פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים לאחר שהייתה לי בעיה עם זיכרון שקניתי (בעיה מוזרה עם מהירות) החליפו לי את הסטיק בחנות לסטיק של חברה אחרת בטענה שלא היה להם את אותו הזיכרון שקניתי.מה יכולה להיות הבעיה שלא עובד לי בדואל?הזיכרונות שיש לי הם של TWINMOS 512 CL 2.5 ושל ?512MB Aeneon? CL 3 (אפילו לא מכיר את החברה הזאת)
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים תבדוק עם MEMTEST כול אחד מהזיכרונות..(הם עובדים בנפרד)?ותנסה להגדיר ידני..
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר איך אני מגדיר ידני?וכן בדקתי כל זיכרון בנפרד.מה יש לבדוק עם MEMTEST בדיוק?
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר כן ניסתי להחליף סלוטים.ובביוס לא ראיתי אפשרות כזאת יש GA-K8NF-9 של GIGABYTE אם זה עוזר.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים ברוב המקרים זכרונות שונים גם אם הם בעלי נתונים זהים לא יעבדו בדואל !!!!דרך אגב הזכרון החדש שנתנו לך נחות מבחינת ביצועים היות והוא CL3 ולא CL2.5 מה שגורם לו להגיב יותר לאט.הצעתי אליך לגשת לחנות עם שני הזכרונות להחליפם לזוג זהה בעל תזמון 2.5.בהצלחה
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים זה התזמון השונה של הזכרונות מפריע לך לעבוד בDUAL CHANNELכמו שכבר הציעו לך, תגש לחנות ותבקש להחליף את אחד הזכרונות!
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר הסטיק הקודם שהיה לי הוא היה של TWINMOS עם CAS של 3 והיה דואל צ'נל בלי בעיות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.