עבור לתוכן

http://www.newegg.com מישהו מוכן להסביר בבקשה ?

Featured Replies

פורסם

יא אללה זאת כבר הפעם הלא יודע מה שאתה מתעלם מהשאלה

יש סיבה או אין סיבה למה הם לא רצו לעבוד עם mustop?!

זה לא דווקא עם Mustop, גם עם כל שירות דומה.

סיבות לא מעניינות.. יש עובדות וזהו.

• תגובות 37
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עמית אתה טועה: ל-MUSTOP יש שירות שנקרא US ADDRESS שמאפשר לרכוש מוצרים גם מחנויות דוגמת NEWEGG שדורשות שכתובת החיוב לכרטיס תהיה בארה"ב (או במילים פשוטות - כרטיס אשראי אמריקאי).

הפרוצדורה הולכת ככה: אחרי שפתחת חשבון במסטופ, אתה בוחר את המוצר שאתה רוצה, שולח את הלינק של המוצר בחנות למסטופ - והם כבר יירכשו את המוצר ויחייבו אותך אח"כ.

מי שמעוניין יכול לשלוח מייל למסטופ ולברר איך העסק עובד בפרטי פרטים - אני רכשתי כך את ה-PANASONIC FZ20 שלי לפני שנה+.

יום נעים.

פורסם

אביעד, לצערי אני לא טועה.

פניתי אל Newegg במייל פעמיים (כדי להיות בטוח) ושאלתי אם הם מסכימים לעבוד עם שירותים כדוגמת Mustop (ותיארתי את המצב שאני גר פה והם שם וכו' וכו'..).

בקיצור, הם אמרו בפירוש שהם לא עובדים עם שירותים שכאלה (לא סומכים על החברה או ענארף למה).

הם דורשים שגם המוצר יקנה ע"י כרטיס אשראי של מישהו מארה"ב וגם שהכתובת תהיה בארה"ב.

Mustop מספקים רק את התנאי השני ולכן הם לא מוכנים לעבוד איתם.

פורסם

עמית, לצערי אתה כן טועה ולא סתם אני שב ואומר את זה.

אתה לא צריך לשאול את NEWEGG שום דבר כי זאת התשובה שתקבל לא משנה מה.

הקטע הוא שלחנות אין שמץ של מושג (וגם ממש לא אכפת) מי הבן-אדם שמקבל את המוצר בסוף, והשירות של MUSTOP משחק על זה.

אני לא אומר לקנות באמצעות MUSTOP אלא באמצעות השירות שהם מציעים שנקרא בשם US ADDRESS - ול-NEWEGG לא תהיה שום בעיה למכור לחבר'ה האלה כי הם משלמים בכרטיס אמריקאי ויושבים בניו-יורק.

אני לא טועה במקרה הזה - דבר עם מסטופ ולא עם NEWEGG.

בהצלחה ויום נעים.

פורסם

עמית, לצערי אתה כן טועה ולא סתם אני שב ואומר את זה.

אתה לא צריך לשאול את NEWEGG שום דבר כי זאת התשובה שתקבל לא משנה מה.

הקטע הוא שלחנות אין שמץ של מושג מי (וגם ממש לא אכפת) מי הבן-אדם שמקבל את המוצר בסוף, והשירות של MUSTOP משחק על זה.

אני לא אומר לקנות באמצעות MUSTOP אלא באמצעות השירות שהם מציעים שנקרא בשם US ADDRESS - ול-NEWEGG לא תהיה שום בעיה למכור לחבר'ה האלה כי הם משלמים בכרטיס אמריקאי ויושבים בניו-יורק.

אני לא טועה במקרה הזה - דבר עם מסטופ ולא עם NEWEGG.

בהצלחה ויום נעים.

כן, זה נשמע הרבה יותר הגיוני ;)

פורסם

יש מצב שאם לא מיידעים את Newegg זה עובד. לא בדקתי את זה.

פורסם

יש מצב שאם לא מיידעים את Newegg זה עובד. לא בדקתי את זה.

חחח חבל כי עכשיו הסגרת אותם ;D

פורסם

כן אה... אני לא אתן לך לדפוק את המערכת ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים