עבור לתוכן

Chi Mei 22" ב2100ש"ח האם כדאי?

Featured Replies

פורסם

נהדר אבל מזה קשור?

• תגובות 98
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני מקווה אבל לא הצלחתי להבין איך מתבלבלים בין "פאדיחות" בפורום כללי לבין הדיון הזה בתצוגה וגרפיקה.

נו מילא,לנושא. לכל דבר חדש צריכים להתרגל ואני מאמין שלא צריכה להיות בעיה מיוחדת להתרגל למסך הזה

פורסם
הפלצתי בחדר כושר כשעשיתי תרגיל מסוים :-[

:lol: :lol: :lol: באמת קצת התבלבלה בדיון..

וXtract אתה בכלל עם התגובה הרגת אותי :smile1:

פורסם

הפלצתי בחדר כושר כשעשיתי תרגיל מסוים :-[

מה עם ריח??

למה מתוחה? פשוט רואים יותר לצדדים אבל האייקונים והכתב והכל נראה רגיל לא מתוח או מוזר..

ובכלל רחב יהיה מצויין לסרטים ומשחקים שזה בעצם רוב השימושים שלי.. לגרפיקה זה גם טוב? או שפשוט לא מזיק?

ואנשים אומרים שרחב לא טוב לאינטרנט וטקסטים למה זה?? הרי ככה אפשר לפתוח 2 דפי אינטרנט ביחד ורואים אותו הדבר..

לגרפיקה זה מעולה לא רק טוב או לא מזיק..... המון שטח עבודה....

וגם לאינטרנט זה סבבה.. אני לא בדיוק פותח שני דפים אבל דף אחד באמצע ובצד סרגל שכל הזמן פתוח...

פורסם

את יכולה להוסיף את זה בתור עוד פאשלה

פורסם

ד"א סתם שתדעו jupiter בדק היום את המסך של אסוס ואמר שהCMV עדיף..

חוצמיזה יש פה תמונה שהוא צילם http://img235.imageshack.us/my.php?image=2001su3.jpg

זה הטוב ביותר שהוא הצליח לעשות מהמצלמה שנהרסה לו אבל דווקא אחלה תמונה :xyxthumbs:

ועוד לתלות כזה דבר אוי זה חלום :silly: ממש תדוה אחי על כל העזרה :xyxthumbs:

אני החלטתי לקחת את המסך הזה.. אני לא מוצא אפילו דבר אחד רע בו..

מישהו אולי ידוע מה המידות שלו בסנטימטר לרוחב ולאורך?

פורסם

53X34.5

פורסם

WOW :o מדדתי עם סנטימטר על הקיר זה ענקקק!!!!

ואני רוצה לראות שמישהו יגיד שהמסך הזה לא טוב..

http://img158.imageshack.us/img158/876/1003ug7.jpg

כל הזכויות שמורות לjupiter ..

פורסם

במקום להראות טפטים ותמונות, יש סיכוי לראות צילום של מסך רחב עם משחק שרץ עליו ?

(בסגנון DOOM, FAR CRY, C&C וכאלה)... משחקים שבמקור מותאמים למסכים לא רחבים ?

פורסם

רכשתי את המסך בשבוע שעבר (במקום המסך הקודם שלי "HYUNDAI L70S-17 ששבק חיים אחרי שלוש שנות שרות למופת) את חברת CMV אני מכיר כבר שנתיים מחברים שרכשו ומרוצים מאד.המסך ממש מרשים,גדול,מסוגנן והצפיה בו טובה מאד. התמונות חדות והטקסטים ברורים ללא מריחות. לדעתי תמורה מלאה עבור הכסף.הדבר היחיד שחסר (לי) שאין אפשרות לתלות אותו על הקיר,דבר היכול לחסוך מקום על השולחן-ולהיות בגובה העיניים.חוץ מזה אין לי טענות ואני מרוצה מאד.מומלץ! :xyxthumbs:

פורסם

פרגולה,רואים ממש טוב בו לפי התמונות! איך הוא נראה במשחקים זה לא מעניין אותי ת'אמת.

והינה עוד תגובה של רוכש מרוצה,אני מתחיל להינעל עליו :D

פורסם

wtcc036st8.th.jpg

:pissed:

איזה בעסה.... הלכה המצלמה....

אבל ככה בחפיף שיהיה לכם מושג...

פורסם

ראיתי אותו (CMV221D) בתצוגה אתמול והנה ההתרשמות שלי

1. הוא גדול צריך בשבילו מקלדת ועכבר אלחוטיים כי אי אפשר לשבת קרוב אליו

2. אם סוטים משהו יותר מ 40 מעלות מהמרכז הגוונים שלו שלו נהיים קצת צהבהבים מי שרואה סרטים לבד יופי לו מי שלא נמצא בבעייה

3. ראתי קצת מריחות אבל זה יכול להיות בגלל שהוא לא הראה ברזולוציה הטבעית שלו לא ביקשתי ahabu t, zv cdkk xhcv nx 1/

פורסם

jupiter אתה יכול לעלות תמונה ברזולוציה נמוכה יחסית (1024 768 או משהו בסגנון כי בכל זאת לרחב יש רזולוציה שונה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים