthetic, Tupac glorified....(continuense)

*עריכה* - נראה כאילו לקחת חלק מטקסט. למה שלא תדביק חלק מהקטע, לא חצי משפט קטוע.

פורסם

בשביל מה יש את נאזגול ??

הנה מתורגם:

עדיין חברה חפור בבריון אסתטי [טאפאכ] הלל

:smile1:

פורסם

בשביל מה יש את נאזגול ??

הנה מתורגם:

:screwy:

פורסם
  • מחבר

בשביל מה יש את נאזגול ??

הנה מתורגם:

לא ברור

ברור למה. המשפט לא שלם או שלא בנוי נכון.

יכול להיות הגיוני אם המשפט היה בנוי כך:

Still firmly entrenched in the Tupac glorified thug aesthetic

או כך:

Still firmly entrenched in the thug aesthetic, Tupac glorified....(continuense)

*עריכה* - נראה כאילו לקחת חלק מטקסט. למה שלא תדביק חלק מהקטע, לא חצי משפט קטוע.

Especially in Tupacs because, with the "rap game" still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorified, his despair poets society looks to only get larger and larger

פורסם

במיוחד בtupacs כי, עם ה"דפוק משחק" עדיין חברה חפור בבריון אסתטי [טאפאכ] הלל, שלו ייאוש הצעה לצבור

:lol:

פורסם
  • מחבר

הנבתי שאתם מכירים תאתר נאזגול...

(זה לא שלא נכנסתי לשם, עוד שניה תשימו לי לינק של גוגל..)

פורסם

גם המשפט הזה לא בנוי נכון/בצורה הגיונית/אינו חלק מקטע אלא קטע ממשפט שלם. המילה Especialy בתחילת משפט? (אות גדולה), נו באמת... היא תבוא בד"כ אחרי פיסוק.

לא הבנתי, זאת ביקורת על איזה דיסק היפהופ? בעעע.... עלוב. טוב, ניתן לזה עוד שוט:

"...במיוחד אצל טופאק מכיוון, שעם "משחק הראפ" עודנו מחופר עמוק באסטטיקת הבריונות (ש)טופאק הילל, (נראה כי) חברת המשוררים המיואשת שלו רק גדלה וגדלה".

קיצר, מישהו מזלזל בטופאק ובכל הפוזה של הבריון. כל הכבוד לו. :lol:

עכשיו משהו שאני לא הבנתי... מה בדיוק אסטטי בסצינת הבריון השחור מאוקלנד? הסמים? שפת האשפתות? הזלזול בנשים? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

איך אני יכתוב את זה

still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorified

כאילו אני כתבתי את זה (רמה 4-5 יחידות..)

אם מה שהבאתי לא מספיק להלן כל הפסקה, למרות שלא נראה שזה ממש ישנה

The fact of the issue is that TuPac was definitely one of the greatest rappers, arties, musician, and undoubtedly the most complete MC to ever pick up the mike. And as it goes with all great revolutionaries and artists, despair (or for some people, death) only seems to fan the flames of their already popularity. Especially in Tupacs because, with the "rap game" still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorified, his despair poets society looks to only get larger and larger. Its ten years now since his violent "death", and Im willing to bet on the non-existent millions in my bank account that another ten years from now, the Tupac name and brand will be just as hot as it is today
פורסם

אוקיי, טעות שלי, מדובר באיזה אידיוט שחושב שטופאק חיי ושהוא (הכותב) מיליונר. :kopfpatsch:

4-5 יחידות? זה שווה ניגוב תחת, תאמין לי. פשוט תקרא המון המון ספרים וטקסטים ברמה גבוהה, אולי אפילו על נושאים גבוהים יותר מראפ, שם פשוט תמצא מושגים ומילים גבוהות יותר. אני למשל קראתי המון על קרימינולוגיה, ביוגרפיות של פושעים מפורסמים, מאמרים של דוקטורים ופרופסורים על קרימינולוגיה.... זה יותר טוב מסרטי אימה, תאמין לי.

פורסם

אתה כותב עם הרבה סלנגים ועל זה מורידים ניקוד (זו עבודה? אז תגיד... למה בעקיפין?)

תתחיל ככה:

In fact, tupac was definitley one of the... ולא כמו שהתחלת!

arties? לא נראה לי.... אולי artist

במקום MIKE תרשום Microphone (אם כבר אז mic...)

האמת כל הטקסט פשוט מפוצץ טעויות... :'( אני רוצה לבכות... רק תגידי לי שאתה לא ב-י"ב...

אבל כל הכבוד על היוזמה... חח מכין שיעורי בית... אפילו את זה לא עשיתי

פורסם
  • מחבר

זה כבר לא משנה לי כי העבודה למחר ואת הנושא כבר אמרתי למורה...

וזה רק מה שנשאר לי

בקשר לנושא חי/מת

אני גם כן מאמין שהוא עדין חי לו באיזה נישה.. (אבל אני לא מאמין שיש טעם להיכנס לנושא הזה כי אין בדיוק משהו שיקבע חד משמעית..)

אתה כותב עם הרבה סלנגים ועל זה מורידים ניקוד (זו עבודה? אז תגיד... למה בעקיפין?)

תתחיל ככה:

In fact, tupac was definitley one of the... ולא כמו שהתחלת!

arties? לא נראה לי.... אולי artist

במקום MIKE תרשום Microphone (אם כבר אז mic...)

האמת כל הטקסט פשוט מפוצץ טעויות... :'( אני רוצה לבכות... רק תגידי לי שאתה לא ב-י"ב...

אבל כל הכבוד על היוזמה... חח מכין שיעורי בית... אפילו את זה לא עשיתי

עכשיו רק ראיתי

נתחיל בזה שאני בי"ב =] , וזה לא ממש אני הכנתי ;D (2 דקות בגוגל)

בכל אופן איך אני כותב תשורה ההיא ברמה פחותה יותר..?

פורסם

כשהייתי בי"א (קפצתי 2 כיתות) הייתי עושה Book Reports על ספרים שאמרו לנו לקרוא בעברית רק בי"ב (1984, התפוז המכאני...).

פורסם
  • מחבר

טוב אני עייף, אני הולך לישון

אם אתם יכולים תעשו איזה שיפוץ לשורה כדי שזה יראה כאילו אני כתבתי

still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorifie

אני יקום בבוקר ידפיס את זה

תודה לעוזרים

כשהייתי בי"א (קפצתי 2 כיתות) הייתי עושה Book Reports על ספרים שאמרו לנו לקרוא בעברית רק בי"ב (1984, התפוז המכאני...).

ד"א אם היה לי זמן בטוח הייתי עושה על מישהו(העבודה זה על מישהו מפורסם..) שאפשר לדבר עליו ביותר יצירתיות, ולא הייתי מעתיק

אבל ככה זה תמיד, הזמן לרעתך...

לילה טוב

פורסם

אוקיי, טעות שלי, מדובר באיזה אידיוט שחושב שטופאק חיי ושהוא (הכותב) מיליונר. :kopfpatsch:

4-5 יחידות? זה שווה ניגוב תחת, תאמין לי. פשוט תקרא המון המון ספרים וטקסטים ברמה גבוהה, אולי אפילו על נושאים גבוהים יותר מראפ, שם פשוט תמצא מושגים ומילים גבוהות יותר. אני למשל קראתי המון על קרימינולוגיה, ביוגרפיות של פושעים מפורסמים, מאמרים של דוקטורים ופרופסורים על קרימינולוגיה.... זה יותר טוב מסרטי אימה, תאמין לי.

צודקת, קריאה זה הדבר שהכי עוזר לשפר את השפה שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים