עבור לתוכן

מי מחברי הפורום מתגייס ב 6 לדצמבר ולאן?

Featured Replies

פורסם

איזה בולשיט , תפסיקו לזיין תשכל (סליחה על הביטוי) "קרבי זה הכי אחי"

יש אנשים שזה לא מתאים להם , עדיף שבן אדם יעשה עבודות רסר מאשר ייזרק כבשר תותחים לקו

שהוא מפוחד ולא מבין מה הוא עושה שם...

חוץ מזה שרוב הצבא מתבסס על "ג'ובניקים" ו"תומכי לחימה" למיניהם...

בוא אני אגלה לך סוד כל אחד פוחד כשהוא בקרבי וככל שיום השיחרור מתקרב הוא מפחד יותר. אבל פה נכנס העובדה שאתה גבר ולא איזה נערה.

אין דבר כזה לא מתאים להם יש כאלה שהם פשוט תמיד מחפשים את הדרך הקלה וגובניק זה המוצא הקל נקודה.

והצבא לא מתבסס על גובניקים פשוט בגלל חוק הגיוס חובה הוא תקוע עם כל כך הרבה כאלה (למרות שיש כאלה שבאמת מועלים והתפיד שלהם הכרחי).

אבל הרוב סתם מבזבזים את התקציב שלך הצבא.

• תגובות 51
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תתבלבל להיות קרבי לא נותן לך כמעט כלום באזרחות (מקסימום יתרון בחברות שמירה ומענקים ולמלגות ללימודים).

אבל חוץ מזה אין לזה שום יתרון, העניין שלהיות קרבי זה כדי לתת משהו למדינה.

גובניק זה לבחור את הדרך הקלה.

תגיד לי לקחת משהו?

אמרת בדיוק את מה שאני רשמתי.

פורסם
  • מחבר

שום צבא לא יחזיק מעמד ללא מודיעין , ללא מכונאים , ללא סדרנים , ללא טבחים , ללא נהגים וכ"ו . אז דיי לזיין את השכל. בשבילי הצבא זה או סיירת או ניירת - אני לא רוצה סיירת , ולכן אני יהיה בג'וב - ואני לא מבין למה מחשבים את המישטרה הצבאית לגו'ב.

פורסם

שום צבא לא יחזיק מעמד ללא מודיעין , ללא מכונאים , ללא סדרנים , ללא טבחים , ללא נהגים וכ"ו . אז דיי לזיין את השכל. בשבילי הצבא זה או סיירת או ניירת - אני לא רוצה סיירת , ולכן אני יהיה בג'וב - ואני לא מבין למה מחשבים את המישטרה הצבאית לגו'ב.

הם יותר גרועים הם הבני זונות שלוקחים לך כסף מ 700 שקל המסכנים שאתה מקבל. (למרות שלרוב אתה מספיק לדפוק דוך לפני שהם תופסים אותך)

שוב אמרתי שיש צורך בתומכי לחימה אבל לא הגיוני ש7% -9% מכלל הצבא הם לוחמים. צריך לזכור תומכי הלחימה הם ללוחמים לא הגיוני שיש יותר תומכים מלוחמים ועוד בכזה הפרש.

פורסם
  • מחבר

על פי אתר היחידה אתה כנראה תתגייס למשטרה צבאית בה"ד 13 קורא לך

מה זה האתר הזה?!@

פורסם

:kopfpatsch:

או סיירת או ניירת אומר שאם לא תתקבל להיות ביחידה מובחרת, אז תלך לקיצוני ביותר בצד השני ותהיה ג'ובניק.

אם מלכתחילה לא רצית סיירת, המשפט הזה לא מתאים לך :s07:

פורסם

מי שמחזיק את המדינה שלך איך שהיא, זה הגדודים, ולא הסיירות

והאמת, שכל התפקידים שנתת פה באמת מיותרים,

עדיף היה לשלם לחברות פרטיות בשביל זה.

קיצר, מדור מחשוב חיל האוויר, תהנה בחילוק דוחות, או הלוואי שישימו אותך במשטרת מחסומים, שתטחן הכי הרבה.

פורסם

מי שמחזיק את המדינה שלך איך שהיא, זה הגדודים, ולא הסיירות

והאמת, שכל התפקידים שנתת פה באמת מיותרים,

עדיף היה לשלם לחברות פרטיות בשביל זה.

קיצר, מדור מחשוב חיל האוויר, תהנה בחילוק דוחות, או הלוואי שישימו אותך במשטרת מחסומים, שתטחן הכי הרבה.

נכון ואז סוף סוף הלוחמים יקבלו משכורות נורמליות ולא כמו של תילנדים.

ולא יבכו שאין כסף.

גם ככה הצבא הוא האירגון הכי דפוק בארץ כל כך הרבה כסף מתבזבז שם סתם. צריך להביא איזה רואה חשבון או מנכ"ל חיצוני שיעשה רפורמות ויעצור את כל הביזבוז האדיר שיש שם.

פורסם

נכון ואז סוף סוף הלוחמים יקבלו משכורות נורמליות ולא כמו של תילנדים.

ולא יבכו שאין כסף.

גם ככה הצבא הוא האירגון הכי דפוק בארץ כל כך הרבה כסף מתבזבז שם סתם. צריך להביא איזה רואה חשבון או מנכ"ל חיצוני שיעשה רפורמות ויעצור את כל הביזבוז האדיר שיש שם.

בזה אני מסכים איתך לחלוטין...

יש כל כך הרבה זבל בצבא שזה לא מצחיק - רק תעשו סיבוב בבח"א 21 - בית הספר הטכני של חיל האויר ( אני לא אומר שכולם שם ככה אבל הרבה ככה )...

פורסם

הייתה פעם כתבה על זה שבקריה יש 1000 חיילים מיותרים.

לפי דעתי יש הרבה יותר....

פורסם

בצבא יש כל כך הרבה חיילים מיותרים , אבל מה אפשר לעשות?

הרי צריך צבא חובה אנחנו לא חיים בשוויץ , מה תעשה צבא שכירים , תשלם לקרביים משכורת ואז יהיו לך יותר קרביים?

פורסם

אבל זה לא כאילו אין מה לעשות עם החיילים

מה רע בשירות חובה במד"א? או בשירות חובה באבטחת מוסדות חינוך?

ויש עוד מלא אופציות של שירות חובה לאומי במקום להחזיק עוד פקיד בקריה.

פורסם

זה גם נכון , להסב כוח אדם לשירות לאומי כמו שדתיות עושות , ככה עוד ארגונים ירוויחו מכח האדם העצום הזה...

פורסם

אם היו פשוט אומרים לכל חייל שלא בא לו להיות קרבי, שרוצה להיות איזה ג'ובניק שאין לו ממש תפקיד שהוא יכול ללכת הביתה,

או לעבוד בשירות לאומי

לא היו חיילים קרביים.

פורסם

זה ממש לא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים