עבור לתוכן

האם זה מסוכן לאכול 6 ביצים ביום? במשך קבוע?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז ככה זה הארוחת ערב שלי לחם-טוסט אבוקדו טונה + קוט'ג וביצה וגם באמצע היום ביצה זה סביר נכון

תודה אנשים

אני כבר מיתאמן במשך חודשיים רציני ועקבי ואכילה+- נכונה חוץ מהביצים :( אפשר להגיד שגדלתי והיתרחבתי המון ככה אנשים שלא ראו אותי חודש אמרו

תודה תודה :yelclap:

• תגובות 59
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סמיכה.

שמיכה.

פורסם
  • מחבר

שמיכה.

אולי דיי..

ד"א אני עושה 4 סטים של 20 אם 10 קילו על הגב איך אני? :smile1:

ו 5 סטים של 7 מתח אם 10 קילו על הגב וגם 30 בטן אם בטן באוויר ונחשו מה + 10 קילו על הגב :P

מה עוד היסתפרתי חחח

פורסם
link=topic=221708.msg1942979#msg1942979 date=1164650611]

אני מת על הצהוב ממש מחלה אני מסוגל ליחיות על זה אבל ביגלל שזה לא בריא אני אוכל את הביצה כחביתה אני לא סובל את הלבן הוא נותן הרגשה כאילו יש לך חתיכת סילקון בלי טעם בפה אז אני יורד ל4 ביצים ביום גם זה מסוכן?

אני חושב בדיוק אותו דבר,תן לי צהוב של ביצה xD כל החיים ואני מסודר.מטוגן,רכה,קשה....feeding the addiction XP

פורסם
link=topic=221708.msg1944688#msg1944688 date=1164741387]

אולי דיי..

ד"א אני עושה 4 סטים של 20 אם 10 קילו על הגב איך אני? :smile1:

ו 5 סטים של 7 מתח אם 10 קילו על הגב וגם 30 בטן אם בטן באוויר ונחשו מה + 10 קילו על הגב :P

מה עוד היסתפרתי חחח

Way to Go! Keep pumping iron.

עדיף שתסדר את התזונה שלך יותר אם אתה רוצה להתקדם משמעותית.

ב3 חודשים האחרונים אני רואה תוצאות כמו שלא ראיתי בחיים - רק בגלל התזונה(וגם בגלל התוספים ת'אמת. אבל התזונה יותר חשובה).

כמעט כל אחד שרואה אותי נתקף בתדהמה מאיך שהתנפחתי. למרות זאת, זה ממש לא מספיק לי ומבחינתי הדרך עוד ארוכה!

אתה גם לא שוקל הרבה לפי מה שאמרת. אני בסה"כ 1.72 ואני שוקל 67 היום.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד רזה אין לי בכלל שומן בגוף גם אני אתמול בישעור ספורט הייתי אם גופיה הרבה לא אמינו תאמת יש לי פואתנצאיל יש לי מבנה גוף מדהים יחסית לאנשים אחרים

פורסם

אני גם מתאמן בצורה קבועה כבר כמעט שנה ואני חושב שהתוצאות מאוד יפות.

אני 1.84 על 73 קילו.

פורסם

שמיכה.

סמיכה. כי אתה נסמך אל המשטח. אל תתקן אחרים אם אין לך מושג על מה אתה מדבר

פורסם

תשקיע בחלבון... החלמון סתם קקה תאכל קצת ממנו.

לגבי עבודה על החזה - שכיבות סמיכה (רחב) או לעבוד עם משקולות כבדות על הגב... לפירוט שאל

פורסם

Way to Go! Keep pumping iron.

עדיף שתסדר את התזונה שלך יותר אם אתה רוצה להתקדם משמעותית.

ב3 חודשים האחרונים אני רואה תוצאות כמו שלא ראיתי בחיים - רק בגלל התזונה(וגם בגלל התוספים ת'אמת. אבל התזונה יותר חשובה).

כמעט כל אחד שרואה אותי נתקף בתדהמה מאיך שהתנפחתי. למרות זאת, זה ממש לא מספיק לי ומבחינתי הדרך עוד ארוכה!

אתה גם לא שוקל הרבה לפי מה שאמרת. אני בסה"כ 1.72 ואני שוקל 67 היום.

אני באותו גובה שלך ושוקל 64 , גם מתאמן 3-4 פעמים שבוע , אולי תתן לי קצת טיפים על תזונה אפילו שאצל כל אדם זה שונה וכו' , ואיזה תוספים אתה לוקח וכו', אם אפשר גם איך מתאמן , זה יהיה נחמד.

פורסם

חבר בנה לי תוכנית תזונה. אני מאוד ממליץ ללכת לתזונאית או לנסות לבנות תפריט באינטרנט עם מישהו שמבין.

כמה טיפים בגדול:

להקפיד על בערך פי 1.5-1.8 גרם חלבון ממשקל גופך. נניח אתה שוקל 60 קילו? אז בערך 100 גרם חלבון ביום.

אני אישית שותה שייק התאוששות אחרי אימון שיש בו קריאטין ופחמימה מורכבת. לאחר קצת זמן אני שותה שייק חלבון.

אם אתה בוחר לשתות רק שייק חלבון לאחר האימון - חשוב שתשתה ביחד דקסטרוז(סוכר ענבים). אחרת החלבון לא ייספג טוב וגם הגוף לא ייקבל את מנת הפחמימות שהוא זקוק לה.

שתה הרבה מים, ורק מים. אני לא נוגע בשום דבר אחר.

תשתדל לא לאכול כמעט בשר אדום. בעיקר תאכל חזה עוף\פרגיות, טונה, ודגים בכלל.

הרבה ירקות(גם אני מתבאס מזה).

תפזר את הארוחות לכ-5 ביום. הכי חשוב לאכול ארוחה טובה כשקמים, וארוחה טובה ממש לפני השינה(ארוחה לפני השינה צריכה להיות עמוסה בכמות חלבון שנספג לאט. קוטג'\מוצרי חלב זאת דוגמא טובה מאוד).

מבחינת אימון:

בינתיים אני מתאמן AB. A - חזה, כתפיים, יד אחורית. B - גב, יד קדמית, רגליים.

התוכנית לא עמוסה מי יודע מה, אבל היא בדיוק כמו שצריך. אני עושה 3 סטים לכל תרגיל. תרגילים קשים אני גם עושה סט שניים של חימום לפני. מס' חזרות נע בין 8-10. לפעמים 6-7 בסט האחרון כשאני לא מצליח יותר(כשלון שריר).

השיפור בינתיים מדהים. אבל אין אפס - אם שבוע אחד אני לא אוכל כמו שצריך ולא מקפיד אני יורד במשקל וגם יורד במשקלים בחדר כושר. אם אני מקפיד - אני עולה.

פורסם

אני לא מתאמנת, אבל אני אוכלת דיי הרבה טופו ואצות. אין שומן, אין כולסטרול, רק חלבון. באצות יש גם אומגה 3, ויטמינים, נוגדי חמצון ועוד דברים טובים. מרק מיסו עם אצות, טופו ובצל ירוק. מממממ.... ::)

פורסם

מה זה פה.. יפן?

אצות במרק ראמן זה דוחה.. לא יודע איך אנשים אוכלים את זה.. תהיו בריאים

פורסם

חבר בנה לי תוכנית תזונה. אני מאוד ממליץ ללכת לתזונאית או לנסות לבנות תפריט באינטרנט עם מישהו שמבין.

כמה טיפים בגדול:

להקפיד על בערך פי 1.5-1.8 גרם חלבון ממשקל גופך. נניח אתה שוקל 60 קילו? אז בערך 100 גרם חלבון ביום.

אני אישית שותה שייק התאוששות אחרי אימון שיש בו קריאטין ופחמימה מורכבת. לאחר קצת זמן אני שותה שייק חלבון.

אם אתה בוחר לשתות רק שייק חלבון לאחר האימון - חשוב שתשתה ביחד דקסטרוז(סוכר ענבים). אחרת החלבון לא ייספג טוב וגם הגוף לא ייקבל את מנת הפחמימות שהוא זקוק לה.

שתה הרבה מים, ורק מים. אני לא נוגע בשום דבר אחר.

תשתדל לא לאכול כמעט בשר אדום. בעיקר תאכל חזה עוף\פרגיות, טונה, ודגים בכלל.

הרבה ירקות(גם אני מתבאס מזה).

תפזר את הארוחות לכ-5 ביום. הכי חשוב לאכול ארוחה טובה כשקמים, וארוחה טובה ממש לפני השינה(ארוחה לפני השינה צריכה להיות עמוסה בכמות חלבון שנספג לאט. קוטג'\מוצרי חלב זאת דוגמא טובה מאוד).

מבחינת אימון:

בינתיים אני מתאמן AB. A - חזה, כתפיים, יד אחורית. B - גב, יד קדמית, רגליים.

התוכנית לא עמוסה מי יודע מה, אבל היא בדיוק כמו שצריך. אני עושה 3 סטים לכל תרגיל. תרגילים קשים אני גם עושה סט שניים של חימום לפני. מס' חזרות נע בין 8-10. לפעמים 6-7 בסט האחרון כשאני לא מצליח יותר(כשלון שריר).

השיפור בינתיים מדהים. אבל אין אפס - אם שבוע אחד אני לא אוכל כמו שצריך ולא מקפיד אני יורד במשקל וגם יורד במשקלים בחדר כושר. אם אני מקפיד - אני עולה.

תודה :) על העצות

אבל אני מפחד לקחת אבקות GAIN (שילוב של פחמימה וחלבון) כי זה מוריד את הנפח ברגע שמפסיקים , אבל מנפח טוב מאוד ומעלה מאסה. לקחתי אבקת חלבון סויה אחרי אימון אבל אף פעם לא ידעתי את הכמות המדוייקת. ומאיפה משיגים סוכר ענבים? :o

פורסם

מה זה פה.. יפן?

אצות במרק ראמן זה דוחה.. לא יודע איך אנשים אוכלים את זה.. תהיו בריאים

אני לא אוכלת ראמן, אני אוכלת מיסו רגיל כזה, עם טופו ובצל ירוק, אפילו בלי הדאשי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים