עבור לתוכן

איך צ'יטרים באתרי טורנט נתפסים?

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת מה השיטות של אתרי הטורנט הגדולים לתפוס צ'יטרים ... 8)

דרך אגב

התרד הזה עובר על חוקים(שאלה למנהלים) ?

פורסם

תשאל אותם.

פורסם

אני חושב שבהתחלה הם מקבלים באן מ HWZONE.

פורסם

וזה למה?

פורסם

^ פשוט תאמין לי.

פורסם

אם אתה מתכוון לצ'יטר במובן של מהירות אז הם בסה"כ מחשבים את היחס בין ה-download\upload שלך, ואם היחס חורג (ז"א, מוריד הרבה ובקושי מעלה ע"ע ליצ'ר), אתה מקבל באן

פורסם

First Squad - ברור לך שאפשר להוריד גם תכנים חוקיים לחלוטין דרך ביטורנט נכון?

ל OP, אם אתה מתכוון לצ'יטרים במובן של כאלה שלא נותנים כלום ומורידים המון, אז יש דבר שנקרא RATIO, יחס, בין כמות הורדה (לא מהירות, כמו שמישהו פה ציין) לכמות העלאה. אם היחס הוא 1, זה אומר שהורדת כמו שהעלאת, ואז הם אוהבים אותך ונותנים לך להוריד עוד.

אם זה יורד מתחת ל-1 אז יש סיכוי לבעיות, כל אתר טורנט עם החוקים שלו.

אני למשל באתר אמפורניום (מי מכיר? :smile1:) ויש לי בדר"כRATIO 0.8 ואצלהם זה נחשב בסדר גמור ואני מוריד בלי בעיות.

פורסם

הוא מתכוונים לאנשים שמרמים את הרטיו, שמעלים בלי לעלות.

בדר"כ ברוב טיפושטם של צ'יטרים הם עושים את זה מוגזם, משהו כמו יחס של 30-40.

פורסם

אני רמאי גהה ויש לי רטיו 1.67 :xyxthumbs:

פורסם

בגלל חראות כמוך(וכן גם אתה פותח התראד) יש הודעות מהסוג הזה

2006-11-10 - Advise for ALL IL & PL CHEATERS... continue with what you're doing atm and in no time we will impose IP range blocks for your country. Now go and simply do whatever you did before this news post - make us laugh!

:2gunsfiring:

פורסם

^ לבריאות.

פורסם

הבעיה של ישראל שהאפלוד קצת טוב הרבה יותר נמוך מההורדה אז מה שאני נגיד מוריד ביום נגיד 3 סרטים צריך לפצות בהעלאה של שבוע מבאס ביותר

פורסם

First Squad - ברור לך שאפשר להוריד גם תכנים חוקיים לחלוטין דרך ביטורנט נכון?

ל OP, אם אתה מתכוון לצ'יטרים במובן של כאלה שלא נותנים כלום ומורידים המון, אז יש דבר שנקרא RATIO, יחס, בין כמות הורדה (לא מהירות, כמו שמישהו פה ציין) לכמות העלאה. אם היחס הוא 1, זה אומר שהורדת כמו שהעלאת, ואז הם אוהבים אותך ונותנים לך להוריד עוד.

אם זה יורד מתחת ל-1 אז יש סיכוי לבעיות, כל אתר טורנט עם החוקים שלו.

אני למשל באתר אמפורניום (מי מכיר? :smile1:) ויש לי בדר"כRATIO 0.8 ואצלהם זה נחשב בסדר גמור ואני מוריד בלי בעיות.

זה לא נכון ראיתי הרבה יוזרים בST שיש להם RATIO של 8+ (אחד של 12.משהו אפילו!)

לפי דעתי הם פשוט חוסמים קליינטים שונים ובודים מכל הקליינטים המורדים אם זה מוד רגיל ולא מזייף

פורסם

הבעיה של ישראל שהאפלוד קצת טוב הרבה יותר נמוך מההורדה אז מה שאני נגיד מוריד ביום נגיד 3 סרטים צריך לפצות בהעלאה של שבוע מבאס ביותר

זה מבאס :s05:

תחשוב על בן אדם עם upload נמוך (ממש כמוך)והוא מוריד ביום נגיד 3 סרטים אז הוא מפצה על זה בהעלאה של שבוע(למרות שזה קשה לו ולא נוח)

ואחרי כמה זמן הוא מקבל באן בגלל שיוזרים אחרים מהארץ שלו זייפו

פורסם

לצ'יטרים מהסוג הזה דווקא לא הייתי מודע.

באמת חבל שישראלים דופקים ככה ישראלים אחרים.. זה קורה גם בעוד מקרים, כמו בעבודות לא חוקיות בחו"ל, אבל לא משנה, זה לא הנושא פה.

8+ זה המצב שבו אתה מעלה המון ליוזרים ומוריד הרבה פחות. אני הלכתי על הדוגמא הרעה.

עריכה: מחזק את ידו של dids22, אני ממש משתדל להעלות את רוב מה שאני מוריד, עד כמה שזה קשה, ואולי זה איטי אבל זה בהחלט אפשרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים