פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים על מה אתה מדבר? אני ראיתי אותו בקולנוע יום שבת בערב... (והוא היה כבר מיום חמישי ה23)בנוגע לסרט, לא משהו לדעתיהומור רדוד ולא משהו. היה לי נחמד, לא יותר מזהמה שכן, לא מזיק ללכת לסרט כזה שיכור/מסומם. אפילו יעזור לצחוק קצתהסרט מצחיק - אבל ההומור ממש ילדותי, אז צריך מצברוח מתאים (או להיות בגיל 13, פיזית ו/או מנטלית)
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר זה היה ברור לי מהסירטונים שההומור בסרט לא מתוחכם אבל נשואים פלוס גם לא היה מתוחכם אבל היה מאוד מצחיק ככה שאם הסרט נחמד אז זה בסדר מבחינתי ומהסירטונים אהבתי איך שהוא אמר לבעל של אישה אחת ששתי החברות שלה יפות אבל אישתו לא משהו :lol: ועוד דברים בסיגנון
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים ההומור ברמה נמוכה, כלומר כל אחד יבין אותו וזה גם הגדולה שלו, הוא פשוט מצחיק.עושה את העבודה.
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים ואאאי! בדיוק חזרתי מהסרט, היה סרט פשוט פגז! אחד הקומדיות הטובות ביותר שראיתי אם לא הכי טובה! מה שעושה את זה כל כך טוב זה שרוב הקטעים אמיתיים לחלוטין! הקטע שהם רבים היה פשוט הקטע הכי טוב בסרט, כמעט נקאתי את כל הפופקורן והקולה מרוב שזה היה מצחיק! אי אפשר היה להספיק לצחוק וזה כבר היה בקטע שהצחוק מעצבן ולא נותן לנשום
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים מחבר ראיתי אומנם לא באיכות כל כך טובה ... אבל ראיתי בסך הכל סרט נחמד שיש בו כמה יציאות טובות אבל גם הרבה חלקים משעממים וחלק אחד מאוד מגעיל(הקרב שהוא נילחם נגד השמן ששניהם ערומים) החלק בסוף אם פלמה היה דבילי אבל אהבתי חלקים כמו שהוא נותן זונה במתנה למארחים הסנובים ואיך שהוא מדבר על אחותו לפני אנשים ועוד כמה רגעים מצחיקים לסיכום אני שמח שלא ביזבזתי כסף על הסרט אבל שהוא יגיע להשכרות אז זה מאוד מומלץ שלא לדבר על ... יאשמש
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים סרט גדול ראיתי אותו אתמול בקולנוע פשוט הורג מצחוק.* אבל למה הוא מדבר בעיברית חצי סרט?
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים סרט גדול ראיתי אותו אתמול בקולנוע פשוט הורג מצחוק.* אבל למה הוא מדבר בעיברית חצי סרט?כי הוא לא ידוע קזחסטאנית וגם רוב העולם לא יודע אז הוא מדבר עברית וזה עדיין מצחיקדרך אגב אתה מודע לעובדה שהוא ישראלי נכון?שמו הוא שסה ברוס או משהו כזה
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים ואמא שלו ישראלית או משהו כזה.אם אני לא טועה הוא גם היה באחד הקיבוצים במשך איזו שנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.