עבור לתוכן

האם זה מסוכן לאכול 6 ביצים ביום? במשך קבוע?

Featured Replies

פורסם

לא התכוונתי לגיינר. גם אני לא לוקח גיינר.

למרות שלהגיד שהוא סתם מנפח זאת שטות גמורה. פשוט אין לך כל כך מדד על מה שאתה מכניס לגוף עם גיינר לדעתי. זה סתם יגרור עלייה מיותרת בשומן.

מה שאני לוקח זה משהו אחר לגמרי. אין את זה בכלל בארץ למען האמת.

בכל מקרה - תסתפק בשייק חלבון. עדיף שזה לא יהיה סויה אלא מי גבינה(מי גבינה נספגים טוב יותר ומהר יותר).

סוכר ענבים אפשר לקנות בבית מרקחת. אבל עדיף שתקנה בחנות תוספים\ויטמינים. שם מוכרים חביות גדולות ביחסית זול(נניח חצי קילו ב10 שקלים, בעוד שבבית מרקחת מוכרים 50גרם ב10 שקלים!).

• תגובות 59
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תיראה guy , כל הכבוד על ההשקה ועל המאמץ להשקיע ככה אבל באמת מי יכול לחיות ככה :nixweiss:

פורסם

תשמע - מזייפים פה ושם.

אבל ברגע שמתחילים לראות תוצאות ובמהרה מבינים שזה שווה את הכל.

אז מדי פעם אני מפספס ארוחה, או שמדי פעם אני חורג ולוקח קוביית שוקולד. ופעם בשבועיים אני יוצא לטחון איזה המבורגר או משהו.

אבל מעבר לזה - זה לא כל כך קשה. ויש אנשים שמקפידים הרבה יותר ממני.

פורסם
  • מחבר

בהצלחה אם זה=]

בכל מיקרה אני דואג לארוחה אחת טובה ביום ואכן זה מספיק לי ויש "ביצועים" חח

פורסם

תודה :) גם לך!

פורסם

שמע זה הכל תלוי בגוף שלך..

זה לא שאני מזלזל במה שאמרו כאן.. אבל זה תלוי בעוד הרבה גורמים אחרים

כך שאי אפשר פשוט להגיד לך כאן אם בשבילך זה טוב או לא...

כל אחד כאן יגיד לך את דעתו ואיך זה אצלו זה משפיע נפלאות..

אבל שוב זה לא מבטיח אותם השפעות אצלך

לכן אם אתה ממש רוצה לבדוק את זה וזה ממש חשוב לך

תלך לבעל מקצוע ותיתיעץ איתו..

כי שמע באנדם אחד יכול לאכול 20 ביצים ביום ולא יקרא לו כלום.. ובאנדם שני יכול לאכול 2.. וזה יגרום לבעיות

פורסם

איזה שטויות אתה מדבר!

את הנזק לאו דווקא תראה עכשיו. יכול להיות גם בעוד 20 שנה.

אני לא הופך את עצמי למומחה, אבל לפחות אני לא מסכן אחרים עם הדברים שאני אומר.

מה שאתה אומר נובע מבורות וחוסר אחריות ואין לי שום דרך אחרת לנסח זאת.

פורסם

אני לא מדבר על זה

אני מדבר על כל האבקות האלה שניסתם לדחוף.. לו..

זה ממש מיותר..

סבא שלי ז"ל.. היה אוכל המון ביצים.. ביום וזה לא הפריע לו..

וכך לדוגמא את סבתא שלי שאם היא אוכלת יותר מ4 ביצים ביום זה כבר הופך מסוכן בשבילה..

עכשיו אולי הוא עוד צעיר ואין לו את הבעיות האלה..

אבל עדיף.. במקום להקשיב לכל אחד מה שהוא אומר.. לראות בעל מקצוע או משהו שכן מביא בנושא שהוא לא יצטרך להגיע לגיל 30 עם בעיות

ואגב מי אמר שאתה לא מסכן אנשים!?!?

אולי יש לו בעיות כלשהם שאתה לא יודע עליהם??

לכן כל הקטע הזה של להיתיעץ איתך בתור יישות שהוא לא מכיר נראה לא נכון לגמרי...

ולא התכוונתי בדבריי שישלול את כל מה שאתם אורמים פה

אבל שלא ייקח כל דבר וישר ירוץ לעשות אותו וכאלה

פורסם

איזו דוגמא הבאת שתהיה בריא.

ואני מכיר מישהו שאכל כל היום קרקרים ומת מזה. נו באמת.

ואם אתה לא חושב על מצבך בעוד 20 שנה - אז באמת כדאי שתתבגר.

וחצי מהאנשים כאן(כולל אני) המליצו לבחור לראות בעל מקצוע.

עריכה: יפה שלפחות ערכת את ההודעה שלך. פתאום אתה כן מסכים שצריך להסתכל 20 שנה קדימה?

אני נתתי דוגמאות משגרת היום שלי. מעבר לכך המלצתי לראות בעל מקצוע. אז תפסיק לבלבל את המוח.

הדעה הנחרצת היחידה שנתתי היא שעדיף להשתמש באבקת חלבון מי גבינה על פני כמות ביצים כזו גדולה.

ומאחורי זה אני עדיין עומד - ואני מבטיח לך שכל תזונאית או רופא שתשאל יסכימו איתי.

פורסם

תוספות קטנות למה שאמרו כאן..

התזונה שלך בתור מתאמן שמעלה מאסה (לא מדבר על חיטוב) צריכה להיות כל 3 שעות חלבון ופחמימה כלשהיא, הגוף צריך לבנות את עצמו ממשהו.

באימון, ברגע שהשריר שלך מגיע למצב של 'כשל' השריר בעצם הרוס ונבנה מחדש, בדיוק את הרגע הזה אחרי האימון אתה צריך לנצל בשביל להכניס לגוךףף חלבון ולסייע לשריר להבנות.

אם אתה רוצה להעלות במסה ולא לדרוך במקום, כל 3 שעות אתה צריך ארוחה עם חלבון ופחמימות, כדי שהשריר לא יתפרק ויהיה לגוף 'חומר בניין' לגדילה, ברור שאתה גם תשמין כמעט בוודאות לאורך התהליך..ובגלל זה אחרי שמסיממים להעלות במסה תמיד עושים איזה תקופה של חיטוב.

ד"א לא שווה לקנות גיינר, אבקת חלבון רגילה עם שיבולת שועל ובננה הרבה יותר זול ואותן תוצאות.

גיא, מי עשה לך את התוכנית?

פורסם

אני מחזק את דברייך A-V.

התוכנית אימונים לקוחה מאתר ישראלבודי. עשיתי לה מספר שינויים בעצמי מתוך הניסיון האישי שלי.

לגבי התוכנית תזונה - בנה לי אותה חבר שהוא גם אחד מצוות האתר של ישראלבודי.

פורסם

איזו דוגמא הבאת שתהיה בריא.

ואני מכיר מישהו שאכל כל היום קרקרים ומת מזה. נו באמת.

ואם אתה לא חושב על מצבך בעוד 20 שנה - אז באמת כדאי שתתבגר.

וחצי מהאנשים כאן(כולל אני) המליצו לבחור לראות בעל מקצוע.

עריכה: יפה שלפחות ערכת את ההודעה שלך. פתאום אתה כן מסכים שצריך להסתכל 20 שנה קדימה?

אני נתתי דוגמאות משגרת היום שלי. מעבר לכך המלצתי לראות בעל מקצוע. אז תפסיק לבלבל את המוח.

הדעה הנחרצת היחידה שנתתי היא שעדיף להשתמש באבקת חלבון מי גבינה על פני כמות ביצים כזו גדולה.

ומאחורי זה אני עדיין עומד - ואני מבטיח לך שכל תזונאית או רופא שתשאל יסכימו איתי.

אז את הודעתך הצפציפית לא ראיתי..

אבל רוב מי שכתב כאן..

לא אמר כלום אמר תיקח את זה ותיקח את זה..

ואליהם אני בא בטענות..

פורסם

אני מחזק את דברייך A-V.

התוכנית אימונים לקוחה מאתר ישראלבודי. עשיתי לה מספר שינויים בעצמי מתוך הניסיון האישי שלי.

לגבי התוכנית תזונה - בנה לי אותה חבר שהוא גם אחד מצוות האתר של ישראלבודי.

וואלה נשמע מעולה...הסתדרת אם מישהו משם הכין לך תפריט כמו שצריך ;)..אני אשמח אם תעתיק לי אותו שאני אוכל לאמץ כמה דברים.

אני שוקל לעשות את הקטע הזה של ההדרכה עם גיל שהוא בונה לך את התוכנית, התפריט והכל...בעיה להתעסק עם זה לבד בזמן הצבא ובמיוחד בתפקיד שלי :P אני שוקל עוד אם לעשות את זה בגלל הכסף..אבל בשביל לראות תוצאות בצורה הכי טובה נראה לי שאני אלך על זה..

כרגע אני עושה 3 אימונים בשבוע , שיש שבת משחק כדורגל... אבל מרגיש שאני עולה לאט מדי.

פורסם

קצת באיחור אבל אני מגיב.

זה תפריט שבועי ולכן הוא נורא ארוך. תוסיף אותי למסנג'ר או לאיי סי קיו ואני אשלח לך את הקובץ.

קח בחשבון שזה תפריט שהותאם לי אישית, בעיקר לפי נתונים של משקל וגובה ואחוז שומן. אני אתן לך את הפרטים הללו באופן פרטי.

כמה עולה ההדרכה עם גיל? אני מניח שזה תמיד דבר טוב להיות עם הדרכה. אבל בסופו של דבר אתה גורם לשינוי ואולי חבל על הכסף.

ותפריד את הכדורגל מהאימון. זה יעזור לך לדברים אחרים - אבל לא ממש לפיתוח גוף. היה גם כדאי להוסיף עוד אימון אחד.

פורסם

אני לא מתאמנת, אבל אני אוכלת דיי הרבה טופו ואצות. אין שומן, אין כולסטרול, רק חלבון. באצות יש גם אומגה 3, ויטמינים, נוגדי חמצון ועוד דברים טובים. מרק מיסו עם אצות, טופו ובצל ירוק. מממממ.... ::)

לא בריא לאכול הרבה טופו,הוא מכיל חומרים דמויי אסטרוגן שגורמים לשלל תופעות בלתי רצויות כגון התפתחות מינית מוקדמת בילדים

ומעודד צמיחת תאים טרום סרטניים .

עודף חלבון גורם לעומס על הכליות ויכול לגרום לקריסתן ,הן אחראיות על פינוי עודפי החלבון בגוף,(מדובר בכמות ממש גדולה)

מומלץ לא לאכול יותר מחלמון (צהוב) אחד ליום ,בדרך כלל מדובר בהיצטברות נזקים לאורך שנים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים