עבור לתוכן

מי מחברי הפורום מתגייס ב 6 לדצמבר ולאן?

Featured Replies

פורסם

זה ממש לא נכון.

מי היה משיג מודיעין?מה היה מפענח את המפות ומשיג מטרות לחיל האוויר?מי היה מחמש את המטוסים והטנקים?מי היה מכין אוכל?

• תגובות 51
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי היה שואל שאלות מפגרות? ::)

בצבא יש כל כך הרבה חיילים מיותרים , אבל מה אפשר לעשות?

פורסם

הם יותר גרועים הם הבני זונות שלוקחים לך כסף מ 700 שקל המסכנים שאתה מקבל. (למרות שלרוב אתה מספיק לדפוק דוך לפני שהם תופסים אותך)

שוב אמרתי שיש צורך בתומכי לחימה אבל לא הגיוני ש7% -9% מכלל הצבא הם לוחמים. צריך לזכור תומכי הלחימה הם ללוחמים לא הגיוני שיש יותר תומכים מלוחמים ועוד בכזה הפרש.

את הצבא כנראה שאתה לא מכיר...

יש הרבה אנשים במשטרה צבאית שיושבים עם הגדודים ושומרים במחסומים על גבול הקו הירוק. הם יוצאים פעם בשבועיים ולמעשה השירות שלהם הוא די זהה לחייל בגדוד, פרט לעובדה שאין להם מארבים ודברים קצת יותר מעניינים.

ולמי שרשם שכל התפקידים הגו'בניקיים כגון מכונאים, מודיעין וכו' הם מיותרים - כנראה גם כן לא מכיר את המערכת הצבאית בכלל. להחזיק מכונאים בכסף יעלה המון המון כסף. מה גם שבכל מבצע צה"לי כמעט יוצא מכונאי+קשר המסכנים את עצמם באותה מידה. הם נחשבים ג'ובניקים על הנייר, אך מצד שני הם חוזרים פעם בשבועיים וטוחנים שמירות בנוסף לעבודה הקשה מסביב לשעון(והמסוכנת - כי בעוד שהלוחמים מתבצרים, הם אותם אנשים שצריכים לאחזק ולתקן לפעמים תחת אש).

אני גם בטוח שאת כל העוסקים במודיעין הרגיש של צה"ל אתה תחליף באזרחים עם משכורת. דבר שהוא גם פחות בטוח וגם יקר בטירוף.

פורסם
  • מחבר

^ אתה צודק ב 100%.

פשוט כולם חושבים שהקרבים "גברים" והג'וב זה אנשים נחותים. מפשט חכם - הצבא צועד על הבטן.

* ואני זז לעשן נרגילה ביי ביי - את זה אני כבר לא יוכל עשות בטירונות ,צריך לנצל את הזמן.

פורסם

ולמי שרשם שכל התפקידים הגו'בניקיים כגון מכונאים, מודיעין וכו' הם מיותרים - כנראה גם כן לא מכיר את המערכת הצבאית בכלל.

אתה מדבר עליי?

פורסם

את הצבא כנראה שאתה לא מכיר...

יש הרבה אנשים במשטרה צבאית שיושבים עם הגדודים ושומרים במחסומים על גבול הקו הירוק. הם יוצאים פעם בשבועיים ולמעשה השירות שלהם הוא די זהה לחייל בגדוד, פרט לעובדה שאין להם מארבים ודברים קצת יותר מעניינים.

ולמי שרשם שכל התפקידים הגו'בניקיים כגון מכונאים, מודיעין וכו' הם מיותרים - כנראה גם כן לא מכיר את המערכת הצבאית בכלל. להחזיק מכונאים בכסף יעלה המון המון כסף. מה גם שבכל מבצע צה"לי כמעט יוצא מכונאי+קשר המסכנים את עצמם באותה מידה. הם נחשבים ג'ובניקים על הנייר, אך מצד שני הם חוזרים פעם בשבועיים וטוחנים שמירות בנוסף לעבודה הקשה מסביב לשעון(והמסוכנת - כי בעוד שהלוחמים מתבצרים, הם אותם אנשים שצריכים לאחזק ולתקן לפעמים תחת אש).

אני גם בטוח שאת כל העוסקים במודיעין הרגיש של צה"ל אתה תחליף באזרחים עם משכורת. דבר שהוא גם פחות בטוח וגם יקר בטירוף.

טוב, אז כנראה שאתה זה שממש ממש לא מכיר את הצבא

נתחיל מזה שמשטרת מחסומים עושים גג 10 שעות ביום,

דבר שני, הם תופסים את המסופים, יושבים להם בחדר עם מזגן ולוקחים תעודות זהות

המחסומים שהם תופסים הם הרבה פחות מסוכנים, בעיקר מחסומים גדולים שעוברים בהם גם יהודים, נדיר שתראה שוטרי מחסומים עם קסדות במחסום, לעומת מחסומים שתופסים לוחמים ששם ברוב המקרים תראה אותם עם קסדות, ולעיתים גם עמדות מאג/נגב,

שוטרי מחסומים לעולם לא מתקרבים לגדר, לא תופסים סיורים, ולא מתפעלים אירועים,

ומעל לכל, הם פועלים על יציאות 10-4...

עכשיו, בכל מחלקת חימוש גדודית, תראה שני קצינים, ועוד 3-4 אנשי קבע, שזה כבר בסביבות ה4-5 אלף לכל אחד מהם,

דבר שני, רוב האנשים האלה זורקים זין, מתעללים בציוד, ועושים הכל בחאווה,

דבר שאם היה קורה בחברה פרטית, היו מעיפים אותם מהמכרז ועוברים לחברה אחרת,

לגבי מכונאים שיוצאים למבצעים זה השטות הכי גדולה ששמעתי בחיים שלי,

הדבר היחיד שמתקרב למה שאמרת זה הכתכ"ל, ושם יש קצין חימוש, שעבר מסלול קרבי, ועוד נהג ושני לוחמים, והם ממש רחוקים מהפעילות, ולרוב אפילו רק בכוננות במוצב הקרוב,

וברוב הגדודים חימושניקים סוגרים 1 ל4 או 1 ל3, וטוחנים שמירות אין מה לעשות כולם עושים את זה.

אז באמת שזרקת פה הרבה שטויות

^ אתה צודק ב 100%.

פשוט כולם חושבים שהקרבים "גברים" והג'וב זה אנשים נחותים. מפשט חכם - הצבא צועד על הבטן.

* ואני זז לעשן נרגילה ביי ביי - את זה אני כבר לא יוכל עשות בטירונות ,צריך לנצל את הזמן.

אף אחד לא אמר שג'וב זה אנשים נחותים

פשוט אנשים כמוך שמתלהבים בזה שהם הורידו פרופיל זה נחות

שמע, אתה זה שתקלל כל יום בצבא, וזה מגיע לך,

גדודים לא לרמה שלך, תאמין לי שרק אתה תסבול מזה, תראה איזה יחס תקבל בצבא, שתפגוש אנשים שלא ברמה שלך

פורסם
  • מחבר

^ דיי להאשים אחרים בטעות של עצמך , ולך תתחן תחת.

אתה מזכיר לי פאנבויז , ATI זה חרא...לך על NVIDIA.

כלומר , גו'ב זה חרא , קרבי זה הכי אחי.

פורסם

גו'ב זה חרא , קרבי זה הכי אחי.

אתה בכוונה לא מכניס שום דבר לראש?

מה לא ברור במשפט:

אף אחד לא אמר שג'וב זה אנשים נחותים

פשוט אנשים כמוך שמתלהבים בזה שהם הורידו פרופיל זה נחות

פורסם

^ דיי להאשים אחרים בטעות של עצמך , ולך תתחן תחת.

אתה מזכיר לי פאנבויז , ATI זה חרא...לך על NVIDIA.

כלומר , גו'ב זה חרא , קרבי זה הכי אחי.

אתה פשוט בן אדם מסכן. דוגרי עכשיו.

איך בכלל אתה מעז לדבר אני לא מבין לא מספיק אתה לא תורם בשיט אתה גם מעז ללכלך על מי שכן תרם ועשה משהו.

אצלנו החברה מהמפקדה לא העזו להגיד מילה כי הם ידעו כמה החיים שלהם יפים. והם עוד נחשבים גובניקים שתוחנים לא כמו הליצנים שחוזרים כל יום הביתה.

תקשיב טוב טוב תתחיל להרגיע את עצמך מהר ותן כבוד למי שכן עושה משהו ולא מזין תשכל על זה שהוא פוחד.

פורסם

מאיפה אתם יודעים שהוא הוריד פרופיל?

אולי באמת יש לו בעיה רפואית, עד כמה שזה נשמע כמו מדע בדיוני ::)

פורסם

מאיפה אתם יודעים שהוא הוריד פרופיל?

אולי באמת יש לו בעיה רפואית, עד כמה שזה נשמע כמו מדע בדיוני ::)

הוא אמר את זה בגלל ששלחו אותו לשיריון. ונראה ששיריון זה לא ברמה שלו. והוא ילך להיות גובניק איפה שהוא. שזה כלשעצמו נשמע כל כך מטומטם.

פורסם

אני מתגייס למילואים ב-6 לדצמבר :smile1:

פורסם

אני מתגייס למילואים ב-6 לדצמבר :smile1:

כמה ימים קיבלת?

דודה שלהם בגבס. הם הביאו לי 28 יום ביונאר ועוד איפה בכיסופים כאילו לא הייתי מספיק תקוע בעזה בסדיר.

פורסם

אני גם מתגייס ב-6 לדצמבר.......

תגידו, זה 100% משטרה צבאית?

פורסם
  • מחבר

אתה פשוט בן אדם מסכן. דוגרי עכשיו.

איך בכלל אתה מעז לדבר אני לא מבין לא מספיק אתה לא תורם בשיט אתה גם מעז ללכלך על מי שכן תרם ועשה משהו.

אצלנו החברה מהמפקדה לא העזו להגיד מילה כי הם ידעו כמה החיים שלהם יפים. והם עוד נחשבים גובניקים שתוחנים לא כמו הליצנים שחוזרים כל יום הביתה.

תקשיב טוב טוב תתחיל להרגיע את עצמך מהר ותן כבוד למי שכן עושה משהו ולא מזין תשכל על זה שהוא פוחד.

פקה פקה , לא שם זין אין כבוד מה תוכל לעשות?

אתה תגיד לי את מי לכבד ואת מי לא?לך תסתובב בצד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים