עבור לתוכן

Chi Mei 22" ב2100ש"ח האם כדאי?

Featured Replies

פורסם

פותח התרד: לך כמה שיותר על בטוח אם אחריות ואמינות! אם אלו שקנו תCMV והם מרוצים זה לא אומר שאתה תיהיה מרוצה ממנו.

אני בכל מקרה הייתי ממליץ לך על L204WT בסכום הזה יותר אמין יותר איכותי המסך פצצה אבל כמו שאנשים אומרים בהורדת רזלוציות הוא נמרח. במסכים רחבים לא מורידים רזולוציות!!! אולי רק במשחקים למרות שזה גבולי ורק במשחקים שלא תומכים ברזולוציה הנ"ל.

וואלק משחקים שלא תומכים שחק במסך הישן שלך או בדרך של פאצ'. אני לא מבין מה הבעיה.

אני ממליץ לך על הLG אתה תיהיה בטוח ב100 אחוז ותיהיה מרוצה.

מאשר CMV לך תדע אולי אתה לא תהיה מרוצה ממנו? זה שהוא גדול לא אומר שהוא טוב לא מבדילים בין איכות לגודל. מתי תבינו את זה!!!

זה כמו שתכניס אוטו לטסט CMV לא עובר טסט פשוט מאוד!!

גם לך תדע אלו שקנו את הCMV בעתיד יהיה להם בעיות במסך בתצוגה ואופ יתחילו הבעיות הרציניות להתחיל!

כלל חשוב: לא לקחת סיכונים!!

בהצלחה. ;)

אני אולי יקנה את האסוס בחודש הבא ואני יתן עליו חוות דעת ותמונות אבל זה לא בטוח.

מקסימום שמישהו יקנה אותו.

שיעשה השוואה בין האסוס לבין הCMV .

וניראה מי יקח למרות הפרשי מחירים.

• תגובות 98
  • צפיות 13.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סתכל אבל לפי מה שהם אומרים האיכות של הLG הזה והCMV היא אותו הדבר או אפילו בעדיפות לCMV וזה לא אחד זה הרבה אנשים אמרו..

ככה שזה לא איכות בעד גודל זה אותו איכות+2אינטש

יש כזה דבר אבל שלמסכים מיוחדים נוצרים פיקסלים שרופים מהר יותר? למשל בCMV?

פורסם

כן. וגם יותר בעיות.

במה הCMV עדיף בהורדת רזולוציות? :lol: בפרוש וחד משמעית אנשים שלא צריכים ומשתמשים ברזולוציה כזאת לא צריכים מסך רחב נקודה!!!

הרזולוציה הזאת עקרונית נועדה אך ורק לסרטים ולמשחקים שתומכים בה ואני מדגיש !!!

מסך רחב לא נועד ולא מומלץ לעבודות אופיס קריאה באינטרנט וחולי אלא אם יש למסך אופציית הPIVOT !

גם כן תלוי איזה אינצ' המסך.

אנשים תחשבו פעמיים לפני קניית מסך ומה השימושים שלכם!

בקשר לגודל זה גם ככה אותו רזולוציה אז מה עשינו בזה? כלום!

פורסם
כן. וגם יותר בעיות.

אבל אתה אומר את זה באוויר כי עד עכשיו לאף אחד לא היה בעיות איתו.. וגם לאנשים מחו"ל שקנו לפני הרבה זמן לא היה ו98 אחוז מרוצים..

במה הCMV עדיף בהורדת רזולוציות? בפרוש וחד משמעית אנשים שלא צריכים ומשתמשים ברזולוציה כזאת לא צריכים מסך רחב נקודה!!!

הרזולוציה הזאת עקרונית נועדה אך ורק לסרטים ולמשחקים שתומכים בה ואני מדגיש !!!

אבל זה לא שהוא עדיף רק בהורדת רזולוציה אלא זה גם אותה איכות לפי מה שהבנתי וזה עוד 2 אינטש.. וגם בנוסף הוא עדיף בהורדת רזולוציה אז הוא בכלל יותר טוב..

(חוצמיזה שאני ממש צריך את הורדת הרזולוציה אבל עזוב את זה כרגע..)

מסך רחב לא נועד ולא מומלץ לעבודות אופיס קריאה באינטרנט וחולי אלא אם יש למסך אופציית הPIVOT !

למה לא? מה הבעיה שזה יהיה לקריאה באינטרנט? ככה אתה יכול לפתוח שתי אתרים במכה.. וגם רואים באותה איכות את הטקסט כמו במסכים אחרים..

ומי שרגיל למסך CRT במילא לא היה לו PIVOT.. אז בעצם מה הבעיה בקריאת טקסט במסך רחב?

בקשר לגודל זה גם ככה אותו רזולוציה אז מה עשינו בזה? כלום!

עוד 2 אינטש.. זה כמו שתגיד יש לי מסך 17 אינטש 1280 ברזולוציה ומסל 19 אינטש 1280 ברזולוציה שניהם עולים אותו הדבר אני יקח את ה17 אינטש כי הרי מה נעשה אם נקח את ה19 אינטש הרי זה אותה רזולוציה.. גודל מוסיף הרבה..

ואני שמח שיש אנשים שמתנגדים למסך ככה אני מתלבט ולא יעשה טעות.. אבל בינתיים אני לא רואה שום בעיה עם המסך.. ולא רואה למה עדיף את הLG..

למרות שזה החברה שאני הכי אוהב במסכים.. פשוט כרגע יש מסך אחר שעדיף.. אותה איכות יותר 2 אינטש וטוב בהורדת רזולוציה..

פורסם

אני יודע רק שהמסך הבא שלי ככל הנראה הולך להיות CMV. אני מצליח להבין למה אנשים רתעים מחברות לא ידועות ובדיוק ככה היתי בהתחלה לגבי החברה הזו.

ההבדל הוא שאני משנה את דעתי עם הזמן ועם הביקורות הטובות שזורמות ולא נשאר "תקוע" בלי שום סיבה ש-CMV לא טובים,למה? כי הם לא LG או משהו כזה

פורסם
אני יודע רק שהמסך הבא שלי ככל הנראה הולך להיות CMV. אני מצליח להבין למה אנשים רתעים מחברות לא ידועות ובדיוק ככה היתי בהתחלה לגבי החברה הזו.

ההבדל הוא שאני משנה את דעתי עם הזמן ועם הביקורות הטובות שזורמות ולא נשאר "תקוע" בלי שום סיבה ש-CMV לא טובים,למה? כי הם לא LG או משהו כזה

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

ככה גם אני.. בהתחלה אפעם לא הייתי מוכןם לשמוע על הכרטיסים של ATI עד שהבנתי שיש כרטיסים שבאמת יותר טובים אז למה ללכת ראש בקיר..

ואותו הדבר במסכים וכל דבר אחר.. אם יש מלא אנשים שמרוצים והכל במסך מצויין ועדיף על מסך אחר מחברה מוכרת למה לא לקחת אותו..

עד היום אגב לא שמעתי אפילו דבר רע אחד עליו וקראתי יותר מ50 דיונים עליו..

Xtract אתה ידוע אולי כמה מיליוני צבעים יש בCMV 22אינטש? ואתה מפחד בגלל ה10 פיקסלים שרופים? או שגם לי אין מה לפחד?

פורסם

מה הקטע עם ה-10 פיקסלים שרופים לא הבנתי? שמחליפים מסך רק כשיש 10 שרופים?

פורסם

אתם צודקים באמת עם המחיר שלו זה עסקה משתלמת מאוד.

פורסם

חייבים להתייחס בדרך זו או אחרת למחיר. אם זה לא היה המחיר היתי יכול לחלום על קניה של מסך 22". אני בתור אחד שלא משחק בכלל במחשב לא רואה שום סיבה לא לקנות אותו.אחריות וכמות פיקסלים שרופים חשובים לי,אבל במידה.

פורסם

כע..יענו אם יש לך 8 פיקסלים עדיין לא יחליפו לך את המסך.. בקיצור זה אומר שלא משנה מה אפעם לא יחליפו לך את המסך בגלל פיקסלים..

כשיהיה לך 2 פיקסלים אז אתה תגיד טוב גם במסך הLG לא הייתי מקבל אחריות עכישו..ץ אבל ב3 כבר זה בעיה וזה גם מפריע 3..

אז אתה מפחד מהקטע של פיקסלים שרופים? או שאין מה לפחד כי הסיכוי שיהיה 3 אם בדקנו בחנות שאין שום פיקסל שרוף הוא אפסי..

(כאילו בטח יש שבועיים שבו אם יש פיקסל אתה מחזיר ומקבל חדש.. אני מפחד שאחרי השבועיים עוד שנה שנתיים יופיעו 3 פיקסלים שרופים פתאום כשבהתחלה בכלל בכלל לא היה.. אז יש ממה לפחד?)

אתם צודקים באמת עם המחיר שלו זה עסקה משתלמת מאוד.

בהחלט :xyxthumbs: אני רק מקווה שהוא טוב כמו שכולם אומרים אני ילך לצפות בו וכמו שאמרו אני יבקש מהם להוריד אותו למחשב במעבדה אחרת זה מרצד ורואים לא טוב אצלם.. רק תחשוב אחי ש22 אינטש בLG היה עולה איזה 3000 שקל.. וכאן זה 2100.. ואתה מקבל את אותה תמורה.. ככה שזה ממש משתלם..

ושוב אתם אולי ידועים כמה מיליוני צבעים יש בו? 16.7 או 16.2 כי אני לא מוצא בשום מקום..

וגם אם שמים לב לרמקולים בצדדים או שלא רואים אותם.. כי אני ממש לא רוצה שיראו אותם זה די מכער..

חייבים להתייחס בדרך זו או אחרת למחיר. אם זה לא היה המחיר היתי יכול לחלום על קניה של מסך 22". אני בתור אחד שלא משחק בכלל במחשב לא רואה שום סיבה לא לקנות אותו.אחריות וכמות פיקסלים שרופים חשובים לי,אבל במידה.

אני השימוש שלי יהיה בעיקר משחקים אבל עוד מלא דברים.. 3dmax סרטים סדרות וכדומה.. אז המסך יתאים לי נכון..?

פורסם

אנשים שקנו אותו אמרו שהוא גם לא רע למשחקים. אבל אני מניח שבקטע הזה יש טובים ממנו.

לגבי הפיקסלים השרופים,אני הבנתי שה-KSP לפחות מחליפים ב-5 אבל אולי זה רק אני. גם אם האחריות היא ב-10 פ"ש אני חושב שהיתי הולך על זה.

פורסם

אין סיבה גם שהוא יהיה רע במשחקים לא?! כאילו אין בו שום מריחות שהרי יש לו MS די נמוך.. אז למה שהוא יהיה לא טוב בזה..

אני יבדוק ת התגובות של אנשים שקנו אותו בחו"ל לפני כמה זמן אולי במשך הזמן נוצר בעיות אבל ממה שהבנתי כולם מרוצים..

יש לך אולי קישור למסך הזה לתגובות שלו בnegge או איך שקוראים לאתר הזה?

פורסם

Newegg ו-לא,אין לי. בכל מקרה יש זמן עד שאני אחליף מסך,כרגע אין לי תקציב לזה,אבל לפחות כרגע המועמד הסופי שלי הוא ה-CMV

פורסם

היום אמורים להביא לי תמונות לגביו.. אני כבר יביא לך ואז כבר נהייה אפילו עוד יותר משוכנעים.. (לפחות אני מקווה)

הפאנל שלו TN?

שים לב באתר של KSP רשום שזה בא עם רמקולים עליו.. באתר הרישמי רשום שזה בא בלי רמקולים.. איך זה הגיוני?

מישהו שיש לו את המסך יכול להגיד אם יש למסך רמקולים או לא..? ( אני אישית מעדיף שלא יהיה )

פורסם

אין לי מושג,לא מומחה גדולה במסכי LCD. אם יש לך עוד ידע עליו אני אשמח. כמו כן אם תחליט לקנות אותו אשמח לקבל ח"ד ממך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים