פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים כל הזמן שאני רוצה להכנס לאימיול אז אני צריך לסגור את הפיירוואל של הויינדוס ואז להכנס. ושאני מבטל פיירוואל ונכנס לאימיול אז נכנסים לי וירוסים ואני לא יודע איך לפתור את זה!! יש לי מודם רשת B-focus Router 270pr של eci telecom. אני צריך שתייעצו לי אך אפשר לסדר את זה ושיהיה לי הגנה ויוכל לעבוד בשקט אם האימיול המעצבן הזה!! פעם אחת ולתמיד!! תודהה יום טוב.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים בחלק של הConnection ב Options יש אופציה של Open Xp Prorts או משהו כזה, לחץ עליו והוא יגדיר לך אוטומטית את הFirewall
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר וואלה אחי זה לא מצליח לי לא יודע אולי אתה יכול להדריך אותי לעשות איזה משהו?!?אני חייב לפתור את זהההה גבר... תודה מראש!
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אני לא עובד עם הFireWall של החלונות כלל כך שאני לא ממש יכול להדריך אותך צעד צעד אבל מה שאתה אמור לעשות זה להגדיק את הPortים של האימיול כפתוחים בתוכנת הFirewall.זה בגדול, מקווה וזה יעזור...
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים מחבר זה לא נותן אפשרות באימיול ללחוץ על פתיחת פורטים..זה מסומן כזה באפור אי אפשר ללחוץ...באיזה אימיול כאדי להשתמש? יש לי Fire Emule 7 החדש הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.