פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים יש לי אתר ואני רוצה להוסיף גלריה שהגולשים גם יוכלו להעלות תמונות לגלריה איך עושים את זה ?, יש משהו מוכן שאפשר לצרף ?תודה
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר רוצה קישור ?אין לי מושג איפה הוא מתאכסן אני לא אחראי על זה לא שרת חינמי !
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים אז אני מניח שאתה גם לא יודע איזה שרת זה (לינוקס/Win) ?תיצור קובץ טקסט, תכתוב בו:<?phpphpinfo();?>תשמור אותו בשם phpinfo.php (או כל שם אחר שבא לך עם סיומת php), תעלה לשרת, ונסה לגשת אליו..
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים מחבר ומה זה אמור להראות לי ? עלה - שרת של Windows NT LIVEDNS-WEB111 5.2 build 3790
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים יש תוכנות שיוצרות לך גלריה על המחשב כקובץ HTMLעם אתה רוצה אני יכול להביא לך.
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים מחבר אני לא רוצה שירות של אתר כלשהו אני רוצה גלריה שכל התמונות יתאכסנו אצלי בשרת
פורסם 2006 בדצמבר 118 שנים אתה צריך סקריפט כלשהוא שידאג לזה. יש המון, חלקם בסיסיים וחלקם מתוחכמים ביותר, רובם בחינם ובקוד פתוח.הבעיה היא שיש לך שרת Windows (זוועה!) אז אני לא יודע מה יש/אין בו מבחינת שפות-שרת (php/asp) ומסדי נתונים (גם אם במקרה יש php [והביצועים בריצפה על WinNT] אז לא בטוח בכלל שיש MySQL..).בקיצור, בעייתי בלי לראות פרטים על השרת..
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר אם יש לך כוח ורצון , הנה הפרטים של השרת ותבדוקwww.maidenisrael.net\phpinfo.php
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים http://php.resourceindex.com/Complete_Scripts/Images_and_Graphs/Image_Indexing/רק תבחר (ותקווה שזה יעבוד על שרת Windows)
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים אם לא הצלחת להבין מה ואיפה להוריד..... אני בטוח שלא תצליח להתקין את הסקריפט על השרת שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.