פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים שימו לב לתרגיל האחרון שהוא עושה[שכיבות שמיכה בלי רגליים] אני מתחיל להתאמן.. נראה מגניב ביותר. http://www.youtube.com/watch?v=fyMasVRj4KI
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים אני גם יכול לעשות שיכוות שמיכה אם רגלים באוויר והיד שלי לא כלכך קטנה משלו אבל יש לו גב שיהיה בריא
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים כל מה שהוא עושה גם ברייקרים בארץ יודעים לעשות , אבל זה הבן אדם הראשון שאני רואה שעושה שכיבות שמיכה בלי רגלים...באמת חזק.והוא עוד לא עשה הדספין וטווסטים ...שזה התרגילים הכי מסובכים.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מחבר אני לא יודע מה נתפס בי , אני חייב להצליח לעשות איכשהו את השכיבות שמיכה האלה . נראה מגניב לאללה.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים גם אני רציתי לעשות כאלה שנה שעברה.. בסוף ירדתי מהעניין.זה נורא נחמד - אם הידיים שלך יתעייפו, אתה יכול "להחליף תנוחה" וללכת על הידיים העצומות שתגדל.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים מדהים!!! גם הקטע שהוא עמד על 4/6 אבל רק עם הידים..... : :yelclap:oבדיוק התחלתי גם להתעמן על זה... בנתיים אני מנסה רק שהרגלים יהיו באוייר... נראה עוד חצי שנה איך המצב יהיה.........מה אתם חושבים שצריך יותר? ידע,תכניקה או כוח שרירים (בהנחה שיש את שניהם ברמה בנונית +)
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים אם אני לא מצליח להרדם בלילה אני מנסה.. אני גם אף פעם לא מצליח. צריך שרירים חזקים בחזה.על מה אני מקשקש.. צריך שרירים חזקים בכל הגוף.
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים תיראו תאמת זה זה טריק נחמד צריך לנסות להישען קדימה ובהתחלה שמיששהו יתפוס לכם את הרגלים תנסו בהתחלה רק לנסות לעמוד ככה כמה שניות אחרי שבוע של ניסיותצ אני בתוך שתצליחו לעשות אחד
פורסם 2006 בנובמבר 2719 שנים ^ אתה צודק , זה באמת טריק של שיווי משקל זה הכל. כמובן שאם אתה לא טובים בשכיבות שמיכה רגילות לא תצליחו גם את אלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.