עבור לתוכן

לד ירוק מהבהב

Featured Replies

פורסם

אתמול בערב שהגעתי הביתה המחשב נתקע ללא שום סיבה, לא היה לי כוח וזמן לטפל אז כיביתי אותו והלכתי, היום בבוקר שהדלקתי אותו המחשב פשוט לא רצה לעלות, מה ששמתי לב זה שהלד הירוק שנמצא על המארז מהבהב במהירות ולפעמים שאני מדליק את המחשב מחדש הוא מהבהב יותר לאט, ניסיתי להחליף זיכרון, ניסיתי להוציא את המעבד ולהחזיר אותו, לא עזר..

כמו כן גם החלפתי את הסוללה שעל הלוח האם בתקווה שאולי זה זה.

לפי הבנתי הנורה הירוקה קשורה באספקת הכוח למחשב, האם זה נכון?

מדובר על לוח אם מסוג Gigabyte 72XE דגם מאוד ישן וגם המעבד ישן, מה יכולה להיות הסיבה?

תודה.

פורסם

נסה לבדוק ספק .

פורסם
  • מחבר

נסה לבדוק ספק .

אם כל המאווררים במחשב והנורה של הלוח אם פועלת אך המאורר בספק עצמו לא פועל, זה אומר שהספק עצמו הלך או שזו יכולה להיות בעיה אחרת?

שאלה נוספת, הספק כוח הנוכחי הוא 400W האם כדאי כבר לקנות 500W או שאין הבדל משמעותי?

עידכון, חיברתי ספק כוח שאני יודע שהוא עובד 100% (ממחשב אחר) של 300W של ANTEC וזה פעל, כלומר לא היה אור מהבהב, אז חיברתי את המסך, המסך הגיב ונדלק, כיביתי את המחשב וחיברתי את כל הדברים כדי לראות אם המחשב יעלה, הדלקתי את המחשב ואז שוב פעם חזרה הבעיה, הלד הירוק מהבהב ואין תגובה בכלל מהמחשב (מקודם המסך נדלק), ועכשיו אחרי שניתקתי את כל הכבלים כמו שהיה מקודם, זה שוב פעם מראה נורה ירוקה מהבהבהת.

מה יכולה להיות הבעיה?

טוב, תודה בכל מקרה, הלך המעבד, החלפתי מעבד מהמחשב השני, אני מבין שאין סיכוי היום למצוא ATHLON XP אלא אני צריך להחליף עכשיו גם לוח אם וגם מעבד...

יש אולי המלצה? השימוש שנעשה במחשב זה רק לגלישה (אימייל, אינטרנט, מסנג'ר, איסיקיו) ושימוש בתוכנה קטנה שעוקבת אחרי האימונים שלי כך שאני לא צריך משהו חזק..

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים