עבור לתוכן

איך הסרט ?borat

Featured Replies

פורסם

הקטע עם פמלה היה מתוסרט

הקטע שהוא מנסה להתפש לשחורים "whats up vanilla face" היה גדול :lol:

• תגובות 53
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הקטע שהוא באיצטדיון שר את "ההמנון" של קזחסטן גם מבויים... אחרת אין מצב שהוא היה יוצא משם חי.

ובכלל אני לא מבין מה הטעם בלעשות סרט, מופרע ומצחיק ככל שהיה, אם אחריו חצי עולם רוצה לתבוע אותך, כולל 2 ממשלות... איך יש כוח להתעסק עם זה?

אה, ועוד דוגמא לצביעות אמריקאית זה שפמלה אנדרסון בכלל הסכימה להשתתף בסרט הזה, היות והיא פעילה למען זכיות בע"ח בPETA ובסרט במפורש יש סצינות של התעללות כלשהיא בבע"ח (התרנגול בשק, הדובה, זה שהוא צוחק שיש חוק נגד התעללות בבע"ח או משהו כזה).. או שפמלה פשוט טיפשה מדי? :kopfpatsch:

פורסם

בלעכס.

חרא סרט. משעמם וביזבוז זמן רציני!

פורסם

הדבר היחיד שמבויים זה הקטע עם פמלה אנדרסון!!!!!

יש אתר לא זוכר איך קוראים לו שמראה מה מבויים ומה לא!

שומדבר אחר לא מבויים!

האנשים בסרט חתמו על חוזים שהם מסכימים להשתתף בסרט תיעודי על כתב קזחי "אמיתי".

פורסם

הקטע שהוא באיצטדיון שר את "ההמנון" של קזחסטן גם מבויים... אחרת אין מצב שהוא היה יוצא משם חי.

ובכלל אני לא מבין מה הטעם בלעשות סרט, מופרע ומצחיק ככל שהיה, אם אחריו חצי עולם רוצה לתבוע אותך, כולל 2 ממשלות... איך יש כוח להתעסק עם זה?

אה, ועוד דוגמא לצביעות אמריקאית זה שפמלה אנדרסון בכלל הסכימה להשתתף בסרט הזה, היות והיא פעילה למען זכיות בע"ח בPETA ובסרט במפורש יש סצינות של התעללות כלשהיא בבע"ח (התרנגול בשק, הדובה, זה שהוא צוחק שיש חוק נגד התעללות בבע"ח או משהו כזה).. או שפמלה פשוט טיפשה מדי? :kopfpatsch:

אתה בסדר? הם היו קרובים מאוד למות (קראתי שהם ברחו ישר שהקטע נגמר וכולם רצו להרוג אותם).

למה לעשות סרט ש2 ממשלות רוצות לתבוע אותך?כי היה על זה ת'רד במשך 5 עמודים, כי אתה שמעת על זה, כי הסרט הרוויח כמו הג'יימס בונד החדש.

כי זה היה בערוץ 10 וערוץ 2 והיו על זה המןו כתבות בארץ ובעולם.

אם הסרט היה פוליטיקלי קורקט בחיים לא היית שומע עליו והוא בטח לא היה זוכה לכזה פרסום.

קאפיש?

וכמו שאמרו מקודם, הם החתימו את האנשים על מסמך שהם מסכימים שיצלמו אותם.

פורסם

לא ראיתי את הסרט אבל שמעתי שפמלה אנדרסון קיבלה (בפעם המי יודע כמה)

מכות מבעלה בגלל שהוא התעצבן ממה שהיא עשתה שם אז היא שוב עזבה אותו. (בפעם המי יודע כמה)

בקצב הזה סשה ברון עוד יגרום למלחמת העולם השלישית.

פורסם

הייתי אתמול.

דווקא אהבתי. גם החצי השני היה טוב יותר מהראשון.

הקטע עם השחורים ושהוא הגיע למלון כמו ניגר היה גדול.

הקטע שהוא התארח בארוחה עם הפלצנים ההם היה ענק.

פורסם

אם אני לא טועה פמלה היא ידידה ותיקה של סשה. (השחקן שמשחק את בוראט)

פורסם

סרט ממש גדול!! ראיתי לפני כמה ימים והרבה זמן לא צחקתי ככה. :lol: מומלץ לכולם לראות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים