עבור לתוכן

Chi Mei 22" ב2100ש"ח האם כדאי?

Featured Replies

פורסם

אם אני קונה אותו.. זה כנראה יהיה בשבוע שבועיים הקרובים.. עם כל המחשב ככה שאם אני יקח אותו אני יבדוק בשבילך לגבי כל דבר בגרפיקה משחקים סרטים אינטרנט הכל איך הוא.. וכבר יגיד לך.. ;) אתה יודע אולי עם הכרטיס Intel GMA X3000 תומך ברזלוציה הטבעית של המסך הזה?

ומה לגבי Intel® Graphic Media Accelerator 950?

• תגובות 98
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

המסך הוא 16.2

הוא יתאים לך למה שאתה רוצה במיוחד סדרות וסרטים.

חסרון אחד בולט בכל המסכים הרחבים הזולים זה שאין להם PIVOT

בקשר לNEWEGG בבקשה:

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824252006

תוכל ליראות פה את התמונות של המסך + 68 ביקורות של משתמשים!

פורסם

57 מתוך 68 מביאים 5 כוכבים ו7 4 כוכבים.. נראה שכולם מרוצים ממנו.. ניראה לי זה מסך תותח :xyxthumbs:

כאן יש את כל הנתונים עלי ושאין באתר של CMV

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824252006#spec

מזה פאנל TFT? זה בעצם TN? או משהו אחר?

פורסם

יש לי אותו כבר כמה חודשים והוא מסך מעולה גם למשחקים (סימולטורים), אני מאוד מרוצה ממנו, באמת חבל שאין לו PIVOT אבל זה לא ממש נורא, שמתי מתחת למגש הענק שלו ספר גדול ועבה שנתן לו עוד 5 ס"מ גובה, ניתן לשנות את זווית המסך קדימה ואחורה וכדי לסובב אותו פשוט תסובב את המסך הוא בכלל לא כבד. אין למסך רמקולים והפתחים למטה הם פתחי איוורור, KSP טעו שכתבו שיש לו רמקולים, אין ל CMV221D רמקולים.

בגדול (וזה מסך מאוד גדול) זהו מסך מצויין למשתמש הביתי המצוי: סרטים, אינטרנט, משחקים, הוא רחב, בהיר, חד וצבעים יפים והמחיר שלו מצחיק.

:xyxthumbs:

פורסם

מי המטורף שישתמש ברמקולים של מסך מחשב

זה הדבר הכי הזוי שאפשר לעשות אחרי קניית רמקולים ג'נריים ביותר מ20 שקל

פורסם

איך הוא במשחקים ברזולוציה 1280 אתה יכול לבדוק? וגם ב1024.. האם יש הבדל בין הרזולוציה הטבעית ל1280..?

כי במסך הזה הבנתי שלא.. ומה לגבי ה1024 אפאחד לא אמר לי אם יהיה הבדל גדול בין 1024 ל1680..

אם תוכל לבדוק לי אני ממש אשמח :xyxthumbs:

פורסם

bmw5,

אתה אומר דברים סתם בלי להבין...

אתה יודע בכלל אם יש הבדל במסכים?בין CMV ל-LG? אתה יודע אם הפאנל אותו פאנל? למה סתם אתה משגע בלי לדעת....??

עשית מבחנים למסכים? ראית את ההבדלים?

ואם היית קורא את הפוסט כמו שצריך היית רואה שהורדת רזולוציה מאוד חשובה לפותח התרד.

סתם לדבר..... :nixweiss:

אגב, למרות שכבר אמרו: אין למסך רמקולים.

בנוגע ל-1024... יש הבדל כבר אמרתי.. זה ברור שיהיה, העיניין שבמסכים אחרים המדוברים ההבדל גדול יותר.

בנוגע להבטחתי לצילום תמונות... (היום אחרי העבודה... 8/9... בערב)...

אגב לקוח קנה את האסוס (אצלנו בחנות) והיום אני אבדוק אותו ואתן חוות דעת רצינית... ככה עם כרטיס מסך רציני וכו'....

בנוגע לאחריות...

מקור מסויים אמר לי אתמול שבגלל הגדילה העצומה של הרכישות האחריות תהיה גם למי שיש לו 5 פיקסלים כמו שציינו כאן (אין לי כוח לבדוק מי),

בנוסף הם צופים כבר בקרוב לבצע אחריות מ-3 פיקסלים.

כששאלתי מה תהיה האחריות לאלה שדקנו קודם השינוי, נאמר לי שהם ממש לא יהיה קטנוניים זה לא מפריע להם ברגע שהם מגיעים להסכם מסויים...

השיחה הייתה הרבה יותר מפורטת אבל.. אין לי כוח להקליד וגם כבר אותותו צריך לזוז לעבודה.

פורסם

אני קניתי את המסך, אישית אני לא הכי מרוצה

זה אחרי שכבר החליפו לי אחד ב KSP, היתה לו בעיה של תאורה חזקה בקצה המסך

וזה שקיבלתי פחות מוצלח בצבעים מהקודם, אבל אין לו את הבעיה הזאת

כדאי לחכות ל 22" של Viewsonic

פורסם

ה-22" של Viewsonic יעלה כמו המסך המקביל של CMV? לא נראה לי. יתרון המחיר הוא יתרון לא קטן

פורסם

22 של viewsonic מתומכר ב 400 דולר

לכן הצעתי אותו

פורסם
  • מחבר

תגידו אבל איך מתרגלים ממסך 17 אינץ CRT שהוא לא רחב, למסך 22אינץ' LCD רחב..? אני מניח שמתרגלים

אבל זה לא מציק בהתחלה? הרי התמונה היא זהה רק שהיא מתוחה לצדדים לא?

פורסם

לא, ברוב המקרים אתה מקבל יותר שטח עבודה\שטח צפייה....

ומתרגלים מאוד מהר.

פורסם

אני מניח שבערך כמו שמתרגלים ממסך CRT 17" שהוא לא שטוח למסך דק 17" שטוח.

פורסם
הרי התמונה היא זהה רק שהיא מתוחה לצדדים לא?

למה מתוחה? פשוט רואים יותר לצדדים אבל האייקונים והכתב והכל נראה רגיל לא מתוח או מוזר..

ובכלל רחב יהיה מצויין לסרטים ומשחקים שזה בעצם רוב השימושים שלי.. לגרפיקה זה גם טוב? או שפשוט לא מזיק?

ואנשים אומרים שרחב לא טוב לאינטרנט וטקסטים למה זה?? הרי ככה אפשר לפתוח 2 דפי אינטרנט ביחד ורואים אותו הדבר..

פורסם

הפלצתי בחדר כושר כשעשיתי תרגיל מסוים :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים