פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים אדם נשפט למוות, עליו להגיד משהו אם הוא אומר שקר ,יתלו אותו. אם הוא אומר אמת ,ירו בו. הוא אמר משהו וניצל ,מה הוא אמר? : מי שיודע לא לגלות בבקשה
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים אדם נפשט למוות, עליו להגיד משהו נשפט.ולא הבנתי למה אתה לא רוצה שיענו לך.. נראה לך שאי אפשר להבין לבד את התשובה?
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר ראיתי ותיקנתי.ולמה שאני לא ארצה שיענו לי?פשוט מי שכבר מכיר את החידה ויודע את תשובה שלא יגיד.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אני מנחש שהוא אמר משהו פרדוקסלי כמו "המשפט הזה הוא שקר" או משהו כזה .. ואז הם לא ידעו מה לעשות ושחררו אותו
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים הוא מערער לבית המשפט העליון על גזר דין שבוצע ברשלנות על בסיס כך שפרקליטו לא הגן עליו כראוי. תוך כדי המשפט הוא עובר בחצר בית הדין בת"א ובורח מעל הגדר וטס למקסיקו... איזה מפגרים אתם שלא ידעתם
פורסם 2006 בנובמבר 2918 שנים אדם נשפט למוות, עליו להגיד משהו אם הוא אומר שקר ,יתלו אותו. אם הוא אומר אמת ,ירו בו. הוא אמר משהו וניצל ,מה הוא אמר? : מי שיודע לא לגלות בבקשה "משהו"? זה כמו "מירוץ מכוניות בין שלושה מכוניות ואף אחד לא עקף את השני, מה הגיע ראשון?" השני..
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים זה כמו השאלה...איש אחד מגיע לצומת דרכים..יש שם שני אנשים.. אחד שקרן השני אומר אמת..יש לו שאלה אחת בשביל לדעת לאן הוא צריך ללכת לדרך א, או לדרך ב, מה תיהיה שאלתו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.