עבור לתוכן

[בעיה] בפעילות של המחשב...אולי זה חומרה?

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה...

לפני כמה זמן עבד לי הכל סבבה וזה..(אני בסוף יכתוב את המפרט)

אחרי זה הייתה הפסקת חשמל ומשו נדפק...

משחק HITMAN 2 זה מפעיל לי לחצי שעה בערך ואז מעיף אותי ממנו...

עכשיו חשבתי שזה משו בספק...אבל בביוס כשהפעלתי אז רשום שה 3 5 12 וולט עובדים נורמאלי ומוציאים מספיק...יעני מביאים את מה שצריך..

אבל עדיין זה לא עובד טוב...

בתוכנה EVEREST תחת הסנסורים אז זה מראה לי גם את הסנסורים של ה 3 5 12 וולט..אבל זה גם מראה לי אחד של 2.5V ושמה במקום 2.5 זה מראה לי שזה מביא 1.22V יעני חצי

אז חשבתי שאולי זה בגלל זה..

עכשיו למה זה ככה ואיך אני יכול לתקן... זה אולי משו בלוח אם? או לא יודע באיזה משו אחר? כי הספק אמור להביא 3 5 12 והוא מביא לי את המתחים האלה.. אז למה זה רושם לי את הקטע של ה 2.5

אני רוצה להוסיף שהוספתי עוד 2 מאוררים למחשב שלי והכנסתי אותם יעני חיברתי אותם דרך אחד מהחיבורי חשמל(נגיד זה שמכניסים לצורב הזה עם ה-4 חוטים..2 שחורים בקצוות ועוד אחד צהוב ועוד אחד שכחתי איזה צבע)

המפרט שלי:

AMD 3800+ Dual-Core

GeForce 7600GT

DFI INFINITY NF ULTRAII-M2

WD 80GB SATAII

Twinmos 512MB 533 DDRII (שתיים כאלה)

אם צריך עוד משו אז תגידו

פורסם

שנה את הכותרת שלך לכותרת אינפורמטיבית ע"פ חוקי הפורום כגון: בעייה במשחק מחשב אחרי הפסקת חשמל

בקשר לבעייה שלך תנסה להתקין את המשחק מחדש ואת הדריברים של הכרטיס מסך

פורסם

אין שום קשר בין הספק לזה שהמשחק נתקע לך...

אם הבעיה הייתה בספק הוא היה מפעיל מחדש את המחשב...

פורסם
  • מחבר

הדריברים של הכרטיס מסך מעודכנים....

והמשחק פעם לי פעם טוב! שיחקתי בו 3 שעות אפילו וזה לא הפריע לו..אבל עכשיו אם אני משחק חצי שעה אז זה מעיף אותי... בול אחרי חצי שעה

עכשיו זה התחיל לקרות לי גם עם המשחק ROME TOTAL WAR...

יעני זה פשוט מעיף אותי לשלוחן עבודה =\

המחשב הזה צריך להפעיל את שני המשחקים האלה בלי בעיה בכלל בלי להתאמץ... אבל זה מעיף אותי...

עכשיו הסתכלי גם ב EVEREST ורשום לי שזה משתמש ב 300 מגה זיכרון..כמעט..וזה כשהמחשב במנוחה..

יעני רק ה EVEREST אנטיוירוס קספרסקי ותוכנות שוליות שהמערכת צריכה(דריברים וזה..) וזה כבר על 300 זה יכול להיות דבר כזה?!

וגם שמתי לב שהמחשב כזה לא פועל כמו שזה פעם לפני..

אבל זה בטוח לא הספק? ואם זה לא הספק..אז למה זה מראה לי בשדה אחד של המתח שבמקום 2.5 הרכיב מקבל רק 1.22V...איזה רכיב זה?

ובקשר לכותרת אז אני לא יודע..כי הבעיה שלי לא קשורה למשחקים רק...זה קשור לביצועים של המחשב

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

ניסית להחליף ספק ולראות אם יש שינוי, ד"א איזה ספק יש לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים