פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים שלום לכולםכוון שזה הפורום היחיד שאני חבר בוהחלטתי שזה המקום להנציח את הכלבה היפיפיה שלי סקאישאתמול בשעה 1 בלילה נדרסה למוות ע"י נהג מונית בגינה מתחת לביתישאני עומד 10 מטר ממנה.ומתה בידי רבע שעה לאחר מכןסקאי מתוקה 7 חודשים היית אצלנו לאחר שמצאנו אותךבתחנת דלק בבאר שבע בגיל חודש זרוקה,אימצנו אותך לחיקנובמשך 7 חודשים עד אתמול בשעה 1 בלילההשמחה שהיית בחייך ובחיינו לא תחזורשתדעי לך שאנחנו אוהבים אותך מאודקרן ואלעד[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים אני מכיר את ההרגשה ומשתתף בצערך. :'(גם לי מת כלב, לא ע"י דריסה אלא ע"י הכשה.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מחבר תודה רבה לכולםאני עדיין מתקשה להוציא מהראש את רגע התאונהלא עצמתי עין לרגעכאב גדול כאילו אבד בן משפחה :'( :'( :'(
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים מצער מאוד,גם לי יש כלבה שנדרסה מולי,אבל למזלי היא ניצלה בדרך נס.תהיה חזק.
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים תודה רבה לכולםאני עדיין מתקשה להוציא מהראש את רגע התאונהלא עצמתי עין לרגעכאב גדול כאילו אבד בן משפחה :'( :'( :'(כלב זה בן מישפחהתהיה חזק :'(
פורסם 2006 בנובמבר 2819 שנים :'( מכיר את ההרגשה. החתולה שלי המליטה כל כך הרבה גורים במשך השנים את חלקם תפסו כלבים, חלק מהם דרסו ויש כאלה שסתם נעלמו. משתתף בצערך. יהי זכרה ברוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.