פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים שלום, אני לומדת כיום בבית ספר אקסטרני ובו לא נמצאים החברים הטובים שלי מבית הספר הקודם(לאו באק חיפה) ושם יש לי פול חברים, כיום הם יצאו לטיול שנתי ואני מרגישה נורא מבואסת מכך שאני לא איתם ואין לי את החוויות שהם עוברים,וגם בבית הספר האקסטרני שלי אין טיולים כלל וזה מבאס נורא.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים טלפון חמודה טלפון שתמשי בו חוץ מיזה תיצאי לבד החוצה תתחילי אם בנים תעברי את הזמן תעבירי את הזמן פה בפורם חח
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר אני נפגשת איתם כמעט כל יום בשבוע ככה,והם חוזרים ביום חמישי הזה ככה שזה לא נורא אבל בכל זאת יש איזה רצון להיות בטיול הזה נורא, החוויה הזאת.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים טיול בי"ס הוא לא תמיד משהו . אם עשית ערב פיגמות עם החברות שלך אז זה אותו דבר
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר כן אבל המחשבה שכולם שם כל החברים והחברות מדברים נהנים יש קצת צחוקים,ואני פה זה מבאס
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מוכר..גיבסו לי את היד יום לפני הטיול שנתי והבצפר לא אישר לי להגיע בגלל זה..
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר תודה לכולם ,בכל זאת יש לי את החברים מהבית ספר הנוכחתי אבל זה לא ממש אותו הדבר,וגם אקסטרני זה ממש מעפן מהבחינה הזאת :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.