עבור לתוכן

חטמ"ר אפריים מישהו מכיר :-\

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה ..!!

מישהו ממכם יודע אולי איך מגיעים לחטמ"ר אפריים...? :nixweiss:..

איך מגיעים בתחבורה ציבורית וגם ברכב פרטי ...(אפשר גם כביש 6)...

תודה!!..

--------

** אמממ הסתדרתי בסוף.... למחוק אם רוצים ;)

פורסם
חטמ"ר אפריים

שאלוהים יהיה בעזרך... ( :nono:)

פורסם
  • מחבר

^^^^ חחחח כן אחי חור לפנים... למרות שבסיס לא רע במיוחד!

אני אמור להיות שם חפ"ק מח"ט / סמח"ט אבל לא נראה לי שאני אסכים.. :-\..

פורסם

לא ידעתי שהצבא נותן לך לבחור איזה תפקיד שאתה רוצה...

פורסם

אני מכיר את חטמ"ר אפריים, הייתי הנהג של מח"ט אפריים בתפקיד הקודם שלו ככה שלפני שהוא נכנס לתפקיד הייתי נוסע לשם.

החטמ"ר צמוד לישוב קדומים אם אתה נוסע על כביש 5 לכיוון אריאל אתה תראה לפני אזור התעשיה ברקן פניה שמאלה לקדומים, הכביש מתפתל שם בין כל מיני התנחלויות וכפרים ערבים (לא משהו מסוכן אין מה לדאוג) בעיקרון יש שילוט דיי ברור לקדומים, באמצע הדרך אתה מגיע לצומת T בה אתה לוקח ימינה ומשם זה על הכביש הזה כל הזמן.

אם אתה נוסע על הכביש אתה תראה בסופו של דבר את קדומים משמאל אתה צריך לפנות שמאלה ולפני השער של הישוב לרדת שוב שמאלה לשביל אפר דיי קצר שמגיע לש.ג של הבסיס.

בעיקרון הבסיס לא רע יש הרבה סיפורים על המקום אם אתה בן אדם סבבה אני מאמין שיהיה לך לא רע.

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שהצבא נותן לך לבחור איזה תפקיד שאתה רוצה...

אם אתה חפ"ק עם וותק וכבר עברת 2/3 מפקדים ... אז כן.. או לפחות לא מכריחים אותך להישאר עם אותו מפקד :xyxthumbs:

אני מכיר את חטמ"ר אפריים, הייתי הנהג של מח"ט אפריים בתפקיד הקודם שלו ככה שלפני שהוא נכנס לתפקיד הייתי נוסע לשם.

החטמ"ר צמוד לישוב קדומים אם אתה נוסע על כביש 5 לכיוון אריאל אתה תראה לפני אזור התעשיה ברקן פניה שמאלה לקדומים, הכביש מתפתל שם בין כל מיני התנחלויות וכפרים ערבים (לא משהו מסוכן אין מה לדאוג) בעיקרון יש שילוט דיי ברור לקדומים, באמצע הדרך אתה מגיע לצומת T בה אתה לוקח ימינה ומשם זה על הכביש הזה כל הזמן.

אם אתה נוסע על הכביש אתה תראה בסופו של דבר את קדומים משמאל אתה צריך לפנות שמאלה ולפני השער של הישוב לרדת שוב שמאלה לשביל אפר דיי קצר שמגיע לש.ג של הבסיס.

בעיקרון הבסיס לא רע יש הרבה סיפורים על המקום אם אתה בן אדם סבבה אני מאמין שיהיה לך לא רע.

אתה מתכוון לאהרון חליבה .. חבל רציתי להיות איתו לפני שהוא עוזב לפקד על בה"ד 1..

אממ כן אני מכיר ת'כביש טוב וגם את האזור כל פעם שהיינו נוסעים לאוגדה היינו עוברים שם!

סיפורים?!?... דבר אחי.. ;D..

נ.ב. כנראה שאני מיועד לסמח"ט כי למח"ט יש חפ"ק מלא ... אבל תכל'ס מדיבורים שהיו לי עם החפק"ים שם והפקלש"יות שם לא נראה לי שאני יסכים לתפקיד :-\

פורסם

חברה שלי מוצבת שם עכשיו ;D

פורסם
  • מחבר

מאנייק אה :-X

פורסם

כן אני מתכוון לאהרון חליוה, הייתי נהג שלו קצת יותר משנה... אני מכיר אותו טוב מאוד, וכן אני יודע שהוא עוזב לבה"ד 1 אני לא מרחם על מי שילך איתו לשם זה הולך להיות סיוט בלי קשר הוא עוזב רק בקיץ ככה שיש זמן.

סיפורים הם בוא נגיד ככה שכבר יותר מפעם אחת שפטו שם על זה שתפסו חבר'ה מזד**נים ובזמנו סיפורו לי שם הרבה סיפור על זה שיש שם הרבה אקשן מהסוג הזה.

ובסך הכל יש שם דיי אחלה אנשים.

הסמח"ט שם כרגע הוא דרוזי... אישית בלי קשר לגזענות אני לא ממליץ.

פורסם

כן יש שם הרבה אקשן מיני... ;)

ואם אתה רוצה עצה הכי טובה ממני ומ-TaZoK - תשרת רק [glow=red,2,300]בחטיבה 623[/glow]! :xyxthumbs:

פורסם

חטיבה 623 אין כבוד... בית זונות אבל חרא של בסיס :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סיפורים הם בוא נגיד ככה שכבר יותר מפעם אחת שפטו שם על זה שתפסו חבר'ה מזד**נים ובזמנו סיפורו לי שם הרבה סיפור על זה שיש שם הרבה אקשן מהסוג הזה.

ובסך הכל יש שם דיי אחלה אנשים.

הסמח"ט שם כרגע הוא דרוזי... אישית בלי קשר לגזענות אני לא ממליץ.

חחחחחח אז אתם לא יודעים מה הולך בעזה... :lol:.. כשהייתי הב' קוד של סגן מפקד אוגדת עזה כל הזמן היו "חגיגות"... בשני המובנים :screwy:..

בקשר לסמח"ט .. אז כה אחי אמרו לי שהוא שרוט קשות ביותר והוא כל היום אוכל כאפות על עצמו וחי במצבי רוח קיצוניים מקצה לקצה...

בכל אופן אמרתי שאני לא מעוניין להיות שם וויתרתי... חחח עוד שבוע בבית... כבר חודש אני בבית ;D

פורסם

ברור שבכל בסיס יש את זה... אבל שם הבנתי שיש חינגות רציניות בכל מקרה זה לא משהו שאמור להשפיע על החלטה איפה לשרת...

פורסם

ללא ספק זה גורם משמעותי!.. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים