פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים אגב אנשים למי שיש הוט. עד 12 בבוקר מחר יש רצף פרקים של חברים ועד 12 בלילה מחר (12 שעות רצוף) יש סיינפלד
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים לי יש בית ריק אז אני פה בנתיים עוד איזה חצי שעה כל החברים מגיעים יושבים צוחקים בלה בלה בלה אוכלים בלה בלה פיפי ולישון.אני עכשיו זז לאכול את האוכל הטעים לפני שהם באים.
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים what are we doing tonight brain?the same thing we do every night pinky, try to take over the world!מסכם את ימי שישי שלי, בערך.
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים what are we doing tonight brain?the same thing we do every night pinky, try to take over the world!מסכם את ימי שישי שלי, בערך.חח גם את שלי בערך =]muhahaha ;D
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים עושה כמה רקורסיות עצבניות, בונה עצי AVL, מחשב סיבוכיות זמן ריצה...אלא מה??
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים לא עושה כלוםאני חולה בשפעת כבר יומייםהיום גיליתי ששפעת יכולה להיות יותר קטלנית מעינוי סיני+כיסא חשמלי+טבילה בחומצה ביחד כפול 200
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים המצב קשה.. ולצערי גם אני נמצא בו.כזה קשה שראיתי מקודם את הסרט מגרש השדים: ההתחלה ואני ממליץ עליו כמו שאני ממליץ לבלוע ציאניד.
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים ביד.[ltr]I think she meant besides, that's as trivial as saying breathing... [/ltr]
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מממ...בוא נראה לפעמים יוצא עם חברים לסנוקר,טיילת,סרט,סיבוב אבל אם לא יוצא,אז סתם רואה טלויזיה יש סרטים טובים בשישי...היה היום סרט טוב עם מורגן פרימן 'מעבר לכל חשד' מישהו גם ראה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.