פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים הינה אחת נחמדה מה אישה עושה כל היום, ואם גבר יעשה זאת רק פעם אחת ביום,הוא ימות?
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים אפשר ללכת לאריה ולגרום לו לרדוף אחריך לשדה המוקשים שם הוא יתפוצץ?האריה מת מלכתחילהזאת כל הפואנטה מאחורי חידות קרש (ביטוי חדש שהמצאתי ;D)
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים תחלק חצי חצי בכל מקרה יהיה שם שחוראתה צריך אותו מספר של שחורים בכל ערמה.אחרי כמה זמן שאתה מסתכל לחושךאתה יכול לראותואז אתה ממייןאי אפשר לראות כלום. אתה עיוור 8)
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים הינה אחת נחמדה מה אישה עושה כל היום, ואם גבר יעשה זאת רק פעם אחת ביום,הוא ימות? נושמת?
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים זהו שניחשתי שהאשה והגבר זה רק לבלבל אז חשבתי מה אני עושה כל היום ואם אני אעשה רק פעם אחת אני אמות (חוץ מלשבת מול המחשב)
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים לא פייר ידעת את התשובה. עוד חידה- יש לך מאה מטבעות. לכל מטבע שני צדדים בצבעים שונים - לבן ושחור. 10 מטבעות נחים עם הצד השחור כלפי מעלה וכל השאר נחים עם הצד הלבן כלפי מעלה. בחדר חשוך לגמרי, בלי שאתה רואה כ-ל-ו-ם, אתה צריך להפריד את המטבעות לשתי ערמות נפרדות לא זהות בגודלן, כשבשתייהן יש אותו מספר של מטבעות שחורים. איך תעשה זאת? אתה לוקח 10 מטבעות רנדומלים, שם אותם בקבוצה נפרדת, והופך את כולם ואלה שני הקבוצות שלך, ה10 ההפוכים וה90 האחרים זה ייתן לך התפלגות זהה של שחורים בכל קבוצה
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים עכשיו רק צריך שמישהו יביא חידה שבאמת יהיה צריך לחשוב עליה...(כמובן, אחרי שיבואו כמה מתחכמים עם תשובות של "אחרי מספיק זמן בחושך אתה רואה ויכול למיין")
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים אתה לוקח 10 מטבעות רנדומלים, שם אותם בקבוצה נפרדת, והופך את כולםואלה שני הקבוצות שלך, ה10 ההפוכים וה90 האחריםזה ייתן לך התפלגות זהה של שחורים בכל קבוצהלא הבנתי כ"כ את התשובה, אתה יכול לפרט?
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים מצאתי פתרון שנמשך 30 שנים. יש לי עוד פתרון שנמשך 3 מיליארד(או מיליון) שנים. הרעיון הוא למצוא את הפתרון שלוקח הכי פחות זמן. שמעתי שמישהו היליח תוך 8 שנים. הנה החידה:יש 100 אסירים. כל יום בוחרים אסיר בצורה רנדומאלית ומכניסים אותו לחדר מסויים. בתוך החדר יש מנורה בעלת 2 מצבים בלבד: כבוי ודלוק.כל אסיר שנכנס לחדר צריך לשנות את מצב המנורה(אם הוא מעוניין בכך) או להכריז שכל שאר האסירים היו לפניו.אם האסיר מכריז והוא צודק, משחררים את כולם. אם הוא טועה, הורגים את כולם.האסירים יכולים לדבר אחד עם השני רק לפני התהליך. במהלך התהלים, הם לא יכולים לדבר, או לתקשר אחד עם השני מלבד המצב של המנורה.בהצלחה.
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים לא הבנתי כ"כ את התשובה, אתה יכול לפרט?מתוך הקבוצה של ה100 מטבעות, אתה לוקח 10 מטבעותלא משנה איזה הם, העיקר שאתה לוקח 10 (כמו המספר של המטבעות שהיו הפוכים מההתחלה)עכשיו נניח שלקחת 8 לבנים ו-2 שחורים, נקרא להם קבוצה ב'.עכשיו יש לך בקבוצה א' 82 לבנים ו-8 שחוריםובקבוצה ב' יש לך 8 לבנים ו-2 שחוריםעכשיו אתה הופך את כל קבוצה ב' (אתה לוקח את כל עשרת המטבעות והופך אותם)עכשיו יש לך בקבוצה א' 82 לבנים ו-8 שחורים (ללא שינוי)ובקבוצה ב' יש לך 2 לבנים ו-8 שחוריםוזהו, זה כל מה שצריך לעשות(להזכירך, צריך שמספר השחורים יהיה שווה בכל קבוצה, מספר הלבנים אינו חשוב)בנוגע לחידה של האסירים,איך אפשר לדעת כמה זמן הפתרון שלך לוקח? הרי תיאורטית יכול להיות שאחרי מיליון שנה עדיין לא כל האסירים היו בתוך התא הזה.אלא אם כן מישהו שהיה בתא לא יכול להיכנס שוב עד שכל השאר כבר היו?ובמקרה כזה, לא צריך מנורה... ברגע שמישהו נכנס לחדר בפעם השנייה, הוא מכריז שכל שאר האסירים כבר היו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.