פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים כנראה שניסית לקנות משהו אצלהם והם אמרו שהם לא מסכימים לעבוד עם mustopהנה שמח?עכשיו יש סיבה למה הם לא רצו לעבוד עם mustop?
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר למה שלא יעבדו עם MUSTOP ? דרך אגב, MUSTUP יעבדו גם עם דברים כמו AMAZON.COM ? כי לפעמים אני רוצה להזמין מהם נניח חלק של מחשב או דברים אחרים ופרט לספרים ודיסקים של מוסיקה הם מסרבים לשלוח דברים אחרים לישראל
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים אני מאוד שמח, אני מעודד מזה שאתם לא עד כדי כך לא יודע לגבי אמזון, רק לגבי Newegg
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים יא אללה זאת כבר הפעם הלא יודע מה שאתה מתעלם מהשאלהיש סיבה או אין סיבה למה הם לא רצו לעבוד עם mustop?!
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים Newegg דורשים כתובת בארה"ב וכרטיס אשראי אמריקאי (שהונפק בארה"ב) , ולכן מסטופ לא עובדים איתם . אני הזמנתי מ Newegg מלא פעמים , באמצעות כרטיס אשראי של קרובי משפחה שלי שגרים בניו-יורק . או שהם מביאים לי את הרכיבים כשהם מגיעים לארץ , או שהם פשוט שולחים לי אותם בדואר . עוד לא לקחו לי מכס על אף מוצר .
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים תודה רבהסוף סוף תשובה לעינייןרגע אבל רוב החנויות והעסקים בארצות הברית רוצים כרטיס אשראי אמריקאי לא?
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר רגע אני לא לגמרי מבין, נניח ויש אתר שכן מקבל את הכרטיס אשראי שלי, כמו AMAZON אך לא מוכן לשלוח מוצרים "יקרים" סטייל שעונים, מחשבים וכו' לארץ, אבל דיסקים וספרים הוא כן מוכןאז עם MUSTOP הוא כן יעבוד? כן ישלח? איך זה הולך?
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים כן , עם Mustop תוכל לשלוח את המוצרים לארץ . כנס לאתר שלהם ותבין איך זה עובד ..
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים Newegg דורשים כתובת בארה"ב וכרטיס אשראי אמריקאי (שהונפק בארה"ב) , ולכן מסטופ לא עובדים איתם . אני הזמנתי מ Newegg מלא פעמים , באמצעות כרטיס אשראי של קרובי משפחה שלי שגרים בניו-יורק . או שהם מביאים לי את הרכיבים כשהם מגיעים לארץ , או שהם פשוט שולחים לי אותם בדואר . עוד לא לקחו לי מכס על אף מוצר . איך על שליחה בדואר מחו"ל לא משלמים מכס? אולי לא לך אבל לקרובי משפחה שלך
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מיסים + מע"מ מוטלים בארץ עם קבלת החבילה , במידה והחבילה עברה במכס . אם החבילה נרשמת בתור "ציוד משרדי/מסמכים" , ובשווי נמוך , הסיכוי שהיא תעבור במכס נמוך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.