עבור לתוכן

"אלוף ישראל בחיפוש באינטרנט לשנת 2005"... כמה עלוב הבן אדם יכול להיות ??

Featured Replies

פורסם

אם במקרה ראיתם עכשיו "הכספת" בערוץ 2..

יש איזה ליצן אחד, שנטען עליו שהוא "אלוף ישראל בחיפוש באינטרנט לשנת 2005". פשוט מגוחך.

הוא שם על תקן עוזר. עם מחשב ואינטרנט.

היתה שם שאלה - מיהו מאמן נבחרת ישראל בכדורגל?

הדפקט הזה פשוט לא ידע את התשובה!

סתם לשם שעשוע, נכנסתי לגוגל וחיפשתי: "מאמן נבחרת ישראל בכדורגל"

התשובה הראשונה היתה: נבחרת ישראל בכדורגל - ויקיפדיה

שם, הלכתי בתפריט הראשי ל"מאמני הנבחרת", ושם - תוך בדיוק 20 שניות מאז שהתחלתי להקליד את "מאמן נבחרת ישראל בכדורגל" בגוגל - מצאתי את התשובה: 2006 - דרור קשטן

הבסתי את אלוף המדינה!! :smile1: :smile1: :smile1:

• תגובות 31
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לחצתי על הלינק שלך, והבסתי אותך!

טמטום. אבל עזבו, זה בדיוק כמו שאני אגיד שאני אלוף ישראל בטמטום :smile1: (למרות שבקטע הזה, יש כמה אנשים שלא יחלקו עלי :smile1:)

פורסם

מזל טוב ! מה הסוד שלך?

:smile1:

פורסם
  • מחבר

אתם קולטים שהיו לו איזה 2 דקות בשביל זה, והוא עשה פרצוף כזה של "אין לי מושג :nixweiss:"... התירוץ שלו היה ש"כדורגל זה לא הקטע שלו"...

פורסם

אפילו לאנשים שלא מתעניינים בכדורגל, זאת קצת נכות לא לדעת כזאת שאלה כשעומדים לרשותך גוגל ואינטרנט בפס רחב.

ועוד ל"אלוף ישראל..."

אני מציע שלילת התואר לאלתר...

פורסם

מעניין איך הוא נבחר...

פורסם

זה נקרא אליפות בחיפוש באינטרנט? חה, שיבואו ויתחרו נגד מידעני אינטרנט בצבא. שימצאו לי דיודה 3"2 לצוללת, מצפן פריזמתי עם תאורה שחורה, או איזה חלק מופלץ אחר, אז נדבר על מי אלוף.

פורסם

כן ראיתי אותו...הבנאדם נראה כאילו הוא הרגע חזר מהולנד..מסטול מהתחת!!

פורסם

חחח

לפני כמה שנים, בכיתה ו', שלחו אותי ועוד 4 תלמידים מהשכבה לתחרות כזאת, זכינו מקום ראשון בעיר ומקום שני במחוז חיפה :P

דרך אגב, הפרס היה מדפסת לבי"ס ו"תעודות הצטיינות" לנו.

פורסם

חחחח הזמינו אותי השנה לתחרות הזאת הלכתי אבל לא הלכתי נראה לידבר מפגר.......

פורסם

זה נקרא אליפות בחיפוש באינטרנט? חה, שיבואו ויתחרו נגד מידעני אינטרנט בצבא. שימצאו לי דיודה 3"2 לצוללת, מצפן פריזמתי עם תאורה שחורה, או איזה חלק מופלץ אחר, אז נדבר על מי אלוף.

אתם רואים? תלמדו. זאת גאוות יחידה! :P

פורסם

לחצתי על הלינק שלך, והבסתי אותך!

טמטום. אבל עזבו, זה בדיוק כמו שאני אגיד שאני אלוף ישראל בטמטום :smile1: (למרות שבקטע הזה, יש כמה אנשים שלא יחלקו עלי :smile1:)

בן טיפש נוסף למשפחת פלטי :smile1: :smile1:

(אל תיקח קשה, אח שלך מעצבן אותי)

פורסם

xD אלוף ישראל בחיפוש... מי המציא את הדבר הזה?

ואת אח של פלטי (או פלטי Ver.2 ) צריך להשמיד.

יונתן, בוא נפתח קרן התרמה- ב-50,000 דולר אפשר לשכור רוצח שכיר כאן: http://hitman.us/in_01.html

(קשור בעקיפין לנושא, מצאתי את זה... אמנם כשחיפשתי את האתר של המשחק אבל זו גם תוצאה חביבה).

פורסם

ממ... הדולר הראשון עליי.

פורסם

יונתן, בוא נפתח קרן התרמה- ב-50,000 דולר אפשר לשכור רוצח שכיר כאן: http://hitman.us/in_01.html

(קשור בעקיפין לנושא, מצאתי את זה... אמנם כשחיפשתי את האתר של המשחק אבל זו גם תוצאה חביבה).

:lol:

איזה אתר קורע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים