פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים ואי ב71ק0 9י3ה הרגת אותי מצחוקקק!!!!!!! :lol: :lol: דווקא בני סלע נראה לי יותר מתאים להיות מרדוק המשוגע הזה..!
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים מחבר אנשים, אני חושב שהגיע הזמן לשלב הבא-מי מתנדב להכין אנימציית TUMA של בני סלע בפלאש? D:
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים לא תיהיה פופולאריות כי בחו"ל הם לא יודעים מיהו בכלל ומה שיותר מעניין אותם זה מה קורה בפלשתינה
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים מחבר מה אנימציה? תעשו כבר משחק פלאש "לתפוס את בני" ושימו ב-newgrounds אני ועוד חבר ניסינו. כל משחק שהעלינו- קטלו מסיבות פוליטיות (גם כן) ונתנו דירוג גרוע, הדירוג הכי טוב שקיבלנו על אחד המשחקים זה 3.3
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים מה חארות... זה לא הנהלת האתר שבחרו לקטול את המשחק שלהם... זה האנשים שדירגו אותו... ומבלי לדעת על מה כל הקטע איך את רוצה שהם יהנו... קיצר אין בזה שום דבר מפתיע שהם הורידו את המשחק הייתי רוצה לראות אותו אבל בכל אופן
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים מחבר זה לא היה משחק על בני סלע. אלו היו משחקים על הממשלה שלנו, על המלחמה בלבנון וכו'.חלקם אפילו צחקו על ישראל, אבל גם אותם קטלו- כי המקור שלהם בישראל.והנהלת האתר עשר, אין לי מילים. דן, המנהל, הוא לא סתם עוד אהבל שלא יודע מה יוצא לו מהפההציע לנו לנסות עוד כמה חודשים, ואמר לנו לפנות אם צריך עזרה לקדם קצת את המשחק.אני אעלה אותם לפה בקרוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.