פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אהלן,רציתי לקבל מושג כלשהו על כמה "נהוג" להגביר.הכוונה היא לא ליחידות הרגילות(כמו מתמטיקה ואנגלית) אלא למקצועות הבחירה(פיזיקה וכו').יש לזה חשיבות גדולה מבחינתי כרגע, ובכלל זה בטח יהיה די מעניין לכולנו.תודה מראש.
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים עד לאחרונה מדעי המחשב ופיזיקה, אבל יצאתי מפיזיקה מחוסר עניין לציבור. (אחת ההחלטות הטובות שעשיתי)
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר כלומר 15 ברובכםהאם יש כאן מישהו עם פחות מ-15 יחידות?אני לומד פיזיקה 5, מחשבים כבר עשיתי 5 ועכשיו אני אמור פרוייקט 5, אבל יש לי אפשרות לרדת ל-1 יחידת פרוייקט - מה שיותר מ-90 אחוז מאלה שלומדים איתי עשואני מתחבט בשאלה האם לעשות זאת או לא, והיא חובטת חזק :'(מישהו יכול לזרוק איזו עצה טובה?
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר זהו שאני לא יודע איך זה יפגע בעתיד אם נניח שאני אסיים עם 116 ממוצע בגרויות,750 פסיכומטרי ולמעלה מ-80 ממוצע בתואר - עדיין לא מובטח שאני אעמוד בדרישות הסף של הפקולטה לרפואה(בטכניון,למשל) א' כי הדרישות מתשנות כל שנה, ב' כי הנחות לא עושים ו-ג' זה נכון רק לבינתיים. אני גמור כבר מכל הדרישות שמישות
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים גם אצלנו הרוב ויתרו. אני ממליץ לך להישאר. הציון הוא 100 בוודאות ואתה סתם משחק בVB.
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים פיסיקה - 5 יחידות.אלקטרוניקה - 10 יחידות [5 עיוני, 5 פרוייקט (בניית רובוט)].
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.