עבור לתוכן

תגידו מה מקבלים על חודש נפקדות מהצבא??..

Featured Replies

פורסם

חבר שלי דפק נפקדות ל-21 יום, נשפט, וקיבל כלא ל-21 יום.

21 יום הוא היה בכלא בעכו בזמן המלחמה :bash:. ד"א, אחד מהם היה היומהולדת שלו :-X

• תגובות 39
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואלה שיהיה לכם לבריאות עד שאתם לא מנסים על הבשר שלכם אתם לא יודעים

רק יודעים לדבר פקה פקה פקה........גם אני הייתי כככה עד שעכשיו זה עובר עליי כל הצבא הזה

ואני מבין שזה לא שטויות וניסית כל דרך אפשרית ולא הצלחתי מה נותר לי ? כלום ......החיים בזבל איתם גם הצבא

פורסם

וואלה שיהיה לכם לבריאות.

עד שאתם לא מנסים על הבשר שלכם אתם לא יודעים,רק יודעים לדבר פקה פקה פקה........

גם אני הייתי כככה עד שעכשיו זה עובר עליי כל הצבא הזה ואני מבין שזה לא שטויות וניסית כל דרך אפשרית ולא הצלחתי מה נותר לי ?

כלום ......החיים בזבל איתם גם הצבא

לא נורא!

הצבא רק יעשה לך טוב.

כניראה פינקו אותך יותר מידי בבית.

תביא כמה ספרים לבסיס .....

תתחיל לקרוא .....

העברית שלך על הפנים.

פורסם

עריק זה מהיום ה45 ומעלה..

ואין עונש קבוע הכול תלוי במפקדים שלך..בתנאים וברמת הקומבינות שיש לך..

ואני מציע לך מעכשיו אם הכול הולך לך חרא תצא מהצבא וזהו..

פורסם

אכן 45 יום ומעלה זה עריק.

מאוד נפוץ לקבל יום ריתוק\מחבוש על כל יום של נפקדות. כלומר חודש נפקדות=חודש ריתוק\מחבוש.

בסופו של דבר זה תלוי במפקדים, וגם בסיבה שאתה נותן.

אני מציע לך למצוא תירוץ טוב כבר עכשיו כדי למזער נזקים. ולחזור לבסיס כמה שיותר מהר!

עריכה: ולגבי קב"נים - אני מניח שכמו כל רופא בצבא זה מאוד תלוי על איזה קב"ן אתה נופל.

פורסם

Tv_sesame_street_ernie.jpg

יש לי שכן כזה שחושב שאים ילמד טכנאי מכונות באורט הוא יהיה בחיל האויר . בעיניין הקבנים הם מונחים לא לתת הקלות אלה עם זה מקרה של התאבדות . כלומר אם לא איימת בהתאבדות (או שיחקת אותה טוב מספיק) או שהקבן לא מזהה את הסימנים של זה מצידם שתתשחרר חולה נפש.

פורסם

ואני מציע לך מעכשיו אם הכול הולך לך חרא תצא מהצבא וזהו..

איזו גישה דפוקה יש לך.

אני מקווה שישנו שוב את החוק שכל מי שמשתמט מהצבא לא יוכל להסתר את זה.

פורסם

הכל תלוי בכמה התפקיד שלך חשוב לצבא, עד כמה המפקד שלך חולה משמעת/מנייאק, עד כמה מי ששופט אותך מנייאק ועל בסיס מקום פנוי בכלא 6.

יש לי מכרה שהיא כולה היתה טבחית בבסיס קטן. דפקה נפקדות 4 חודשים - משטרה צבאית אפילו לא באו לחפש אותה, לאף אחד לא היה אכפת. בסוף היא הסגירה את עצמה וקיבלה חודש בכלא. לעומת זאת, ידיד אחר שלי, איבד אישורים לגימ"לים (אבל הצליח למצוא אותם לפני המשפט) ונכנס ל-10 יום.

פורסם
  • מחבר

אני בחובות......לא יכול להיות בבסיס סגורררר נדפק לי הראש כל הזמן אני חולההה מהבסיס הזההההה.......

חצי מהשירות שלי שם זה רק בבית חולים טיפוליםםםםם

אני לא ילד שמנת או משו כולה מנה אני רוצה לעבור לבסיס אחר 20 דקות ממנו לעשות יומיות....אותו מקצוע אותו הכל....

נשבר לי הזין לקום בבוקר שם ב8 וללכת לישון ב 8 בערב ולעבוד כל הזמן הזההההה ואז עוד פעם לישון לקוםלעבוד לישון לקום לעובד לישון ולהיות חולה בגלל שאניייייי צריךךך כסףףףףףף חובותתת בעיות בביתתתתתת תש 3 הביאו לי כאילו זה עוזר לי סתם קקהההה

עד עכשיו הייתי חייל טוב בלי תלונות בלי כלום......עד שנמאס עליי כל החרטא הזה להיות חייל טוב צריך תנאים

ויש לי דוד שהוא בקבע הוא אמר לי תעשה מה שאתה חושב תציב להם גבולות ככה אתה רק תסתדר אם תעשה בלאגן ותדפוק נפקדיות ותכנס לכלא

דפוק יהיה לך אבל לפחות בסוף יעבור לך בסבבה השירתץ...

פורסם

יש לי שכן כזה שחושב שאים ילמד טכנאי מכונות באורט הוא יהיה בחיל האויר .

תכלס הוא צודק.

אם הוא לומד טכנאות רוב הסיכויים שייקחו אותו לשם. מה שהצעיר לא יודע זה שטכני ח"א זה הכי בלאי בעולם.

אנשים שם מנגבים את התחת עם טפסי 55

פורסם

באותה מטבע יכולים להכניס אותו לחיל חימוש . הוא 1 בעל פרופיל קרבי הצבא צריך קודם קרביים בשטח לפני תפקידי גובניק ושם זה יותר גרוע. בח"א לא צריכים טכנאים והנדסאים בעלי פרופיל קרבי . אם אתה הנדסאי אוירונאוטיקה אתה אוטומתית חיל האויר גם אם יש לך 45 .

פורסם

אם הוא יבקש טכני ח"א אף אחד לא יגיד לו לא

פורסם

ייתכן ויגידו לו לא. חימוש לוקחים מספיק טכנאים - וגם כאלה שלא רוצים. אני מכיר את החיל מקרוב

Black_Dragon: שמע אחי אם המצב כזה נורא אולי באמת כדאי לנסות שוב קב"ן. קב"ן זה לא רק להשתחרר אלא זה גם לקבל הקלות בשירות(כמו לחזור יומיות).

אם נפלת פעם אחת על אוזניים ערלות זה לא אומר שזה יקרה שוב.

פורסם
  • מחבר

מחר אני הולך שוב לקבן.....

נראה מה יהיה אולי הקבן הזה יהיה נורמלי ולא יזיין לי תשכל שהוא יעזור לי בדיבורים

כי אצלי זה רק מעשיםםםם !!

ומצאתי עבודה עכשיו בזמן הזה ל עשות קצת גובות שחסרות לי

כל המשכורת הצבאית רק מורידה לי תמינוסים :bash: ..........

אני לא עושה את זה כי אני ילד שמנת

כי אני לא פראייר ולא רוצה שיטחנו אותי יותר ממה שקרה עד עכשיו..... :nixweiss: סבבה גובניק אבל לא להיטחן יותר מקרבי למרות שזה צבא ויש חוקים

גם לי יש חוקים

פורסם

לא להיטחן יותר מקרבי למרות שזה צבא ויש חוקים גם לי יש חוקים

א) חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL :lol: :lol:

ב) למה נראה לך שאתה טוחן יותר מקרבי? למה מה, אתה עושה 18-3? (הכוונה היא 18 יום בבסיס, שלושה ימים בבית)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים