פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים פיסיקה 5מחשבים 5תעשיה וניהול 5+5 (סך הכל 10 ועל ה5 השניים אפשר לבחור אם מבחנים או פרוייקט)
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים 5 מחשבים 5 גיאוגרפיה.אבל יש משהו שאני לא מבין, איך זה שאנשים בוחרים 15 יחידות מחשבים? מה הם עושים את זה במקום יחידות אחרות שאני חייב לעשות כמו תנך, ספרות וכו?
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים 4 מחשבת ישראל.5 תנ"ך (לא יודע אם אתם מחשבים את זה).5 תלמוד.5 פיסיקה.5 מחשבים.
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים זהו שאני לא יודע איך זה יפגע בעתיד אם נניח שאני אסיים עם 116 ממוצע בגרויות,750 פסיכומטרי ולמעלה מ-80 ממוצע בתואר - עדיין לא מובטח שאני אעמוד בדרישות הסף של הפקולטה לרפואה(בטכניון,למשל) א' כי הדרישות מתשנות כל שנה, ב' כי הנחות לא עושים ו-ג' זה נכון רק לבינתיים. אני גמור כבר מכל הדרישות שמישות וואי אחי אתה לא צריך להסתכל כל כך רחוק, באמת שזה לא טוב, פשוט תוציא את הציון הכי גבוהה שאתה יכול במה שאתה לומד, באמת שאתה לא צריך לדאוג לזה עכשיו, אתה סתם אוכל סרטים...
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים 5 פיסיקה 5 כימיה (כמעט בוודאות 100 בבגרות - הטבה מהטכניון ) ואולי ביולוגיה 5 אם יהיה לי כוח וזמן
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים ביולוגיה - 5 יח"למחשבים - 5 יח"ל+ 4 יח"ל אנגלית(יכול להיות שבסופו של דבר 5) ו+ 3 יח"ל מתמטיקה ושאר החובה = 27 סה"כ.במחשבה לאחור, אני מאד מצטער שלקחתי מחשבים, למרות שזה עדיין לא כ"כ מאוחר לעבור...
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים הוא לא שאל על מתמטיקה ואנגלית \= רק מקצועות הרחבה.ואם כבר,אני מתמטיקה - 5, אנגלית - 5 גם כן.מאזין ל:system of a down - spiders
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים הוא לא שאל על מתמטיקה ואנגלית \= רק מקצועות הרחבה.ובדיוק מהסיבה הזו כתבתי אותם בנפרד.
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר וואי אחי אתה לא צריך להסתכל כל כך רחוק, באמת שזה לא טוב, פשוט תוציא את הציון הכי גבוהה שאתה יכול במה שאתה לומד, באמת שאתה לא צריך לדאוג לזה עכשיו, אתה סתם אוכל סרטים... זה מנגנון שהתפתח אצלי בגיל צעיר.. כולם אומרים לי לא לדאוג לאור הציונים, אבל כידוע הפקולטה לרפואה דוהרת קדימה בקצב מטורף, וכן גם בדרישות. החששות נראות לי במקום בהסתכלות על התגובות ניתן לומר שהרוב המכריע כאן עושה 15, מדאיג מאוד. ויש גם את הבחור הזה: [ ] 4 מחשבת ישראל.5 תנ"ך (לא יודע אם אתם מחשבים את זה). 5 תלמוד. 5 פיסיקה. 5 מחשבים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.