פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים נשרף לי ההרד דיסק ולא מסתובבכיצד ניתן לשחזר את המידע?HD ATA 20 ג'יגהאני מחפש בעל מקצוע שיתן לי מחיר סבירהאם מישהו עשה דבר כזה בעבר?
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אם הלכה אך ורק האלקטרוניקה - הפתרון פשוט. מחפשים דיסק קשיח זהה לחלוטין ותקין, ומחליפים את האלקטרוניקה.אם הלך מנוע, תאלץ כבר לתת את זה לחברה מתמחה - אך תשלם הרבה כסף. לדוגמא חברת מיצי מצויינים.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר תודה על התגובה המהירההדיסק לא מסתובב ואני לא יודע אם המנוע נשרף או רק האלקטרוניקהעד כמה הדיסק חייב להיות זהה? אותו יצרן ונפח או גם ממש אותו דגם?מה קורה לדיסק שעבר פתיחה? האם יש חשיבות לאטימות?עד כמה מותר לגעת בדיסק (צלחת)?האם עשית זאת בעבר?
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים באופן עקרוני אתה יכול להשתמש באיזה דיסק שבא לך, אבל הלוח האלקטרוני צריך להיות זהה.אם המנוע אינו מסתובב כלל, יותר סביר שהמנוע הלך (יכול להיות שגם הלוח הלך ללא קשר).דיסק קשיח פותחים בחדר נקי ברמת סינון גבוהה.אין לנגוע בדיסק עצמו, ולא - לא ביצעתי החלפת מנוע אף פעם.החומר תמיד מגובה, אם הלך דיסק - לא נורא.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר תודהאםכך...אני מחפש דיסק של WESTERN DIGITAL WD 200 BBCAVIARזה דיסק של 20 GIGA ATAכל מי שיש לו דיסק מוזמן להגיב וכן אני מחפש המלצות על בעל מקצוע לא יקר- אם מישהו אי פעם קיבל שירות ומעוניין לתת לי פרטים-אשמח לקבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.