עבור לתוכן

בעיה במחשב, מסך כחול עם הודעת שגיאה

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה במחשב כבר המון זמן.

זה לא קורה כל הזמן, זה כל פעם בתדירות שונה... לפעמים שבוע זה לא קורה לפעמים שבועיים ולפעמים זה קורה פעמיים שלוש ביום וכן הלאה.

חשוב לציין שעד עכשיו זה קרה לי רק מתי שהייתי נמצא במחשב, מתי שהמחשב היה דולק בלי שיבצעו בו פעולות מסויימות זה לא קרה אף פעם. (אני גם לא ידוע אם יש אפשרות שזה כן יקרה)

זה גם לא משנה אם אני נמצא בתוך משחק או במצב שאני מעמיס על המחשב שלי, זה קרה לי המון פעמים סתם ככה גם בזמן שהייתי בתוך הדפדפן וגם שהייתי סתם ככה בתוך משחק רשת וכו'...

אז ככה אחרי שהסברתי מתי זה קורה אני אסביר מה בדיוק קורה.

התוכנית שאני משתמש בה באותו רגע נקפאת, אפשר להזיז את העכבר אבל הוא זז בקיטועים ואי אפשר לגשת לשורת משימות (taskbar) ואי אפשר לעבור בין החלונות ופשוט מאוד אי אפשר לעשות כלום.

גם קרה לי הרבה פעמים שהיה לי שיר מתנגן בווינאמפ ופתאום התחילו לשמוע גם את השיר עצמו בקיטועים.

אחרי כדקה או אפילו פחות זה פשוט מאוד מעביר אותי למסך כחול ששם אני לא בדיוק זוכר מה כתוב אבל כתוב משהו Physical memory ושהועברתי למסך הזה כדי שזה ימנע נזק למחשב שלי. (to prevent damage to your computer משהו כזה)

ואח"כ עוד הרבה שורות שכתוב בהן שאני לא זוכר בדיוק מה רשום שם.

עכשיו אחרי שזה קורה אני לא יכול להפעיל את הווינדוס הוא לא מצליח לעלות את עצמו אז אני מכבה את המחשב ל-10 דקות פלוס ואחר כך מדליק אותו שם ופשוט מתפלל שיעלה.. לפעמים זה מצליח להעלות לי אותו ולפעמים קרה לי הרבה מאוד פעמים שיש לי בעיה בקובץ

WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM ומשם לא ידוע לי על שום דרך אחרת לסדר את זה ואני צריך להתקין מחדש את הווינדוס כדי לסדר את הבעיה.

לפעמים לא קורה לי הבעיה הספציפית הזאת של השגיאה הזאת. לפעמים זה מתחיל להעלות לי את הווינדוס עם הקו הכחול הזה שזז בהתחלה של הווינדוס אבל שם זה נתקע הרבה יותר זמן מהרגיל, לפעמים זה נתקע עליו ולא עובר או שזה עובר למסך הבא של ה CHECK DISK ומשם זה כבר נתקע לי.

אבל הרבה פעמים זה גם לא דופק לי את הווינדוס ואני מצליח להפעיל את המחשב כמו שצריך.

בקיצור זה בעיה מאוד מציקה שהרבה מאוד פעמים בגללה אני צריך להתקין את הווינדוס מחדש.

ניסיתי בעצמי לסדר את זה אבל זה לא הלך.

פתחתי את המחשב בדקתי שכל המאווררים פועלים ושהכל איתם בסדר, ראית בהתחלה שהמאוורר של המעבד שלי סתום כולו באבק אז הוצאתי אותו וניקיתי אותו והייתי כמעט בטוח שזה יסדר לי את הבעיה אבל אח"כ המשיכה לי הבעיה.

שאבתי כל מקום שהצלחתי להגיע אליו עם השואב אבק אולי זה יסדר משהו אבל הבעיה עדיין ממשיכה אצלי.

המפרט של המחשב שלי:

Intel Pentium 4 3.0GHz 2MB Cache

1024GB of RAM

eVGA 256MB 6800GS

וזה מספיק פרטים אני חושב.

בבקשה משהו שמבין ויודע ינסה לעזור.

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים