פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים בסדר בסדר לא ביקשתי את הקורות חיים שלו , אני מודע לשזה שהוא הומוריסט והוא רוסי-יהודי-אנגלי. חח אבל הוא לא חשב שגם ישראלים יראו את הסרט הזה וזה קצת דיבילי לדבר בעיברית?
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מה דבילי בזה? זה כל היופי. שהוא יהודי מדבר עברית אנטישמי.הוא שהה כשנה בקיבוץ ראש הנקרה בשנת 1989.
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים סרט גדול . אני מחכה לראות אותו כבר חודשיים בערך ( מאז שקראתי עליו ) . הרבה זמן לא צחקתי כל כך חזק...ואני לא מדבר איתכם על צחקוקים פה ושם אלא על צחוק בלתי נפסק ( ע"ע סצינת הקרב ) . הגעתי לסרט עם ציפיות גבוהות מאוד והסרט ענה עליהם .... יש בו חלקים שאוהבי ההומור הנמוך יאהבו וגם אלו שאוהבים קצת יותר מתוחכם ( הסרט חושף את הדעות האמיתיות של האמריקאים ... הסטונדטים השיכורים והדרומי ) . סרט בלתי נשכח ;D . צ'ניקווה .
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים החלקים המצחיקים ביותר הם:מלחמה בשמן בעירוםהמרדף אחרי פמלה אנדרסון בחנות שהיא חתמה
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מה דבילי בזה? זה כל היופי. שהוא יהודי מדבר עברית אנטישמי.הוא שהה כשנה בקיבוץ ראש הנקרה בשנת 1989.אנטישמי?? רציני או שאתה אומר בצחוק?בכל אופן חזרתי לא מזמן מהסרט...הוא נחמד+ התפוצצתי בקטע שהוא והשמן הולכים מכות ובקטע שהכושים לימדו אותו להתנהג כמוהם ואח"כ הוא ניסה להשיג חדר במלון והתנהג כמו כושי חח
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים הדמות מן הסתם ברור חח,התכוונתי לשחקן עצמו...כי בסרט הוא לא יהודי,הוא פשוט מדבר עברית כי רוב העולם לא מבדיל בין עברית לערבית\קזחטסנית...
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים במציאות הוא יהודי, אמו ישראלית.הוא לא אנטישמי..יותר מזה, אשתו לעתיד התגיירה בשבילו..
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים יש הבדל בין לשמור על מסורת דתית (למשל, כשרות וכד') לבין ליברליותאפשר לשמור כשרות ולא להסתובב עם קלשונים ולפידים במטרה להרוג הומואים וכופרים אחרים...
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים סרט טוב מאוד, אם כי וולגרי ולא מי-יודע-מה-קולנועי (מצחיק מאוד, כן, אבל לא מרגישים את החוויה האפית שיש בסרטים מוצלחים באולמות - יותר כמו פרק קלאסי בסדרת טלוויזיה). מעצבנים במיוחד האורי קליינים למיניהם שמוצאים סאטירה חריפה איכשהו בתוך כל ההומור הירוד. פשוט לבוא ולצחוק, אבל לא להתעמק יותר מדי כי זה מפריע להנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.