עבור לתוכן

האם אשיג שיפור משמעותי אם אקנה X1950PRO 512MB לעומת 6800GS??

Featured Replies

פורסם

אני מרגיש שהכרטיס מסך חוסם את המחשב שלי במשחקים וגם ב3DMark06 קיבלתי תוצאה לא גבוהה במיוחד (2505) למרות שיש לי מעבד חזק 920 2.8Ghz Intel Pentium D ו1GB זכרון (בקרוב מאוד 2GB)

האם לקנות X1950PRO 512MB ישיג שיפור באמת משמעותי?? אני לא רוצה לזרוק סתם +1300 ש"ח... ???

ושאלה נוספת האם אפשר להסתפק ב-256MB ?? אני יודע שב-3DMARK06 ניסיתי להריץ את הבדיקה ברזולוציה גבוהה ב-16X והוא אמר לי שאין לי מספיק זכרון גרפי..

לאיזו תוצאה לדעתכם זה יעלה אותי??

נ.ב. יש לי מסך LCD 19inch 1280x1024

פורסם

אם תשדרג תקבל שיפור לא קטן בביצועים, אבל יש לך כרטיס מעולה, אני לא רואה סיבה להחליף אותו בזמן הקרוב, אני הייתי מציע לך לחכות עם הכרטיס הזה עוד כמה חודשים עד ליציאת כרטיסי הDX10 החדשים, שם תהיה מן הסתם ירידת מחירים והשוק יוצף בכרטיסים באיזור המחירים שלך.

ותנסה לעשות OC לכרטיס... יתן לך שיפור לא קטן בביצועים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי האמת, ולא הצלחתי

פורסם

מזתומרת לא הצלחת? הכרטיס קרס? לא הצליח להעלות את המהירויות? מה הבעיה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להעלות את המהירות שעון של המעבד ושל הזכרון במצב Performence (3d) בערך מ-425 מגה הרץ ו-2 ג'גה הרץ ל-450 מגה הרץ ו-2.20 ג'יגה הרץ וזה תקע לי את המחשב

פורסם

ניסיתי להעלות את המהירות שעון של המעבד ושל הזכרון בערך מ-425 מגה הרץ ו-2 ג'גה הרץ(?!) ל-450 מגה הרץ ו-2.20 ג'יגה הרץ וזה תקע לי את המחשב

??

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שזה מוזר אבל זה מה ש Coolbits אמר לי שהמהירות שלי בלי אוברקלוק

יש מצב שהתוכנה מזייפת?

פורסם

בטוח מזייפת, אתה יכול לצלם את המסך ולעלות לאתר? קשה לי להאמין שכתוב בדרייברים 2 גיג'ה הרץ.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה. בכל מקרה אתה ממליץ על תוכנה ספציפית לעשות איתה את האוברקלוק לכרטיס הזה?

פורסם

הדרייברים של אנוידיה או rivatuner, שניהם מעולים רק תבחר.

פורסם

ati tool נסה לא תפסיד.

פורסם

אחי איזה תוצאה אתה מקבל ב-06 על הגדרות רגילות ?

פורסם

אני לא מבין את חי על תוצאות של 3D06 :bash:

אז תקבל עוד כמה נקודות, זה יעזור לך?

כעיקרון הכרטיס שיש לך עכשיו הוא כרטיס מעולה להיום, לא הכי טוב זה ברור, אבל מריץ כל משחק, אם כבר לשדרג כרטיס מסך ב1300 שקל תחכה עוד חצי שנה ואז תקנה את כרטיס הMID של DX10, עד אז ה6800 יספיק.

פורסם
  • מחבר

בטוח מזייפת, אתה יכול לצלם את המסך ולעלות לאתר? קשה לי להאמין שכתוב בדרייברים 2 גיג'ה הרץ.

בבקשה תאמין או לא... בלי אוברקלוק 2 ג'יגה הרץ...

[attachment deleted by admin]

פורסם

בעיה מוכרת בדריוור האחרון שלהם... 93.71.

בטח שהוא לא יעלה בOC.. תגיד תודה שהוא לא מת כליל.. (היה פה אחד שהלך לו הכרטיס)..

תסיר את הדריוור לחלוטין וכל תוכנת OC כולשהי.. לאחר מכן תתקין תדריוור מחדש ותriva tuner האחרונה .

ואז תעשה OC..

לדעתי לא כדאי בכלל לעשות OC עם הדריוור הזה.. פשוט תחזור אחד אחורה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים